| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
    Sådan Fix en nedtonet Laptop Screen
    Med en bærbar computer og har skærmen går ud, er hver laptop ejere værre mareridt. Heldigvis for dig , jeg er her for at fortælle dig, hvordan man kan løse det så smertefrit og billigt som muligt uden at skulle betale arbejdsmarkedsbidrag gebyrer for at have professionelle reparationer gjort. Tænk over det, de debitere dig $ 100 for arbejdskraft til omkring 5 minutters arbejde . Find ud af , hvordan DIY i denne artikel for at spare dig penge og hovedpine. Ting du skal
    lille Philips skruetrækker
    mærke og model af laptop
    skærmstørrelse
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Trin et er at bestemme præcis, hvad det er, der gør din laptop skærm dim.
    p Hvis din skærm er busted og krakket , denne eHow er ikke for dig. Så der er tre mulige ting, som det kunne være. Det mest sandsynlige er baggrundsbelysningen gik ud på skærmen, og du ville have til at købe en anden skærm .

    Den anden mest sandsynlige er , at en bestyrelse kaldes en LCD Inverter er død. Dette er temmelig almindeligt blandt laptops, og er faktisk en temmelig billig og nem løsning. Detaljer vil blive forklaret .

    Den sidste og mindst almindelige er, at din grafik chip på bundkortet er død eller en af ​​broerne på bundkortet er død. Mest sandsynligt er det ikke det, og jeg vil vise dig, hvordan man kan fortælle om et øjeblik.
    2

    Ok, nu er det tid til at udelukke bundkortet er toast. Hvis bundkortet er død , så her er der en simpel test til at fortælle. Tag et klart lys som en lommelygte eller skrivebordslampe og hold det op til skærmen, mens den bærbare computer er tændt. Kan du se skrivebordet baggrund? Hvis ja, er skærmen på , men det er ikke modtager nogen baggrundsbelysning til at lyse op på skærmen. Så hvis skærmen tændes, dit bundkort er godt.
    3

    Så nu er vi nede på de sidste to muligheder. Enten baggrundsbelysningen er død eller omformeren er død. Der er virkelig ingen sikker brand måde at bestemme og i sidste ende er det trial and error. Men den gode nyhed er, at vi kan forsøge at indsnævre den ned ved at bestemme nogle af de vigtigste faktorer. Har din skærm ser misfarvet eller lysdæmper , før det gik helt sort ? Har skærmen flimre og slukker sommetider så kom på i et stykke før de går helt sort ? Når du åbner og lukkede låget gjorde skærmen kommer på og derefter gå ud igen ?
    P Hvis det gjorde nogen af ​​disse ting , er det 80 % af tiden inverteren. Hvis det gik bare helt ud af alle de pludselig med ingen misfarvning eller flimrende , er det mere end sandsynligt baggrundsbelysningen. Så lad os lære at løse det.
    4 p første vil vi tale om at erstatte skærmen. Du er nødt til at tage ud på skærmen grænsen for at komme til skærmen. Din skærm grænse, bør have nogle små gummi klæbrige kofangere på det. Fjern disse for at komme til skruerne. Når du skrue dem , omhyggeligt splittet ad forsiden og bagsiden af skærmen grænse . Hold skruerne , hvor du ikke mister dem .
    5.

    Når du skille skærmkant , bør du være i stand til at trække skærmen mod dig forlader bagsiden af ​​skærmen grænse, hvor det er. Der bør være et bånd typen kabel der at afbryde fra bagsiden af skærmen. Gør det. Hvis du skærmen er skruet ind i beslagene på siden af ​​skærmen , skal du blot skrue dem.
    6

    næste, du har brug for at bestille en ny skærm. I de ressourcer nederst på siden , har jeg nævnt en stor virksomhed, der bærer mange skærme af større laptop mærker og modeller. Så når du går til hjemmesiden, opslag dit mærke og model af laptop , og du bør få en liste over skærme, der er forenelige med det. Købe en og når det kommer til dit hus installere det ved at sætte båndet kablet tilbage i det og skrue det hele sammen igen. Så hvis det var din skærm og ikke inverter, burde alt fungere. Nu lad os lære , hvordan du udskifter omformeren.
    7

    Omformeren er nemmere end skærmen. Tag skærmkant og højre under skærmen , eller nogle gange på toppen af ​​skærmen, vil du se en lille bord. Der bør være 2 ledninger forbundet til det. Afbryd disse og tage kortet ud . Der bør være en del # et sted på brættet. Gå til Google og skriv udskiftning inverter board * laptop mærke og model går her * og tryk enter , og det bør trække op masser af steder for dig at søge efter en erstatning . De fleste er under 50 $. Når du får det i mailen , bare plug ledningerne tilbage, hvor de kom ud af og sætte skærmen grænsen igen og tænde for din bærbare computer. Det skal fungere som en charme . Og det er hvordan du løser en nedtonet bærbar skærm . Håber det hjalp dig . Hvis du har spørgsmål, kommentarer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg løse min laptop i at genstarte Windows…
    ·Sådan Fix Acer Laptop Skærmproblemer 
    ·Sådan Fix af LCD-skærmen på en bærbar 
    ·Sådan Fix Skærmposition på en Dell bærbar 
    ·Hvordan at reparere Windows Installer på en Dell Latit…
    ·Sådan Fix en indbygget bærbar Mic 
    ·Sådan Fix en bærbar Cyklisk Redundans Check 
    ·Hvordan at reparere en bærbar computer med nr. Picture…
    ·Sådan Fix Scroll på Laptop 
    ·Hvordan at reparere en Toshiba bærbar 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes ActiveX Controls 
    ·Sådan Fix en Frozen Laptop 
    ·Sådan geninstalleres A Client 
    ·Sådan gendannes en Toshiba Satellite A100/A105 Laptop …
    ·Hvordan kan jeg scanne Anti- Virus & Adaware på samme …
    ·Chkdsk har en eller flere uoprettelige Problemer 
    ·Sådan Stop CPU'en 100 procent 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows XP , når det i…
    ·Hvad er meningen med Socket Error 11001 
    ·Sådan fjernes Avp.exe 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com