| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Sådan reparere en HP bærbar
  En af de mest populære mærke af bærbare computere er HP laptop. Disse computere er har et ry for at være langvarig og ikke behøver mange reparationer . Så godt som dette mærke af computere måtte være, er der stadig situationer, hvor du bliver nødt til at gøre et par reparationer for at hjælpe din computer til at bo i tip top kører tilstand . En af de mest almindelige problemer , der opstår i bærbare computere har en skærm får revnet eller går dårligt , og skal udskiftes . Et andet fælles problem er at have en defekt strømstik . Begge disse problemer kan løses ved hånden med lidt omhu og de rigtige værktøjer til opgaven. Ting du skal
  Plastic containere
  Philips skruetrækker
  erstatning Screen
  Loddekolbe
  Brush
  Vis Flere Instruktioner
  1

  lukke din bærbar computer, vend det og fjerne batteriet . Når du har fjernet batteriet , vil du nødt til at fjerne alle skruer på skærmen siden af ​​computeren . Fjerne en tredje skrue , der er placeret lige under batteriet i midten af computeren . Dette er kendt som tastaturet skruen . Placer alle de skruer, du bruger i separate plastbeholdere til at holde styr på dem og holde dem organiseret.
  2

  Vend computeren tilbage over og åbne den bærbare computer op igen. Hold afbryderknappen nede i cirka 30 sekunder til at hjælpe sørge for, at alle de elektriske ladning er blevet ryddet ud af computeren . Tag din Philips skruetrækker og fjern højttaler falsen som er placeret lige over tastaturet og lige under skærmen.
  3

  Afbryd alle 6 ledninger forbundet til din bærbare computer skærm og højttaler falsen . Din nye skærm allerede har disse særlige ledninger fastgjort til det, så alt hvad du skal gøre, er at frakoble ledningerne fra højttaleren bezel og ikke selve skærmen selv. Fjern de skruer , der holder hængslerne af den bærbare computer skærmen til selve computeren . Dernæst vil du nødt til at tage din skruetrækker og fjern tastaturet skruer , træk tastaturet blidt op , og derefter forsigtigt fjerne det primære kabel, der forbinder tastaturet til computeren.
  4

  Afbryd den trådløse antenne ledninger og fjerne dem fra computeren. Betale meget tæt og omhyggelig opmærksomhed , hvordan disse ledninger er hooked op, og hvordan de er løb gennem computeren, fordi dine nye ledninger skal være tilsluttet på samme måde.
  5.

  Tag din helt nye fungerende computer skærmen og begynde at tilslutte og sætte den bærbare computer sammen igen. Start med at forbinde den trådløse antenne ledninger , og tilslut derefter computerens tastatur , og skru den på plads igen.
  6

  Fastgør alle de relevante kabler på plads igen på højttaleren falsen på den bærbare computer . Fastgør hængslerne tilbage på plads, og snap højttaleren bezel dæksel tilbage på plads, og skru det fast . Vend computeren og sætte batteriet tilbage på plads, og fastgør skruerne helt tilbage på plads.
  7

  Fjern bundkortet fra den bærbare computer sagen ( kroppen). Tag din loddekolbe og desolder strømstikket tilslutning til bundkortet.
  8

  Fjern strømstikket og begynde at rense strømstikket og bundkortet . Sørg for at bruge en meget blød børste til at rense væk snavs, støv og andre bygge op, som måske har fået på donkraften og bundkort .
  9

  Lod strømstikket kontakter til bundkortet. Når disse forbindelser er foretaget og loddet kan du sætte bundkortet tilbage i den bærbare computer sagen .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan reparere en HP bærbar Power Jack 
  ·Hvordan at reparere en strømforsyning i en Dell bærba…
  ·Sådan Fix en Sticky Toshiba Satellite Laptop Tilbage p…
  ·Sådan Fix en bærbar , der ikke lægge op 
  ·Sådan Fix en ukendt enhed i en Device Manager på en H…
  ·Hvordan at reparere en bærbar harddisk 
  ·Sådan Fix en Mac Laptop Stuck på en Boot Screen 
  ·Sådan Reparation Laptop Power Adapter Cords 
  ·Sådan Fix en Dell bærbar nøgle 
  ·Sådan Fix & Genstart min bærbar computer 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fix en bærbar efter at få vand i det 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Standard globale adress…
  ·Hvad er omvendt Bias 
  ·Sådan oprettes en Desktop Link til en webside 
  ·Sådan Konverter LP Tracks til en cd 
  ·Sådan opdaterer Computer Drivers & Software 
  ·Hvad er den rigtige måde at montere en ventilator i en…
  ·Hvordan at aflade statisk elektricitet , før arbejdet …
  ·iMac Strømproblemer 
  ·Sådan udføres en systemgenoprettelse på en HP Notebo…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com