| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Sådan Reparation DC input til en Sony Laptop
  Sony laptops , især Vaio linje, der er kendt for kvalitet . Desværre kan selv de bedste laptops tage et bankende som de er flyttet fra sted til sted, og skubbede i rygsække og tasker med en bred vifte af skadelige objekter. Et af de mere potentielt alvorlige ting, der kan bryde på en Sony laptop er strømstik . Dette kan ske, når du flytter den bærbare computer uden at fjerne den, eller når du eller en anden snubler lidt i ledningen. Udskiftning af stikket kan være dyrt , hvis du har en reparation service gør det. Heldigvis med lidt know- how, kan du gøre det selv. Denne vejledning bør gælde for de fleste Sony bærbare computere, men husk på, at alle Sony bærbare computere er en smule anderledes , så bruge lidt tid på at få at vide, din inden denne opgave . Ting du skal
  flad skruetrækker
  stjerneskruetrækker
  Elektrostatisk udladning rem
  Loddekolbe
  Desolder pumpe
  Replacement strømstikket
  Vis Flere Instruktioner < br >
  1

  Fjern strømkablet og batteriet fra din Sony laptop. Lay den med forsiden nedad på et stort bord.
  2

  Vedhæft en elektrostatisk afladning rem til håndleddet for at forhindre statisk elektricitet fra at ødelægge din laptop komponenter .
  3

  Fjern skruerne på covers beskytter harddisken , hukommelse og modem.
  4

  Fjern skruerne harddisken på plads. På mange Sony bærbare computere , vil der være fire skruer , selvom jeres kan variere. Skub harddisken til den ene side for at koble det fra moderen bord. Løft harddisken op og ud af bugten .
  5.

  Brug to fingre til at sprede låsen på siderne af memory sticks . Dette vil medføre, memory sticks til at poppe op i en vinkel. Grib pindene fra siderne , og skub dem ud af åbningerne.
  6

  Fjern skruerne modemet på plads. Løft modem op og afmontere det fra moderen bord og fjern det.
  7

  Fjern eventuelle skruer tilbage på bunden af ​​din Sony laptop .
  8

  Find tastaturet bezel over tastaturet. Brug en flad skruetrækker til forsigtigt lirke det op og fjern den. På mange Sony bærbare computere , vil ringen har et strømkabel tilslutte den til moderen bord . Afbryd kablet , før du fjerner dækslet . Fjern eventuelle skruer, der holder tastaturet på plads. Løft tastaturet op og læg den med forsiden nedad på pegefeltet på din bærbare computer . Afbryd tastatur fra moderen bord og sæt den til side.
  9

  Fjern eventuelle skruer, der holder metal dækslet på plads , og fjern dækslet , hvis din bærbare computer har en sådan dækning under tastaturet .
  < br > 10

  Fjern eventuelle skruer fra bagsiden af den bærbare computer holder skærmen på plads. Fjern eventuelle skruer, der holder skærmpanelet på plads fra forsiden af ​​den bærbare computer. Frakobl alle kabler, der forbinder skærmpanelet til moderen bord , typisk en strømkabel og datakabel. Skub skærmpanelet ud af den bærbare computer basen.
  11

  Fjern eventuelle skruer stadig holder topdækslet til den bærbare computer basen. Løft topdækslet op . Hvis der er nogen kabler, der forbinder pegefeltet til bundkortet, afbryde dem, før du fjerner det øverste låg.
  12

  Fjern eventuelle skruer, der holder det optiske drev på plads. Brug tommelfingeren til at skubbe drevet ud af den bærbare computer basen.
  13

  Fjern det bageste plastkappe . På mange Sony bærbare computere , vil der være en plastik langs bagenden af den bærbare computer basen. Fjern eventuelle skruer, der holder den på plads , og fjern dækslet .
  14

  Find strømstikket . På mange Sony-modeller , vil det være langs bagenden af den bærbare computer , selvom det kan være på venstre eller højre side. Det vil normalt være beskyttet af en metal beslag . Fjern eventuelle skruer, der holder beslaget på plads, og fjern beslaget.
  15

  Fjern strømstikket . Løft donkraften op fra det slot . Det vil sandsynligvis blive loddet på et strømkabel . Opvarm din loddekolbe og bruge den til at varme op lodde forbinder strømstikket til kablet. Brug desolder pumpe til at fjerne den gamle lodde og fjern stikket.
  16

  Slut det nye stik til kablet og lodde det på plads. Vær forsigtig med ikke at bruge for meget lodde , da der rent faktisk vil forhindre stikket ud at arbejde. Brug lige nok til at holde stik til kablet.
  17

  Saml din Sony laptop .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Fix for en bærbar computer Hinge 
  ·Sådan Fix en HP Pavilion Laptop 
  ·Sådan Fix en DC Jack i en bærbar 
  ·Sådan Fix en Dell bærbar , så At Webcam vil arbejde …
  ·Sådan Reparation Windows XP på en bærbar 
  ·Sådan Fix My Wireless på min Acer Laptop 
  ·Sådan Fix en Frysning HP Laptop 
  ·Hvordan kan jeg Fix en Dented Laptop Keyboard 
  ·Sådan Fix en Opvarmning GPU på en bærbar 
  ·Sådan Reparation en Acer 5100 bærbar Modem 
    Anbefalede Artikler
  ·MS Exchange Server 2003 Installation 
  ·Hvordan kan man øge Free Disk Space 
  ·Sådan omformatere et SD-kort 
  ·Sådan Konverter en MSV til MP3 for Sony 
  ·Automatiske opdateringer kan ikke installeres 
  ·Sådan Læs Minidumps på en computer, Crashes 
  ·Hvordan man laver en webside Fit i en fane på Windows …
  ·Sådan Set Up DNS på Xserve 
  ·Sådan fjernes Anticmos Virus 
  ·Sådan får du en Stripped Skrue Ud af en computer 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com