| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Sådan Fix en Blank Laptop Screen
  Taber skærmen på en bærbar computer eller bærbar computer er en forvirrende og frustrerende problem. Det er et problem , der er lidt vanskelig at diagnosticere , og de kan kræve specialværktøj og en betydelig økonomisk satsning at reparere. Når displayet på en bærbar computer standser arbejdet , computeren er normalt ikke værd at investeringen at reparere. Ting du skal
  Korrekt størrelse skruetrækkere ( Phillips og Standard)
  Nysgerrige værktøj
  Kompatibel udskiftning LCD-panel
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Diagnosticere problemer med computeren . Se på skærmen fra det øjeblik du trykker på afbryderknappen gennem den tid det skal tage for at starte Operating System.Adjust computerens kontrast og lysstyrke gennem deres fulde intervaller for at sikre , at skærmindstillingerne ikke er blevet changed.Reset computerens LCD - ekstern skærm display med LCD /ekstern skærm tastekombination , og genstart computer.Continue til trin 2, hvis skærmen er blank hele opstart processen.
  2

  Juster skærmen fra sin fuldt lukket stilling til sin helt åben position . Se skærm til enhver ændring fra en blank skærm til en skærm eller omvendt . Hvis skærmen blinker eller nedskæringer ud, vil LCD -panelet skal udskiftes . Gå til trin 5. .
  3

  Spring dette trin, hvis din computer ikke har en ekstern skærm output.Connect computerens eksterne skærmudgang til en kendt god skærm og ændre visningen fra LCD til ekstern skærm ( tastekombinationen er forskellig for alle bærbare mærker ) . Genstart comptuer hvis nødvendigt.Hvis computeren ikke vises på den eksterne skærm, kan grafikkortet være dårligt . Gå til trin 6. .
  4

  Rådfør dig med en professionel tekniker til at bestemme omkostningseffektiviteten på at udskifte din computers LCD , hvis du ikke er vidende i dette area.Purchase en kompatibel erstatning LCD og installere det selv , eller betale en professionel tekniker til at gøre det , hvis du ikke føler dig tryg udfører reparationen .
  5.

  Kontroller, at skærmens tilslutningskabler ikke er løse eller afbrudt , inden du forsøger at erstatte it.Replace den overvåge dig selv ved fjerne den gamle skærm . Tag hængseldækslerne ved forsigtigt nysgerrige dem. Se, om de er skruet til computeren, før prying.Find skærmkablet tilslutning til bundkortet. Vend computeren om og fjern eventuelle plader, der kan dække det punkt forbindelsen. Bemærk retningen af kablerne , før du afbryder them.Unscrew skærmen fra hængsler og forsigtigt fjerne det fra din computer. Før den nye LCD panelets ledningerne gennem samme sti som de gamle ledninger , og tilslut dem. Fastgør den nye LCD hængsler og erstatte hængslet covers.Power computeren op og kontrollere, at det fungerer. Hvis det ikke sker, søges efter de ledningsforbindelser .
  6

  rådføre sig med en professionel tekniker til at bestemme omkostningseffektiviteten af ​​at erstatte computerens bundkort eller grafikkort , hvis du ikke er vidende i dette area.Purchase en kompatible udskiftnings bundkort eller skærmkort, og installere selv eller betale en professionel tekniker til at gøre det , hvis du ikke føler dig tryg udfører reparationen .
  7

  Udskift bundkortet ved at skille computeren. Dokumentere hver forbindelse og være sikker på at beholde alle skruer og smådele for at samle computeren korrekt. Saml computeren og magt det op , tjekke tastaturet til at sørge for, at det har været genetableret properly.Replace grafikkortet ved at fjerne nogen dæksler eller plader , der skjuler kortet. Fjern det gamle kort og installere det nye kort i stedet. Tænd for computeren for at teste displayet .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix knapper på Dell Laptop Keyboard 
  ·Hvordan at reparere en revnet bærbar Hinge 
  ·Sådan Fix en Laptop Adapter 
  ·Sådan Fix en nøgle på en Toshiba bærbar 
  ·Hvordan at reparere en bærbar LCD-skærm 
  ·Sådan Fix en bippende på min HP DV4000 bærbar 
  ·Sådan Fix tastaturet på en HP ZE2000 Laptop 
  ·Sådan Fix en driver på en Gateway Laptop 
  ·Sådan Fix en bærbar , der ikke lægge op 
  ·Hvordan at reparere en bærbar Cooling Fan 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan fjernes Limewire Vista 
  ·Sådan Find slettede filer Efter en systemgendannelse 
  ·Sådan downloader Voice Activator Fra Cydia 
  ·Sådan fjernes BBC iPlayer 
  ·Sådan gendannes en Lost papirkurven 
  ·Hvordan at vide, din computer har en virus 
  ·Sådan Reset Ink Cartridge Memory 
  ·Sådan ændres skærmopløsningen i Windows 7 
  ·Symptomer på en computer, der er blevet hacket Into 
  ·Toshiba Laptop startknap Problemer 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com