| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
    Sådan Reparation Laptop Power Adapter Cords
    Laptop strømforsyninger er udsat for store mængder af stress. Det er imponerende, at de vare så længe som de gør efter at være forede op i poser , kastede på gulve eller narkotika rundt bordben . Hvis din bærbare computer ikke kan oplades fra din strømforsyning, men strømforsyningen varmer op, når tilsluttet, og strømstikket i den bærbare computer tilsyneladende er ubeskadiget , har kabel, der forbinder din bærbare computer til dens strømforsyning formentlig blive løst indeni. Reparation denne del , snarere end at erstatte den, er besværligt og tidskrævende , men kan spare dig en hel del penge. Ting du skal
    Fin spids stjerneskruetrækker
    Mallet eller bord - vice
    tyndt blad , stærk nok til at bruge som en prybar
    Tynd standard skruetrækker
    Loddekolbe
    Solder væge eller lodde remover
    lodde
    Tape og /eller superlim
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Træk stikket ud AC adapteren fra væggen og vente 12 timer. Kondensatorer inde bærbare strømforsyninger , der kan holde en afgift for en lang tid. Fjern ekstra kabler fra adapteren og afsat.
    2

    Tjek strømforsyningen ved at lede efter skrue -huller og kører en fast fingerspids over alle klistermærker at se, om de skjuler skruer. De fleste strømforsyninger er limet sammen, men lejlighedsvis afskruelige model eksisterer. Hvis du gør fjerne skruerne , men adapteren er stadig fast sammen , er der formentlig lim derinde.
    3

    Kig på sømmen som opdeler adapteren i halve. Denne søm er sandsynligvis limet sammen . Før du kan adskille søm , bryde obligationen af lim. Enten tage en kølle og tryk langs sømmen at bryde obligation eller sted halvdelen af adapteren i tabel- vice ret mod sømlinjen . Som du stramme tabellen vice , skal sømmen adskille . Hvis den ikke gør , skal du vende adapteren over , og prøv igen .
    4

    Adskil sømmen ved at skubbe den tynde klinge ind i det langs en ​​af ​​de lange sider. Slip den lille spids standard skruetrækker i at bruge som en prybar . Fortsæt rundt i hinden , ved hjælp af bladet at opdele nye sektioner og tykkere skruetrækker til at holde dem fra hinanden. Arbejd tålmodigt og være meget omhyggelig med ikke at tvinge kniven eller skruetrækker for langt i.
    5

    Træk yderkablet fra hinanden og sæt den til side . Find afsnittet om interne kredsløb hvor kablet , der fører til den bærbare computer er loddet i. Tin loddekolben spids, derefter varme lodde holder ledningerne på plads, og fjerne det ved hjælp af din foretrukne metode. Når ledningerne er løse, undersøge dem for eventuelle brud eller ulige sektioner, trim og re- striben som nødvendige og tin spidsen af ​​ledningerne , før re- lodning dem til bestyrelsen .
    6

    Slip adapter tilbage ind i yderkablet og sæt AC -kablet tilbage i den. Uden at røre adapteren sluttes bærbare kablet tilbage i den bærbare computer og sæt AC-kablet for at bekræfte , at adapteren virker. Efter at have testet , tag adapteren fra væggen og vente 12 timer før du går videre . Hvis adapteren ikke virker , skal du kontrollere lodninger . Hvis fugerne er gode , kan adapteren skal udskiftes.
    7

    Tryk den ydre beklædning af adapteren sammen igen fast. Den plastichus var formentlig bøjet under dit separation, så tape kan være nødvendigt at holde den repareret adapter lukket. Selvom det ikke er meget æstetisk tiltalende , vil det være funktionelt og billigere end at skulle udskifte hele enheden efter en løs ledning.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en Flimrende Laptop Screen 
    ·Sådan Open & Fix Hard Disk i en bærbar 
    ·Sådan Fix Recovery D på en bærbar 
    ·Sådan reparere en HP bærbar Power Jack 
    ·Sådan Fix en bærbar Power Connector 
    ·Sådan Fix en Gateway Solo Laptop 
    ·Sådan Fix Letters om Laptop Keyboards 
    ·Sådan Fix en DVD drev, når den spinder Too Fast på e…
    ·Sådan Fix en Overophedning Laptop Batteri 
    ·Sådan Fix musemåtten på en bærbar 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af Antivirus XP Pro Virus 
    ·Sådan Fjern et program jeg kan ikke finde 
    ·Sådan Find hvad grafikkort My Dell har 
    ·Fejl 1402 Når Oplæg Project 
    ·Sådan fjernes AT & T Self Support Tool 
    ·Sådan fjerner My IP Fra MSN Blacklist 
    ·Sådan bruges Toshiba A305 
    ·Problemer at kommunikere med printeren 
    ·Hvordan til at reparere registreringsdatabasen i fejlsi…
    ·Sådan fjernes en indbygget konto til administration 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com