| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Sådan Fix en hvid skærm på en 7520 Aspire Laptop
  En bærbar computer skærm er en af ​​de dyreste enkeltdele at erstatte. Det kan være skræmmende at forsøge at starte op din Acer Aspire 7520 en dag og få det vist kun en hvid skærm. Medmindre skærmen selv er blevet brudt , er kablet mellem den bærbare computer og skærmen enten bliver afbrudt eller brudt. Dette er en forholdsvis billig reparation . Ting du skal
  Veloplyste rent område at arbejde i
  nærheden storage til at holde skruer og smådele
  Fin spids stjerneskruetrækker
  Lille klinge eller tynd standard skruetrækker til at bruge som en prybar < br > Acer Aspire 7250 laptop
  Replacement videokabel
  Vis Flere Instruktioner
  Adskillelse
  1

  Afbryd enheden fra lysnettet , og fjern batteriet . Dette kan gøres ved at vende enheden i at trykke på låsen på bunden af ​​enheden , og derefter trække batteriet væk.
  2

  Fjern de to skruer afsløret ved at fjerne batteriet . Fjern to ekstra skruer sat i hjørnerne af bunden på kanten , hvor batteriet blev.
  3

  Vend den bærbare computer over og åbne låget. Fjern panel med afbryderknappen på det ved forsigtigt at trække op fra den øverste kant . Fjern tastaturet ved forsigtigt at trække på sin øverste kant for at frigive de fire fangster på siderne . Når den er fri af fangsterne , flip tastaturet over og læg det ned. Hvis du ønsker det, kan du afbryde fladkabel fører til det og sætte tastaturet til side.
  4

  Tag videokablet. Videokablet er den tykke tråd kommer ud af det venstre hængsel af LCD . Det er gråt og afrundet . Kablet ender i en rektangulær stik, der går gennem toppen af ​​den bærbare computer basen.
  5.

  Vend din opmærksomhed til LCD . Fjern gummifødder på hvert af hjørnerne af LCD-skærmen. Fjern de fire skruer , der er afsløret .
  6

  Træk LCD bezel ( plastik del , der omgiver skærmen) væk fra låget ved at starte i toppen og trække op og væk fra indersiden med en rullende bevægelse. Ringen er sikret med plastik låsene rundt udenfor, og trække op med en rullende bevægelse er den bedste måde at få dem til at frigive uden at knække. Du kan også tage din kniv eller en skruetrækker , og sæt den mellem sektioner af adskilte låg og ringen for at holde dem fra hinanden og forhindre re- låsende . Vær forsigtig og tålmodig med dette trin. Tro det eller ej , det er her de fleste af bærbare skader er sandsynlig .
  7

  Fjern de to kabler, der forbinder inverter board til LCD-skærmen , og videokablet .
  < Br > 8.

  Fjern de fire endelige skruerne LCD-panelet i låget . To er i bunden hjørner , lige over og ind mod centrum fra hængslerne. De to andre er på toppen center, holder webcam og LCD til låget . Du skulle nu være i stand til at trække LCD ud af låget og læg den med forsiden nedad på bunden af ​​den bærbare computer.
  9

  Fjern eventuelle tape sikre LCD -kablet forsigtigt , og derefter slæbebåd kablet ud af soklen og sæt den til side.
  udskiftning og samling
  10

  Begynd ved forsigtigt at indsætte udskiftning videokablet i stikket på bagsiden af ​​LCD -og re- fastgørelse af kabel med samme tape fra tidligere. Løft LCD tilbage i låget , og skru panelet på plads . Endelig re- forbinde de to kabler til frekvensomformeren bord.
  11

  Tryk ringen tilbage på plads med en fast , men ikke overvældende , tryk. Hvert afsnit skal "klik ", når låsen lukkes og ikke adskille igen uden anstrengelse. Sæt skruerne i falsen på plads, og derefter re- dække skruerne med gummifødder .
  12

  Sæt den nye video -kablet i hovedbestyrelsen . Brug en blid og jævnt tryk , og sørg for , at alt er linet op . Hvis du afmonterede tastaturet, tilslut den og skub det forsigtigt på plads , indtil fangsterne genoptage . Placer power- knappen panelet tilbage på plads, og tryk den ned , før du lukker låget og spejlvende den bærbare computer over .
  13

  Udskift de fire resterende skruer, og skub batteriet på plads igen. Tilslut den bærbare computer til vekselstrøm, og tænd for den. Din skærm skulle nu fungere normalt igen !

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan at reparere en Driver Problem i en bærbar 
  ·Hvordan at reparere en Dell Inspiron 600M Laptop Med De…
  ·Sådan Fix en Broken SD-slot i en bærbar 
  ·Sådan Fix en bærbar computer 
  ·Hvordan at reparere en Hinge på en Compaq Armada 1750 …
  ·Sådan Fix Stuck piletasterne på min Dell Inspiron 150…
  ·Sådan Reparation A31 Thinkpad Laptops 
  ·Sådan Fix en Broken Apple G4 Laptop Screen 
  ·Sådan Fix dårlige sektorer på en bærbar 
  ·Hvordan at reparere en Gateway Laptop Hinge 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvorfor er nogle System Ikoner nedtonet for min procesl…
  ·Hvordan skal tjekkes Windows Startup 
  ·Sådan Konverter M4A til en CD Format 
  ·Sådan Start en Symantec Network Proxy service 
  ·PC Hjælp Værktøj 
  ·Sådan Fix en PC der fryser 
  ·Sådan tilføjes en Dell Wireless Utility til proceslin…
  ·Hvad er de vigtigste Sony laptop hardwareproblemer 
  ·Sådan åbner en DAT fil i Word 
  ·Sådan Slet karantæne Cookies 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com