| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
    Sådan Reparation hængslerne på Dell Laptops
    Selv hvis din Dell bærbare er i perfekt stand, når du køber den, efter du har brugt computeren et stykke tid, kan den konstante åbning og lukning forårsager hængslerne til at løsne . Når hængslerne løsne op for meget, kan din bærbare computer ikke være i stand til at støtte sin egen vægt , og hold skærmen op på egen hånd . Selv om det er muligt helt at udskifte hængslerne på Dell bærbare computer, kan hængslerne være svært at finde og dyrt, når du finder dem. Du kan dog stramme op hængslerne på din egen. Ting du skal
    skruetrækker
    stjerneskruetrækker
    Hammer
    Vis Flere Instruktioner
    Dells med Visible Hinge Skruer
    1

    Fjern gummi belægninger på hver side af bunden af ​​LCD- skærmen for at afsløre de skruer, der holder hængslerne på plads . Hvis der ikke er gummi belægninger på forsiden af ​​den bærbare computer i LCD -skærmen , drej den bærbare computer over og kigge efter en skrue på hver side af den bærbare computer under hvert hængsel.
    2

    Spænd begge skruerne nedenunder LCD-skærmen eller på bagsiden af den bærbare computer med en lille stjerneskruetrækker. Dette bør stramme op på hængslerne inde i enheden.
    3

    Udskift gummi belægninger der er blevet fjernet .
    Dells uden synlige Hinge Skruer

    4

    Brug en flad skruetrækker til forsigtigt at fjerne de metal stykker på den venstre og højre panel lige over tastaturet. Et stykke metal passer rundt om bærbare afbryderknappen , og den anden er den matchende brik på den modsatte side. Dette afslører de bærbare hængsler og skruerne i hængslerne på plads.
    5.

    Skru skruerne direkte ved hængslerne med en stjerneskruetrækker. For at komme til skruerne , kan du nødt til at skubbe bort fra de ledninger, der forbinder den bærbare computer skærmen til den bærbare computer basen. Disse ledninger har nogle giver til dem, så du trygt kan bevæge dem over uden at beskadige forbindelsen.
    6

    Vend den bærbare computer over forsigtigt, så skærmen, og tastaturet vender nedad og placer den bærbare computer på en blød overflade . Skru skruerne , der forbinder den bærbare computer basen til skærmen på arme på hver side af den bærbare computer basen .
    7

    Hold begge stykker af den bærbare computer på plads, og vend den bærbare computer tilbage over , så skærm og tastatur opad. Skub skærmen opad for at skabe noget plads mellem toppen og bunden af ​​den bærbare computer. Skub hængslerne , som er metalstykkerne holder toppen og bunden af ​​den bærbare computer sammen , og der vises lige under den ledning, der forbinder skærmen til tastaturet , ud af den bærbare computer ved forsigtigt at flytte dem frem og tilbage fra side til side, indtil de pop fri af huset .
    8

    Undersøg hængslet. Begge sider af hængslet mere end sandsynligt rager med den ene side rager væsentligt længere end den anden . Den side , der stikker mest bør være den eneste side stikker ud på alle. Tryk på siden af hængslet , der stikker ud bare en lille smule med en hammer , indtil det flugter med kanten af hængslet , og ikke længere stikker . Sæt hængslerne på plads igen og samle din Dell bærbare computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en bærbar Cyklisk Redundans Check 
    ·Sådan Reparation slidmærker på en bærbar 
    ·Sådan Fix en Sony Vaio Laptop Nøgle 
    ·Sådan Fix Øresund på min Toshiba Laptop 
    ·Sådan Fix din Dell Laptop oplader 
    ·Sådan Fix en bærbar USB-port Fejlfunktion 
    ·Sådan Fix Laptop Monitor Pixels 
    ·Sådan Fix en Droppet bærbar computer med en skærm, d…
    ·Sådan Fix Fans på en Mac G4 Laptop 
    ·Sådan Reparation Bærbare 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til at omformatere et Disk Drive i DOS 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Vista Laptop Keyboard P…
    ·Fejlfinding en Stuck Laptop Nøgle 
    ·Sådan Clean Up Cookies Fra en harddisk 
    ·Sådan Monitor hyletonerne på computeren 
    ·Sådan Vis den Task Bar i XP 
    ·Opdateringer ikke installerer på min computer 
    ·Android: Sådan redigeres SYM Symboler 
    ·Sådan foretages fejlfinding Flet i Microsoft Word 2000…
    ·Sådan installeres Lucene på cPanel 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com