| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
    Sådan Fix en Strømudtag til en bærbar
    En brækket strømstikket på en bærbar computer kan gøre den ubrugelig . Uden en velfungerende stik, kan den bærbare batteri ikke oplades i ledningen . Typisk en brækket strømstik opstår, når du flytter din bærbare computer uden at tage netledningen . Overtrykket på donkraften kan forårsage den loddede forbindelse til at bryde . Sende din bærbare ud til at have stikket repareret kan koste et par hundrede dollars , og du vil være uden din bærbare computer i mindst et par dage. Hvis du har en loddekolbe og nogle skruetrækkere , kan du erstatte stikket på din egen og få din bærbare computer tilbage op og køre på ingen tid. Ting du skal
    Replacement strømstikket
    Loddekolbe og loddetin
    Desolder pumpe
    flad skruetrækker
    stjerneskruetrækker
    service manualen til din laptop, hvis muligt
    elektrostatisk afladning band
    Vis Flere Instruktioner
    1

    købe en erstatning strømstik til din specifikke laptop . Kontakt producenten af ​​din bærbare computer til at købe en . Alternativt kan du prøve online forhandlere til at finde det korrekte stik .
    2

    Se den service manual for komplet adskillelse instruktioner. Dette er vigtigt, da alle laptops variere, så processen vil variere . Flere producenter giver service manualer på deres hjemmesider , så tjek online , hvis du ikke har den originale . Hvis du ikke kan finde en, vil du nødt til at bruge din sunde fornuft , og de generelle anvisninger i denne vejledning til at skille din bærbare computer.
    3

    Vedhæft en elektrostatisk afladning rem til håndleddet. Tilslut den anden ende til noget metal. Statisk elektricitet kan beskadige din bærbare computer, og elektrostatisk afladning rem vil holde dig jordet og forhindre , at det sker .
    4

    Begynd demontering din bærbare computer. Fjern batteriet og strømkabel. Læg det nedad , og fjern eventuelle dæksler fra bunden af ​​den bærbare computer.
    5.

    Fjern harddisk, optisk drev og memory sticks fra din bærbare. Typisk harddisken vil blive placeret i en bugt mod forsiden af ​​den bærbare computer. Fjern eventuelle skruer, der holder den på plads , og skub det til den ene side for at koble det fra bundkortet. Det optiske drev er typisk holdt på plads af en skrue . Fjern skruen og skub drevet ud og væk fra den bærbare computer. Endelig er memory sticks normalt holdes på plads af to clips. Spred klip fra hinanden, og pindene vil poppe op . Få fat i dem i kanterne, og skub dem ud af bugten .
    6

    Fjern eventuelle andre skruer langs bunden af ​​din bærbare computer. Placer skruerne til side, og sørg for at dokumentere præcis hvilke huller de blev fjernet fra, så du kan ordentligt udskifte dem senere.
    7

    Vend den bærbare computer højre side opad , og brug en flad skruetrækker til lirke op tastaturet ringen langs toppen af ​​tastaturet. Når den er fjernet , skal du fjerne tastaturet. Tastaturet er typisk skruet i og forbundet til bundkortet ved et datakabel . Fjern skruerne, og tag datakablet til at fjerne tastaturet.
    8

    Afbryd og fjern displayet. Fjern eventuelle skruer som forbinder skærmpanelet til den bærbare computer basen . Frakobl alle kabler, der forbinder skærmen til bundkortet. Fjern skærmpanelet fra den bærbare computer basen.
    9

    Fjern eventuelle skruer placeret langs topdækslet på din bærbare computer og omhyggeligt lirke låget op , og fjern den fra basen.
    10

    Fjern eventuelle skruer som forbinder bundkortet til den bærbare computer basen. Fjern eventuelle andre komponenter tilsluttet til bundkortet , herunder den trådløse adapter . Du behøver ikke at fjerne CPU og køler . Fjern bundkortet fra den bærbare computer basen.
    11

    Find strømstikket , typisk på bagsiden hjørne af bundkortet . Opvarm din loddekolbe på dette punkt.
    12

    Brug din loddekolbe at opvarme lodde holder strømstikket på plads, og bruge desolder pumpe for at fjerne det , da det smelter . Brug ikke for meget at lodde eller du kan skade dit bundkort. Fjern det gamle jack .
    13

    Place frisk lodde omkring begge sider , eller indgangene på bundkortet til strømstikket . Skub den nye strømstik på plads. Lod forbindelserne på plads.
    14

    Saml din bærbare computer , og tilslut strømkablet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Cracked Laptop sceens 
    ·Sådan Fix BIOS når min Dell Laptop Nedlukning af sig …
    ·Sådan Fix en Wi -Fi , der virker i en bærbar 
    ·Sådan Reparation en Ethernet-port på en bærbar 
    ·Sådan Fix forkerte Keyboard Tegn på en bærbar 
    ·Sådan Fix en Mangel i en bærbar computer 
    ·Sådan Fix en LCD -skærm på en bærbar 
    ·Sådan Fix stak nøgler på en bærbar tastatur 
    ·Sådan Fix fastfrysningen af ​​Sleep Problem på en Com…
    ·Hvordan at reparere en Droppet Laptop 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes msoobe.exe 
    ·Sådan gendannes Function Key på en Asus bærbar 
    ·Hvordan bruger du Internet Provider i fejlsikret tilsta…
    ·Sådan Fix musemåtten på en bærbar 
    ·Jeg kan ikke afinstallere WAN Miniport (IP) 
    ·Hvad angreb Computere 
    ·Sådan gendannes en NTFS Partition Table 
    ·Sådan Fix et pludseligt fald i RAM 
    ·Hvordan gør jeg en Systemgendannelse 
    ·Sådan fjernes SmitFraud Virus og VirusRescue 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com