| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
    Sådan Reparation Worn Out Laptop Hængsler
    Som en laptop aldre kan hængslerne holder op LCD blive slidt eller sidder løst . Disse hængsler står over for en masse stress , når den bærbare computer er åbnet eller lukket, så nogle slid over tid forventes . Hvis et hængsel bliver for slidt , kan overføre de gennemførte laptop bliver kompromitteret. Snarere end at kassere den udslidte laptop, er det muligt at adskille det og erstatte det berørte hængslet eller hængslerne . Denne DIY projekt kan spare dig store mængder af penge, hvis det eneste alternativ er at købe en ny laptop. Ting du skal
    internetadgang
    Fin spids stjerneskruetrækker
    Tynd kniv eller lille spids standard skruetrækker
    Vis Flere Instruktioner
    Forske reservedelen
    < br > 1

    Undersøg din bærbare computer til at bestemme dens mærke og model. Du kan som regel finde disse oplysninger på basen.
    2

    Søg på internettet til en bruger eller service manual til din maskine. Normalt søge efter " [ mærke /model af laptop ] service manual " eller " [ mærke /model af laptop ] reparation manual" . Mange producenter gør deres service manualer tilgængelige online gratis . Kontrollér "Support" dele af din bærbare producentens websted for at se, om en reparation manual er tilgængelige der.
    3

    Køb udskiftning hængsler. Hængslerne kan være tilgængelige fra producenten, men en mere fælles sted for at finde udskiftning laptop dele er en online auktion site. Søgning efter en online-auktion site for " [ mærke /model af laptop ] hængsler " vil normalt producere flere muligheder. Tjek udløbne auktioner , hvis du ikke kan lide nogen af ​​dine søgeresultater - et udløbet auktion kunne opremse , hvad andre mærker og modeller af bærbare har de samme hængsler og giver dig flere muligheder i at søge
    Demontering . din laptop
    4

    Sluk din bærbare computer , og frakobl alle kabler er knyttet til den . Vend den bærbare computer over, så bunden vender opad, og fjern batteriet. Hvis du var i stand til at finde en service eller reparation manual til din bærbare computer , skal du følge instruktionerne , det giver for at erstatte hængslerne. Ellers læs videre for nogle generiske forslag.
    5.

    Søg i bunden af ​​din bærbare computer for skrue- huller. Vær sikker på at tjekke klistermærker og etiketter for at se, om de skjuler nogen skruer. Gummifødder kan også skjule skruehuller , men vær forsigtig, når nysgerrige man op for at undgå at beskadige det . Hvis du har et digitalt kamera, tage en " før" billede til fremtidig reference.
    6

    Skru hver skrue i bunden , og sæt den til side . Du vil ende med at skrue skruerne mindst én dækning på basen , som regel skjuler memory sticks . Sørg for at eventuelle skruer , du finder under låget skrues ud og der er afsat så godt. Uden en manual, er din bedste satsning for at adskille de nederste og øverste halvdele af basen for at få adgang til hængslerne. Vær grundig og tålmodig, og husk at tjekke bunden igen, hvis du har problemer med at fjerne ting i senere trin. Hvis noget ikke vil komme fra hinanden , har du sandsynligvis glip af en skrue. Hvis du har et digitalt kamera , der tager et billede af hver skrue ved siden af ​​hullet det kom fra en lille post for at vise størrelsesforskelle kan spare dig for timers arbejde, når sætte tingene sammen igen.
    7

    Flip den bærbare computer tilbage over når du har taget alle de skruer. Åbne låget og undersøge den øvre halvdel af basen . Det næste skridt er at fjerne tastaturet , tastatur vedhæftede variere fra producent og år. Du har allerede fjernet alle skruer, der holder det ned, så prøv at løfte det ud . Hvis det ikke virker , skal du kontrollere at se, om der er en bar holder den bærbare computer ned nær skærmen. Det er også allerede blevet skruet så løft den forsigtigt ud . Når baren er væk , kan du prøve at fjerne tastaturet igen. Hvis tastaturet stadig ikke vil løfte op , luk låget og vend den bærbare computer tilbage over og kigge efter flere skruer.
    8

    Skru afsat noget skruer afsløret, når du har fjernet tastaturet. Det er ikke ualmindeligt , at der er 5-6 skruer, der holder den øverste halvdel af den bærbare computer basen til bundkortet.
    9

    Adskil de to halvdele af den bærbare computer basen. Laptop baser er normalt klippes sammen samt skruet sammen . Tryk din standard skruetrækker eller kniv i sømmen mellem de to basishalvparter og forsigtigt lirke dem fra hinanden. Være meget tålmodig , og hvis en del ikke ønsker at adskille , så prøv en anden vinkel eller check for at se, om der er nogen skruer , som du måske har savnet
    10

    Skil LCD bezel. . De fleste af skruerne på skærmen vil blive skjult , så se efter stik, klistermærker eller gummifødder i hjørnerne af låget for at finde skruerne . Ringen vil også blive klippet sammen, så trækker det fra hinanden grundigt , når du er sikker på at du har fjernet alle skruer .
    Udskiftning af Hinges
    11

    Undersøg din laptop hængsler . Hinge design og placering varierer meget mellem producenter og modeller af bærbare . Normalt er der et par skruer enten inde i bunden af ​​den bærbare eller langs bagkanten , der holder den nederste del af hængslet ned . Hængslet vil gå op i låget af den bærbare computer og er normalt fastgjort til siderne af LCD-skærmen . Bestem, hvordan din bærbare computer er konstrueret og skru hængslerne. Når de er fjernet, bytte de nye hængsler i og skru dem på plads.
    12

    Snap LCD bezel tilbage på plads , skrue det sammen igen og erstatte eventuelle stik, klistermærker eller gummifødder . < Br >
    13

    Udskift den øverste halvdel af basen, klipning det tilbage sammen med en stabil og forsigtigt pres. Skru skruerne under tastaturet ned igen.
    14

    tilbage tastaturet til dets korrekte placering efter re- fastgør tastaturet kablet. Hvis tastaturet holdes nede af en låse- bar eller anden side, udskiftes , at nu så godt.
    15

    Luk låget , flip den bærbare computer over og erstatte alle skruerne i bunden i omvendt rækkefølge af deres udsendelse .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·The Best Laptop Repair Service 
    ·Hvordan at reparere et dødt Laptop Batteri 
    ·Sådan Fix en bærbar tastatur At kortsluttet Fra Spill…
    ·Sådan Fix en Noisy bærbar Fan 
    ·Sådan Reparation Laptop Power Adapter Cords 
    ·Hvordan til at reparere bundkort på en bærbar 
    ·Sådan Fix en bærbar oplader Input 
    ·Sådan Fix en bippende på min HP DV4000 bærbar 
    ·Sådan Fix en Blinkende Lock Symbol på en bærbar 
    ·Hvordan til at reparere Belægninger på en bærbar Tou…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Lydstyrke fra systembakken 
    ·Sådan foretages fejlfinding en trådløs forbindelse t…
    ·Sådan Gør accenter på en bærbar 
    ·Sådan foretages fejlfinding af dvd-afspilleren på en …
    ·Hvordan nulstiller jeg bruge Kommando tast 
    ·Min computer vil ikke læse DVD /CD-drev 
    ·Sådan Konverter en PHP fil til en JPEG fil 
    ·DIY Computerskærm Reparation 
    ·Sådan Gør VBA Faster 
    ·Sådan Konverter MP3 Into MFM 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com