| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
    Sådan Fix en Mangel i en bærbar computer
    At fastsætte en elektrisk mangel på en bærbar computer, skal du bestemme, hvad der er årsag til manglen . Det kunne være noget så simpelt som en dårlig strømforsyning, der skal udskiftes, en beskidt blæseren med en løs CPU -forbindelse eller en DC- stik , der er blevet beskadiget. I alle tilfælde kan du reparere problemet. Men fejlfinding af problemet kræver, at du tage den bærbare computer fra hinanden og kontrollere, at visse stykker . Skil computeren på en organiseret måde , så du vil huske, hvordan alt var fastgjort, og kan samle computeren. Ting du har brug
    producentens manual
    Jewelers præcision skruetrækkere
    Electronic multimeter
    Ny strømadapter
    Lod
    Loddekolbe
    DC stik udskiftning
    Termisk fedt
    trykluft
    Vis Flere Instruktioner
    power adapter problemer
    1

    Se om den elektriske problemet skyldes strømforsyningen . Ældre strømadaptere kan have udsving i spændingen eller den midterste netadapter box kan blive defekt. Kontroller lyset på den midterste strømadapter kassen. Dette bør være tændt . Hvis det ikke er, er strømforsyningen ikke fungerer korrekt og skal udskiftes .
    2

    Test udgangsspændingen af strømadapteren . Sæt den i stikkontakten , og måle spændingen mellem indersiden og ydersiden af ​​stikket, der forbinder til computeren. Kig på adapteren for at se den spænding diagram og læs multimeter i overensstemmelse hermed. Se om kablet er revet eller brækkede på nogen måde.
    3

    Udskift adapteren, hvis spændingen er usammenhængende eller power box lys indikator svinger eller er slukket. Udskift ledningen , hvis den er brudt, revet eller ledningerne kommer ud på nogen måde.
    Power Jack Problemer
    4

    Notice hvorvidt den bærbare computer mister magt mellemrum . Vrikke ledningen ved forbindelsen til computeren og se, om strømmen kommer tilbage, eller slukker. Hvis den gør , har du et strømstik problem og har brug for at løse strømstikket loddet til bundkortet.
    5.

    Tag den bærbare computer og fjerne batteriet . Fjern bundkortet fra den bærbare computer . Følg instruktionerne fra producentens manual til at gøre dette. Anmeldelse websites som Laptop Reparation eller reparation 4 Laptop (se Resources afsnit) for yderligere afmontering instruktioner.
    6

    Fjern DC -stikket fra den bærbare computer . Der henvises til Inside My Laptop eller Laptop Reparation 101 (se Resources afsnit).
    7

    Udskift det gamle DC stik med en ny og lodde det på plads. Der henvises til DC jack reparation vejledninger som den findes på Inside My Laptop (se Resources afsnit).
    8

    Geninstaller bundkortet og samle computeren igen .
    Bundkort Inspektion og Heat Sink Støvfjernelsesfunktionen
    9

    Wiggle strømkablet og se, om den bærbare computer tændt , eller tændes og slukkes . Hvis der ikke er nogen forskel , kan strømmen skyldes problemet med bundkortet eller CPU fiasko . Følg instruktionerne i trin 2 i afsnit 2 for at adskille den bærbare computer og få adgang til bundkortet og kølelegemet . Der er ingen grund til at fjerne bundkortet fra plastikspolen i denne proces . Du skal bare nødt til at se bundkortet og har adgang til ventilatoren , køleplade og processor.
    10

    Skru de skruer , der holder ventilatoren og kølelegemet . Blæse dem ud med trykluft , således at alt smuds er fjernet . Dette kunne være årsag til strømsvigt .
    11

    Fjern støv og snavs fra alle områder med trykluft, hvis du ikke kan se nogen fejl med bundkortet. Støv og snavs i kølelegemet er sandsynligvis årsagen til den elektriske - udfald problem. Placer ny termisk fedt på CPU , før du monterer køleplade igen. Dette hjælper med at holde CPU kølig og forhindrer strømafbrydelser på computeren.
    12

    Kontroller bundkort til korrosion, brænde pletter eller andre anomalier. Hvis disse anomalier findes, magt problem forårsaget af bundkortet , og du har brug for at erstatte den med en ny. Tag ud i resten af ​​den bærbare computer og fjerne bundkortet . Udskift det med et nyt bundkort til fabrikat og model på din bærbare computer.
    13

    Saml computeren og bruge normalt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix din laptop når det ekkoer 
    ·Sådan Fix Scroll på Laptop 
    ·Sådan Fix Laptop Keyboard Knapper 
    ·Sådan Reparation Shift-tasten på en Gateway Laptop 
    ·Toshiba Laptop Batteri Board Reparation 
    ·Sådan Fix knapper på Dell Laptop Keyboard 
    ·Hvordan at reparere en Toshiba bærbar 
    ·Hvordan at reparere en Toshiba bærbar tastatur 
    ·Sådan Fix en bærbar Power Cable 
    ·Sådan Fix en Wet Laptop 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan du kører Vista Recovery DVD 
    ·Sådan Konverter VGZ til MP3 
    ·Sådan kører OS X på en Virtual PC 
    ·Hvordan at slippe af Luimuu.exe 
    ·Sådan Hold andre brugere ud af din computer filer 
    ·Sådan Konverter Illustrator til Photoshop 
    ·Hvorfor har min Keyboard Stop Arbejde på min laptop 
    ·Sådan får du en ny produktnøgle til en Microsoft Off…
    ·Sådan fjernes en Apache.EXE Fejl 
    ·Sådan Detect en trojansk virus 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com