| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Sådan Fix en Wi -Fi , der virker i en bærbar
  Wi -Fi installation kan være en vanskelig proces på tidspunkter , og flere almindelige problemer kan opstå . Heldigvis fejlfinding og fastsættelse af disse problemer er en forholdsvis simpel proces, som du kan udføre i dit hjem --- du behøver ikke ty til at bringe i en " computer professionel " for at lindre dine Wi-Fi problemer. Relativt simple procedurer såsom kontrol for strømkilder , hvilket gør sikker Ethernet-kabelforbindelserne , genstart den trådløse router og installere en ekstern trådløs dongle kan alle lave en laptop -baserede Wi -Fi- problemer. Ting du skal
  kabelmodem
  Trådløs router
  Ethernet-kabel
  Eksternt trådløs dongle
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Tjek din laptop specifikationer og sørg for at have en intern trådløs kort i din maskine. Disse specifikationer er opført i din manual eller på den bærbare kassen. Hvis din bærbare computer ikke er udstyret med et internt trådløst netværkskort , bliver du nødt til at købe en ekstern USB -baseret trådløs dongle og sætte det ind i din USB-port , så at modtage et trådløst signal (se Ressourcer nedenfor for mere information om ekstern trådløs dongles ). Også, hvis dit interne trådløse kort findes, men ikke fungerer, vil en ekstern trådløs dongle være en svulme udskiftning, der kan være billigere end at reparere eller udskifte det interne kort selv.
  2

  Sørg for at din Wi- Fi radio er tændt. Tjek dit tastatur først , da mange bærbare modeller har en dedikeret , fysisk nøgle øverst eller foran tastaturet , der skal udføre denne operation. Ellers se til nederst til højre på skrivebordet , hvor proceslinjen er , og højreklik på Wi- Fi radio ikonet. Dette vil åbne en undermenu , hvor du kan tænde for radioen .
  3

  Tjek dine forbindelser i første omgang, da de enkleste rettelser er oftest dem, der påvirker computerbrugere. I dette tilfælde skal sikre, at din kabelmodem strømstik stramt er sat i stikkontakten eller overspændingsbeskyttelse ( afhængig af, hvordan du har din opsætning rigget ) . Sørg for, at netværkskablet (også kendt som Ethernet -kabel) sidder fast i både på bagsiden af ​​dit kabel -modem og bagsiden af ​​din trådløse router. Sikre dette kablet er sluttet til "WLAN ", " WAN " eller "Internet "-porten på bagsiden af ​​din router , og ingen anden ( mærkning af denne port varierer fra router).
  4

  Tjek din bærbare netværksindstillinger. Har du den rigtige trådløse netværk valgt ? Hvis du ikke har dit trådløse hjemmenetværk udvalgt og er i stedet forsøger at deltage i en password -beskyttet netværk ( eller en andens , der er uden for rækkevidde) , vil du sandsynligvis ikke modtage nogen adgang til internettet. At kontrollere, om dette på din bærbare computer, skal du højreklikke på ikonet for netværk på værktøjslinjen i bunden af ​​din bærbare computers skrivebord. En undermenu vises. Herfra skal du vælge " Vis trådløse netværk " liste. Dette vil give en anden menu , der viser lokale trådløse netværk sikre, at det netværk, du ønsker at bruge , er det valgte
  5

  Nulstil din kabelmodem , hvis alle dine forbindelser er sikre. . For at gøre det , er der ofte en dedikeret reset-knappen på bagsiden eller toppen af ​​modem, men det afhænger af modemmet. Alternativt , skal du blot tage netledningen fra bagsiden af enheden , vent et par sekunder, og sæt det i igen Give routeren et øjeblik at genstarte og kontrollere, om dette har lettet problemet.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix en Misfarvet Laptop Screen 
  ·Sådan Fix en bærbar tastatur At kortsluttet Fra Spill…
  ·Hvordan løser jeg en bærbar Blue Screen 
  ·Hvordan at reparere en Compaq M2000 Notebook Laptop 
  ·Hvordan at reparere en Dell Inspiron 1500 Laptop 
  ·Hvordan kan jeg Fix en bærbar kablet til et tastatur 
  ·Hvis min Inspiron 1545 Laptop Images Er Blurry på My D…
  ·Sådan Fix nøglerne på en HP bærbar tastatur 
  ·Hvordan at reparere en Toshiba bærbar DC Jack 
  ·Sådan Fix My Blurry & Distorted Laptop 
    Anbefalede Artikler
  ·Intrusion Detection Typer 
  ·Kan du bruge et kabel modem med en Netbook 
  ·Sådan Reparation Script fejl på iWin 
  ·Sådan Konverter M4A Formater 
  ·Sådan fjernes Varer & Programmer i Tilføj /fjern Regi…
  ·Sådan foretages fejlfinding My HP Pavilion dv6000 i fe…
  ·Min computer kan ikke gå på stand-by 
  ·Hvordan kan jeg gendanne min Gateway Notebook til fabri…
  ·Sådan geninstalleres DLL filer 
  ·Sådan gendownloade Windows Volume Control 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com