| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Gør det selv Laptop Reparation
  Bærbare computere er lavet af let udskiftelige komponenter. De fleste komponenter er moduler --- såsom harddisk , CD /DVD -drev, Random Access Memory chips og processoren --- der kan ændres i et par minutter . Hvis du har et dyrt laptop eller bare en, som du virkelig kan lide, og ønsker at fortsætte med at bruge , reparere det selv kan være vejen at gå. Her er nogle tips til at komme i gang. Inde i computeren

  RAM chips generelt er de nemmeste at erstatte , fordi de fleste bærbare computere har en adgangsdør aftagelig med flere skruer. Du kan få på RAM-chips i de fleste tilfælde ved at åbne dette snarere end at åbne hele computeren. Igen , hver laptop er anderledes. Du kan få adgang til processoren på en Apple Macintosh Pismo eller Lombard Powerbook blot ved popping op tastaturet. For nyere computere, kan du nødt til at fjerne det øverste eller nederste halvdel af hele skallen , som indebærer at fjerne tastaturet, RAM kammer døren, batteriet og eventuelt andre interne komponenter først.
  Grundlæggende < br >

  Mens ledninger lejlighedsvis kan være defekt i bærbare computere , oftest opstår problemer fra de komponenter, der udgør hovedparten af computeren.
  p Hvis din bærbare computer bliver magt, for eksempel, men vil ikke starte op, synderen sandsynligvis processor, harddisk eller RAM chips. Enhver af disse kan forhindre boot -up. Start med de RAM chips , fordi de er de nemmeste at kontrollere og den mindst dyre og vanskelige at erstatte. Unclip hver RAM-chip , pop det ud og blæse forsigtigt på guld stik. Geninstaller chips og prøve computeren. Så simpelt som det lyder , støv og snavs på RAM-chips kan forårsage nedbrud eller manglende starte.
  Hard Drive

  Den næste ting , der kan fejle , er harddisken. Hvis du har en anden bærbar computer, kan du kontrollere, om den første harddisk stadig fungerer ved at udskifte i anden laptop. Hvis den ikke gør , er der lidt du kan gøre til rent faktisk at reparere harddisken. Harddiske er bygget i renrum --- high- tech-faciliteter filtreret for at holde partikler , støv og snavs ud af luften under fremstillingen --- så medmindre du har en, kan du ikke rigtig åbne harddisken at rode med det . Laptop harddiske er let tilgængelige , både nye og brugte , online og på computer butikker . Sådan fjerner du en harddisk, frakoble bånd, der lægger det til processoren og løft den ud . Laptop harddiske normalt sidder i en slags vogn , så du bliver nødt fjerne det fra dette med en skruetrækker. De fleste af disse drev har en multi- bens stik. For at fjerne denne , omhyggeligt holde drevet i begge hænder og rock stikket med begge tommelfingre . Vær forsigtig med ikke at bøje benene . En ny harddisk vil forbinde på samme måde. Hvis du har brug for at gendanne dine data , kan du prøve en data opsving service. Disse er alle over internettet .
  Processors
  p Hvis harddisken og RAM chips begge fungerer korrekt , kan det være processoren eller bundkortet. Også disse kan fjernes og udskiftes . Da der er en masse arbejde involveret --- bundkortet er forbundet til alt i den bærbare computer , så alt skal kobles fra det --- og prisen kan være høj , før du gør det, overveje , om en ny laptop ville være mindre dyrt . Hvis du beslutter at gå videre med at erstatte den , der er mange trin -for-trin online tutorials til at vælge fra til din specifikke model og mærke af laptop .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix en HP Laptop Screen når det går Mørk 
  ·Sådan Reparation Shift-tasten på en Gateway Laptop 
  ·Sådan Fix Fejl 1303 på en Dell bærbar 
  ·Sådan Fix en Frysning HP Laptop 
  ·Hvordan at reparere en bærbar Hinge Cover 
  ·Sådan Fix Sound Device om Sony Laptops 
  ·Sådan Fix Laptop Memory 
  ·Sådan Fix en knap på en bærbar 
  ·Sådan Fix en bærbar tastatur nøgle 
  ·Sådan Reparation Laptop Power Adapter Cords 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan man laver en Recovery cd til en eMachine 
  ·Sådan fjernes Cyber ​​Defender fra min computer 
  ·Sådan Bo en Hard Drive Partition 
  ·Sådan flytter en værktøjslinje tilbage til bunden 
  ·Sådan gendannes et ikke-gemt skærm på en computer 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Vista Laptop Keyboard P…
  ·Hvordan man gør en komplet systemgendannelse på en De…
  ·Hvorfor får jeg Advarsel Spyware fundet på computeren…
  ·Sådan opdaterer Snow Leopard 
  ·Sådan gendannes en Forsvundet delt mappe 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com