| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
    Sådan Fix strømstikket Inde i en bærbar
    Strømstikket inde i en bærbar computer er DC strømstik , hvor du tilslutter strømkablet. Over tid, kan stikket bliver løs og ude af stand til at modtage strøm fra stikkontakten , eller til at levere strøm til bundkortet. For at fastsætte stikket , bliver du nødt til at tage ud din bærbare computer til at få adgang DC strømstikket fastgjort til bundkortet. Processen med demontering en bærbar computer afhænger af producent og model , henvises til din dokumentation for vejledning i at tage fra hinanden den bærbare computer. Ting du skal
    Skruetrækker
    Laptop brugsanvisning
    Loddekolbe
    Loddepasta
    aflodning pumpe
    Tandbørste
    Renseopløsning
    Vis flere instruktioner
    1

    skille din bærbare computer. Du bliver nødt til at få adgang til bundkortet, og derfor nødt til at tage hinanden for computeren , og fjern alle interne komponenter blokerer adgangen . Fjern skærmmodulet , tastatur panel , optiske drev , intern udvidelseskort (video og wi -fi) og harddisk. Følg producentens anbefalede procedurer og tilrettelægges. . Opbevar skruer og smådele i små containere
    2

    Find strømstikket på bundkortet - en lille firkantet kasse med metalliske vægge. Kontroller, om du kan fjerne den uden at skulle tage bundkortet ud af den bærbare computer base , og du bliver nødt til at manøvrere bundkortet , eller tage det helt ud , for at få adgang til strømstikket
    3 < p . > de- lodde de tre berøringspunkter mellem stikket og bundkortet. Tilføj frisk loddetin til at løsne en kontakt, og som du varmer det , brug en aflodning pumpe til at fjerne så meget lodde fra det som muligt . Gør det samme for alle tre kontakter.
    4

    Fjern stikket fra bundkortet. Hold fast i metalkabinet mellem to fingre , og prøv at løsne det ved langsomt at flytte den fra side til side. Stikket vil ikke komme ud let , fordi der stadig vil være nogle lodde holder kontakter bundkort spor . Når du arbejder for at løsne stikket , skal du bruge den anden hånd til at holde opvarmning kontakterne én efter én . Brug ikke for meget kraft , og fortsætte processen, indtil stikket er helt løsrevet .
    5

    Rengør kontakterne på stikket. Brug en skarpkantet værktøj og forsigtigt chip væk indlån fra metal fremspring , og derefter anvende lodde over hver kontakt. Opvarm loddekolben og anvende en passende mængde loddetin til alle kontakter .
    6

    Rengør terminalen på bundkortet. Brug en lille tandbørste og en alkohol løsning til at skrubbe det område, hvor du har fjernet stikket. Rengør polerne tør og sørg for at du ikke lader overskydende væske på bundkortet.
    7

    loddes alle terminaler på hver side af bundkortet, og sæt stikket . Slut kontakterne til terminalerne og anvende en frisk lag loddetin til hver af kontakterne til permanent fastgøre stikket til bundkortet. Vent til lodde at tørre, og forsigtigt løfte bundkortet at kontrollere, om stikket sidder godt fast . Det, hvis der kommer ud, eller vakler , loddes indtil det gør en fast tilknytning.
    8

    Saml den bærbare computer. Placer bundkortet i basen og tilslut alle interne komponenter , der henvises til dokumentation for orden og vejledning. Sørg for at du ikke har nogen sidesten stykker . Slut strømkablet til den forstærkede stik og tænd den bærbare computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Laptop Stik 
    ·Sådan Fix Øresund på en HP Pavilion Laptop 
    ·Sådan Fix Tastatur Keys på Laptops Mens Playing Games…
    ·Sådan Fix Start Up Problemer i en Toshiba L355 - S7915…
    ·Sådan Fix en bærbar Når nogle bogstaver kan ikke try…
    ·Sådan Fix baggrundslyset på en Acer bærbar 
    ·Sådan Fix en langsom Toshiba Laptop 
    ·Hvordan at reparere skærmen Monitor på en bærbar 
    ·Sådan Fix en Toshiba Laptop I /O Fejl 
    ·Sådan Fix en vandskadede Laptop 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter Ruckus musik til MP3 
    ·Sådan Clean en Sticky Touchpad 
    ·Hvordan kan man øge Internet hastighed for Free 
    ·Hvordan kan man se Hvis en bærbar batteri er opladet 
    ·Sådan Konverter musikfiler med Foobar2000 
    ·Sådan Burn fotos til cd eller dvd 
    ·Sådan reflow loddetilslutninger 
    ·Hvordan laver MediaMonkey min standard Player 
    ·Sådan Konverter MMP filer til en MP3 
    ·Sådan Konverter en ACT -fil til WAV format 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com