| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
    Cracked Laptop Screen Reparation
    LCD-panelet er den vigtigste komponent i en bærbar computer display forsamling , som også består af en baggrundsbelysning lampe og en inverter board . Lampen bruges til at lyse op på skærmen og frekvensomformeren styrer sin strømforsyning . Mens nogle display problemer kan løses ved at reparere en af ​​disse indgående komponenter , er den eneste måde at løse en revnet eller knækket skærm er at erstatte det. Før du begynder at tage ud din bærbare skærm forsamling, bestille en ny skærm fra en betroet leverandør. Der henvises til dokumentationen til produktet eller besøge producentens websted for den del kode nummer. Ting du skal
    erstatning Screen
    Skruetrækker ruler
    Box cutter
    Product dokumentation
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Luk den bærbare computer og fjern strømkablet ud af stikkontakten . Flip den bærbare computer over , fortryde dækslet til batterirummet ved at skubbe sin låsen og hæve batteripakken. Fjern batteriet, og placer den bærbare computer på en stabil overflade på et godt oplyst område .
    2

    Fjern gummipakninger fra ringen for at få adgang til skjulte skruer. Brug en spids redskab, såsom en kasse kutter at lirke sælerne løs fra plastik ramme . Fjern alle skruer efter at løsne de sæler. Du kan have til at fjerne 2-6 skruer , afhængig af bærbare computer.
    3

    Fjern bezel. Med skruerne fjernet, placere en lineal mellem skærmen og rammen nederst midt på LCD-panelet. Bøj forsigtigt hersker, tvinger skærmen bagud og løsne rammen. Frigør rammen fra alle fire sider af skærmen og træk det væk. Du kan have til at fortryde låsemekanismer , såsom clips at afmontere rammen på nogle bærbare modeller. Efter fjernelse af ringen , vil du se den nøgne LCD-panelet indesluttet i en metallisk beslag .
    4

    Skruerne fra siderne af panelet til at fjerne konsollen og frigøre den fra den bærbare computer skal. Find og fjern 2-4 skruer fra hver side . Vippe skærmen frem og placer det over tastaturet, med bagsiden opad.
    5.

    Find inverter board og tag sit kabel . Frekvensomformeren bord er en lille firkantet komponent knyttet til bunden af ​​LCD-skærmen. Træk forsigtigt på inverterens plastprop at afbryde sit kabel . Dernæst tag fladt bånd -lignende videokabel tapede til bagsiden af skærmen. Arbejd langsomt og forsigtigt for at undgå skader. Den krakkede LCD-panelet er nu helt afmonteret og kan fjernes .
    6

    Skru og træk inverter bord fra den krakkede skærmen. Behold inverter til at knytte til den nye skærm . Dernæst afhente panelet fra tastaturet , bruge begge hænder til at holde skærmen fra siderne , hæve det og holde det til en side. Saml udskiftning skærmen og hvile den med forsiden nedad på tastaturet .
    7

    Fastgør frekvensomformeren til bunden af ​​den nye skærm og forbinde de to komponenter. Tilslut videokablet til bagsiden af panelet og strømkablet til omformeren. Løft skærmen langsomt og lad den hvile på den bærbare computer låget , tilpasse den til kanten af ​​skallen.
    8

    Organiser skærmmodulet. Sæt metalbeslaget til siderne af LCD-skærmen for at holde det på plads . Juster og udskift falsen. Sæt alle skruer og gummiforseglinger i. Isæt batteriet , og tænd den bærbare computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en bærbar , der hele tiden Overophedning 
    ·Sådan Fix Laptop Speakers 
    ·Sådan Reparation en Averatec Laptop 
    ·Sådan Fix Space tasten på en Dell XPS M140 Bærbar 
    ·Hvordan løser jeg en bærbar Blue Screen 
    ·Sådan Fix Kodede Breve om Laptop Keyboard 
    ·Sådan Fix HP bærbar computer Fejl Operating System Ca…
    ·Sådan Fix en Pink skærm på Dell bærbare 
    ·Sådan Fix en Gateway MT6451 bærbar der klikker og ikk…
    ·Hvordan at reparere en Gateway MA7 Laptop 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan ved jeg, om jeg har brug for en ny processor 
    ·Hvad er ISO DLM 
    ·Hvorfor ikke den lyd-cd jeg brændte spille på min CD …
    ·Restriktioner med hyperlinks 
    ·Sådan Fix en frossen computer uden at miste din inform…
    ·Er Jucheck.exe en Virus 
    ·Sådan Fix HP Volume System på en bærbar 
    ·Hvordan at adskille en SSRS Rapport 
    ·Min Laptop Says tilsluttet, men ikke Opladning 
    ·Sådan Fix en Dell bærbar nøgle 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com