| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
    Sådan Fix en Toshiba bærbar
    Som enhver kompliceret maskine, kan en Toshiba bærbar lider af en række problemer og fejl , der kræver fejlfinding og reparation. Mens nogle let kan fastsættes af forbrugeren, andre problemer kræver en mere professionel touch. Alle de samme , i hvert fald diagnosticere problemet plager din Toshiba bærbar er generelt altid muligt . Ting du skal
    Toshiba laptop
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Undersøg kraften i din computer. Formentlig har du sørget for det er tændt, men er lysstyrkeindstillingerne hele vejen ned ? Under lysstyrkeindstillingen tilbage til sit laveste tilvækst kan resultere i en mørk computerskærm og en bærbar computer, der ikke synes at være på eller arbejde , når det i virkeligheden fungerer fint. Kontroller batteriets indikator på den bærbare computer, og på den lysnetadapter selv ( hvis relevant). Overvej frakoble strømforsyningen fra stikkontakten og skifte den til en anden stikkontakt , da dette kunne have været et problem. Hvis dette stadig ikke få computeren til at tænde, bevæge sig fremad.
    2

    Kontroller specifikationerne for din computer. Hvor gammel er den? Din Toshiba bærbar kan simpelthen have en død laptop batteri indeni, der skal udskiftes. Ældre bærbare computere kan være særligt modtagelige for sådan et batteri problem , på grund af arten af ​​de nikkel-cadmium brugte batterier.
    3

    Lyt til din computer ved opstart , hvis din computer er i stand til magten på . Hvis ikke, kan det være et batteri eller tilslutning problem (se trin 2). I tilfælde af en computer, der modtager strøm , men stadig har en blank skærm , er det ikke automatisk en video problem. Lyt til den bærbare computer fan, specifikt. Hvis det kører , så er det sandsynligvis er en video problem . Hvis du ikke kan høre det, kan du indsnævre Toshiba laptop problemet til en sandsynlig generel bundkort /strømsvigt. Dette problem kræver professionel assistance.
    4

    Find eller købe et VGA-stik -kabel, hvis den bærbare computer fan synes at køre som det skal. Sæt dette kabel ind i både din Toshiba bærbar computer og en ekstern , uafhængig skærm efter eget valg . Tænd både Toshiba og den eksterne skærm og se, om den eksterne skærm fungerer, og skærme , som det skal . Hvis den eksterne skærm fungerer som det skal , problemet så ligger ikke i bundkortet på din Toshiba bærbar , men med de systemer, der ligger til grund makeup af LCD-skærmen på din enhed. LCD skærm udskiftning er ikke en simpel opgave, og sende fra din enhed til Toshiba for evaluering og arbejde anbefales.
    5.

    Få din harddisk udskiftes. Hvis alle de ovennævnte problemer krydses fra din fejlfinding liste , er det sandsynligt en harddisk problem. Så længe harddisken er den rigtige størrelse , vil det være kompatibel med din Toshiba . Købe det, og skru skruerne på bunden af din bærbare computer , som vil afsløre det område, der giver dig mulighed for at fjerne den gamle harddisk og slide i det nye . Der henvises til din Toshiba instruktionsbogen for mere specifikke instruktioner , hvis det er nødvendigt .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en bærbar computer, vil ikke læse cd'er 
    ·Sådan Fix en revnet skærm af et HP Pavilion DV7T Lapt…
    ·Hvordan til at reparere bundkort til en Dell D 400 Lapt…
    ·Hvordan kan jeg løse baggrundslyset skærmen på en De…
    ·Sådan Fix en Dell Laptop Keyboard 
    ·Hvordan at reparere en D800 Laptop 
    ·Sådan Reparation baggrundslys på en Sony VAIO laptop 
    ·Cracked Laptop Screen Reparation 
    ·Sådan Fix resolutionen på en Apple Laptop 
    ·DIY Reparation for en forkert AC Adapter på en brugt b…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Søg efter billeder, der er overført til comput…
    ·Fejlfinding en Dark Laptop Screen 
    ·Sådan Fix en HP bærbar Brev 
    ·Sådan nulstilles adgangskoden på en Acer Aspire 
    ·Sådan foretages fejlfinding en computer Fejl 
    ·Dell Password Recovery 
    ·PC Virus Protection og Forebyggelse 
    ·Sådan fjernes en Microsoft NET Compact Framework 
    ·Hvordan skal tjekkes for Bad Wires eller en dårlig Sho…
    ·Sådan Fjern et program Ud af Hard Drive 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com