| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
    Gør det selv Toshiba Laptop Reparation & Diagnosticering
    Toshiba sælger fremragende bærbare computere, men ligesom alle bærbare computere, vil de støde på problemer, der kræver diagnose og reparationer. Nogle laptop problemer er nemt diagnosticeres og repareres af uerfarne ejere , mens andre problemer er mere udfordrende og kræver ekspertise fra en kvalificeret professionel PC reparation person til at beskytte din investering mod uoprettelig skade. Power Diagnostics

    Brug en logisk progression af diagnostiske tests for at forsøge at lokalisere, hvad der er galt med en bærbar computer. Power problemer er den første ting at teste. Fjern laptop batteri. Begynd fra stikkontakten og strik tilbage til AC Adapter port. Sørg for, at stikkontakten virker, så enhver overspændingsbeskyttelse, så AC Adapter selv, og endelig AC Adapter "i" port. Test af en vekselstrømsadapter kan være svært, hvis du ikke har en ekstra til din Toshiba . Universaladaptere kan købes for test og som et ekstra.
    AC Adapter Ports
    p Hvis selv en universel strømforsyning vil ikke gøre den bærbare computer tændes, tage en kuglepen og forsøge at vrikke sølv posten inde i AC Adapter. Hvis stillingen er løs , har AC Adapter stillingen knækket bundkortet.

    Du kan også prøve denne test. Sæt AC -adapteren i porten og dreje den rundt , mens du tænder for maskinen . Hvis maskinen forsøger at magten op når AC Adapter tilslutte på en bestemt måde , men dør , så snart du slipper , har AC Adapter port blevet brudt. Dette er ikke en gør- det-selv reparation. Søge professionel hjælp.
    Processor Tests

    Hvis maskinen starter op i et par sekunder og derefter hurtigt dør , har udstødning fan mislykkedes eller er blokeret af snavs og processoren er overophedet. Undgå at åbne kabinettet selv . Tag det til en professionel.
    Boot Problemer

    Hvis maskinen beføjelser op, men skrivebordet ikke vises , kan der være noget galt med harddisken. Fjern harddisken fra den bærbare computer , og tilslut den til en ekstern USB- harddisk kabinet med en adapter , der ændrer drevet hovedet fra 2,5 tommer type en 3,5 tommer type. Forbind denne ekstern USB til en anden fungerende computer . Hvis den anden computer kan se og læse drevet, det er okay . Hvis den anden computer ikke kan se eller læse drevet, er harddisken formentlig brudt. Retur harddisken til den bærbare computer , hvis det ser ud til at være okay . Indsæt Windows Setup disk i CD-skuffen og forsøger at bruge genoprettelseskonsollen til at reparere Windows. Hvis dette ikke virker, så prøv at geninstallere Windows på harddisken . Hvis drevet er brudt , vil Windows rapporterer "no hard fundet drive. " Sæt harddisken og geninstallere Windows.
    Monitor Diagnostics
    p Hvis du kan høre den hårde drev arbejde , men kan ikke se noget på din skærm , skal du tilslutte den bærbare computer til en ekstern skærm og trykke på den relevante F + tastekombination for at skifte skærmvisningen til denne ekstern skærm. Hvis dette ikke producere et billede , er det sandsynligt, at der er noget galt med din skærm eller skærmkortet. Søge professionel hjælp.
    Anden enhed Diagnostics

    Hvis den bærbare computer støvler til Windows-skrivebordet normalt , men så går det galt , genstart. Tryk på "F8 " Da maskinen genstarter og indtast " Safe Mode " eller "Sidste kendte fungerende konfiguration . " Så reboot . Denne gang , så tjek indstillingerne i "Start", "Control Panel ", "System ", " Enhedshåndtering". Kig efter nogen røde "X" mærker eller gul forsigtighed skilte, der angiver manglende enhedsdrivere. Geninstaller disse drivere og genstarte.
    Infektioner

    Virale infektioner kan efterligne hardware og Windows problemer. Kør scanninger af din maskine ved hjælp af Malwarebytes , SUPERAntiSpyware og Avast at fjerne bugs. Hvis en scanning fryser , fjerne harddisken fra den bærbare computer , skal du tilslutte den til en anden computer , og scanne harddisken på denne måde. Retur drevet til den bærbare computer når du er færdig .
    Geninstallere Windows
    p Hvis alt andet fejler , skal du geninstallere Windows og enhedsdrivere til din maskine . Denne sidste fortvivlet forsøg genopretter funktion til de fleste maskiner , så længe der ikke er andre udestående hardware spørgsmål på arbejdspladsen. Få styreprogrammer fra Toshiba hjemmeside.
    Google Det

    Selv professionelle bruger Google eller andre søgemaskiner til forskning problemer. Søg efter søgeord, der beskriver dit problem , og se, om der er en løsning lagt online , der kan hjælpe .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en Toshiba Satellite 4080XCDT Laptop 
    ·Sådan Fix en bærbar, der Holder Frysning på Start Up…
    ·Sådan Fix en Atheros Adapter Driver til en bærbar 
    ·Sådan Fix en Noisy bærbar Fan 
    ·Hvordan kan jeg reparere en Presario C500 Laptop Screen…
    ·Sådan Fix Red Line Down en Laptop Screen 
    ·The Best Laptop Repair Service 
    ·Sådan Reparation en HP dv9000 bærbar GPU Bundkort 
    ·Hvordan at reparere en bærbar Board med et niveau af g…
    ·Sådan Fix en Krans på en bærbar 
      Anbefalede Artikler
    ·Apple Hardware Test Fejl 
    ·Sådan Reparation Hard Cover på en bærbar 
    ·Sådan ryddes en zombie Process 
    ·Sådan installeres WordPress i sin egen Directory i Wor…
    ·ThinkPad sidder fast i dvaletilstand 
    ·Sådan Omformatér en MacBook 
    ·Sådan får du en MTP Device Løb 
    ·Sådan Sikker ophæve mangfoldiggøre filer fra en Wind…
    ·RegCure Fjernelse 
    ·Sådan Totally Stop pop-ups 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com