| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Gratis Laptop Support FAQ
  En bærbar computer, som enhver anden elektronisk enhed , bliver træg over tid. Du vil bemærke , at programmer åbner og udføre langsommere , og de fleste processer tager længere tid end før. Slid effekt af daglig brug tager sit præg på en bærbar computer , og da de fleste af disse enheder er bygget på det væsentlige samme form - faktor , der er nogle typiske problemer . Ikke starte op ?

  En bærbar computer vil ikke starte op af mange årsager , herunder fejl i operativsystemet ( OS) og dårligt fungerende bruger -installeret software . Når en bærbar computer ikke starte op , så prøv at indlæse OS i " safe mode ". Du kan få adgang til fejlsikret tilstand ved at trykke på " F8 "-tasten når du bliver bedt om det, når du tænder enheden . Hvis OS belastninger i fejlsikret tilstand , skal du køre en grundig virusscanning at opdage og fjerne eventuelle indtrængen. Hvis rengøring af en virusinfektion ikke virker, kan du prøve at omformatere harddisken.
  Fandt du ikke Detect Drive?

  Nogle gange kan en bærbar computer , vil ikke registrerer en optiske drev , såsom cd-rom eller dvd-rom , når du klikker på "Denne computer" ikonet vises ikke. Dette kan være forårsaget af et problem med en fejlbehæftet drev eller en beskadiget software. Når dette sker , bør du tjekke for hardware seneste driver fra OS hjemmeside. Hvis du allerede har den nyeste version installeret, prøv at køre producentens driver CD igen for at geninstallere driveren . Hvis operativsystemet stadig ikke registrerer drevet, kunne det have gået dårligt .
  Ikke Opstart ?

  Kontroller , at batteriet er korrekt monteret i bay , tjekke , at batteriet er i stand til at få adgang til kontakter uden indblanding. Prøv at opstarten af enheden ved at fjerne strømforsyningen og batteriet , trykke på afbryderknappen i et par sekunder , og derefter erstatte adapteren og batteriet. Tryk på afbryderknappen , og kontrollere, om nogen af ​​de blinker. Nogle gange kan en bærbar computer vil ikke starte op , fordi batteriet ikke bliver opladet , især i meget varme og kolde miljøer. For at kontrollere , prøv at oplade batteriet i en passende temperatur og kontrollere, om det virker. Hvis ikke, kan batteriet være gået dårligt.
  Run Out of Charge?

  Din bærbare vil løbe tør for strøm når systemet bruger for meget strøm. Kontroller OS funktioner til strømstyring og angive indstillinger , der er mest strøm. Du kan sænke skærmens lysstyrke , skal du slukke perifere enheder såsom internet- kort, eller slå højttalerne. Du kan også løbe tør for strøm , hvis batteriet er gammel og ikke er i stand til at være fuldt opladet; kontrollere batteriets kapacitet i en anden bærbar computer for at afgøre, om det er svagere end før
  Gets så varmt. ?

  Bærbare computere kan generere en masse varme i lukkede , indelukkede miljøer. Når du bruger den bærbare computer i længere tid , skal du sørge for god udluftning , og ventilationshuller ikke er blokeret. Hvis enheden ikke køle ned , kontrollere, om ventilatoren fungerer, og derefter forlade systemet tomgang for omkring en time, lagde den ind i dvale -eller dvaletilstand, eller slukke den . Kontroller, at du kun bruger producenten anbefalede adapter type, kan som ved hjælp en anden type få systemet til at overophede .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan at reparere en Gateway Laptop Screen 
  ·Sådan Fix en revnet Sony Laptop Screen 
  ·Hvordan at reparere en bærbar mus Moodpad 
  ·Sådan Fix en Power Issue i en HP bærbar 
  ·Hvordan løser jeg en bærbar Blue Screen 
  ·Sådan Reparation Worn Out Laptop Hængsler 
  ·Sådan Fix en vandskadede Laptop 
  ·Sådan Fix resolutionen på en Apple Laptop 
  ·Sådan Fix Recovery D på en bærbar 
  ·Sådan Fix en ukendt enhed i en Device Manager på en H…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan får du adgang Recovery på en Lenovo S10 
  ·Sådan Forhøjelse Computer Produktivitet 
  ·Laptop Skærmproblemer med linjer 
  ·Sådan Konverter lyd til iMelody 
  ·Sådan Turn Off the Trend Micro 
  ·Problemløsning Direct3D 
  ·Sådan fjernes virus og malware fra din Netbook 
  ·Sådan gendannes en harddisk fra en Broken Laptop 
  ·Sådan fjernes Ih8.exe 
  ·Løsninger til Partition Problemer 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com