| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
    Sådan Fix en bærbar USB-port
    Hvis USB-enheder såsom hoppe drev , digitale kameraer eller printere er ikke længere fungerer korrekt, når tilsluttet til din bærbare computer, kan problemet være med enheden, eller med USB-portene på din computer. Der er masser af fejlfinding trin, du kan gennemføre på egen hånd for at få porten op at køre ordentligt igen . Du kan gøre en Windows-opdatering for at se, om det har løst problemet , eller du måske nødt til at opdatere din enhedsdrivere . Instruktioner
    1

    Klik på Windows "Start" menuen, vælg "Alle programmer" og vælg " Windows Update ". En Windows update sommetider løser driver problemer og kunne reparere din USB-port. < br >
    2

    Tilslut USB-enheden til en anden USB -port på den bærbare eller en anden computer for at sikre, at problemet ikke er med enheden i stedet for havnen. Kontroller at se , om enheden har en " Write- Only" fanen. Skub den pågældende fane til ulåst position , hvis det stadig ikke fungerer i en anden port.
    3 p Hvis apparatet fungerer på en anden computer , skal du klikke på "Start" og vælg " Computer . "Plug en enhed i porten og vente på at se, om USB-porten dukker op på listen over drev. Klik på " Kort Network Drive " , hvis drevet ikke vises . Vælg et drevbogstav fra drop -down menuen og dobbeltklik på placeringen af ​​USB-enheden. Klik på " OK" og forsøger at bruge porten igen.
    4

    Klik på "Start ", vælge "Control Panel ", vælg "Hardware og lyd " og vælg " Device manager " under enheder og printere sektion. Rul ned på listen af muligheder, og klik på delta symbolet til venstre for posten mærket " Universal Serial Bus- controllere ". Dobbeltklik på navnet på den USB-port , der vises i den nye menu . Klik på " Drivers " fanen og vælg " Opdater drivere . " Vent for føreren at afslutte downloading og forsøg på at bruge porten igen.
    5.

    Luk chauffører fanen og højreklik på navnet på USB -porten. Klik på " Egenskaber". Klik på " Power Management " fanen og fjern markeringen fra afkrydsningsfeltet mærket " Lad computeren at slukke denne enhed for at spare strøm . " Vælg " Communications Port " fanen og scroll ned til feltet " Resources ". Klik på "Aktiver Device " knappen og klik på " OK. " Forsøg på at bruge USB-porten igen.
    6

    Luk fanen Egenskaber og højreklik på navnet på USB-porten. Klik på " Fjern". Genstart den bærbare computer , og tilslut en enhed i USB -porten. Vent et nyt vindue til at poppe op og følg vejledningen på skærmen for at geninstallere USB-porten software.
    7

    Genstart computeren og tryk på " F1 "-tasten , når producentens navn vises på skærmen . Rul ned gennem listen af muligheder, der vises, og fremhæve den indstilling, mærket som "Advanced ". Tryk på " Enter " og derefter rulle ned og trykke på "Enter " på " USB Support " valgmulighed. Tryk på " F10 " for at gemme indstillingerne og afslutte indlæsning af operativsystemet.
    8

    Åbn webbrowseren , hvis din bærbare computer kører med Windows XP. Naviger til Microsofts hjemmeside og hente og installere Windows XP USB 2.0 -driveren (se Resources). Genstart computeren, og prøv at bruge USB-porten igen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en bærbar skærm 
    ·Hvordan kan jeg Fix en bærbar tastatur , der havde kok…
    ·Hvordan at reparere en Dell Inspiron 1200 Laptop 
    ·Hvordan kan jeg lave den skærmopløsning på min Acer …
    ·Sådan Fix batterierne på Laptop 
    ·Sådan Fix en Blank skærm på en Dell bærbar 
    ·Sådan Fix en Strømudtag til en bærbar 
    ·Sådan Reparation IBM T40 Laptop 
    ·Sådan Fix Screen Size på en bærbar 
    ·Sådan Reparation en Open Crack på en Averatec Laptop 
      Anbefalede Artikler
    ·Definition af Adware 
    ·Sådan Konverter WMA til MP4 
    ·Sådan Lås Computerspil blokeret af Administrator 
    ·Den første ting at gøre, når du får en computer Vir…
    ·Gratis Worm & Trojan Fjernelse 
    ·Hvorfor har min Monitor Blink 
    ·Laptop Hinge Problemer 
    ·Sådan Konverter CD Songs til MP3 
    ·Sådan fjernes Antispy Checker 
    ·Sådan Clean en Microsoft Computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com