| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Sådan Fix en Compaq Laptop
  En Compaq bærbar computer kan have en bred vifte af problemer. Men der er et par ting, som du kan følge for at løse de fleste problemer eller i det mindste indsnævre dine valg for hvordan vi kommer videre med at reparere din bærbare computer. Når det kommer til hardware, bærbare computere er lidt anderledes end desktops i fejlfinding og Compaq computere kræver deres egne unikke fejlfinding teknikker . Instruktioner
  Software
  1

  Prøv at fejlfinde Windows, hvis det er muligt. Microsofts websted for Windows , Windows.Microsoft.com , har en videnbase artikler til mange almindelige problemer. HP hjemmeside har også en liste over almindelige problemer, der opstår inden for Windows og fælles Compaq problemer, og deres løsninger .
  2

  Opdater drivere. Hvis du har problemer med en bestemt stykke hardware , som lydkort eller video eller en anden stykke hardware, der ikke synes at være et fysisk problem (dvs. en revnet skærm ), bør du gå til HPs hjemmeside og klik på " Support ", indtast din laptop model og derefter finde de nyeste drivere til din hardware til at hente og installere.
  3

  Brug tre R'er for computer fejlfinding. Genstart computeren for at se, om problemet fortsætter. Geninstaller en bestemt program relateret til problem at se, om dette løser din computer problem. Endelig Hvis intet andet virker , kan du omformatere din harddisk og starte forfra. Nogle Compaq maskiner har et gendannelsespunkt drev, du kan bruge til at gendanne systemet til dets oprindelige tilstand. Se det næste skridt for hvordan du gør dette.
  Hardware
  4

  Brug et diagnostik værktøj ( se Resources) for at teste hardwaren. De værktøjer er software-programmer , der kører enten Windows eller starte direkte ind i programmet efter opstart . Du kan bruge disse typer af redskaber til at teste den hardware som de specifikt er designet til at finde fejl i hardwaren. Hvis det er muligt prøve at udskifte hardware i din Compaq med hardware fra en anden bærbar computer for at se, om problemet virkelig er hardware. HP.com have instrukser på deres hjemmeside for udskiftning af hardware , eller du kan tale med en supportmedarbejder via deres online chat support. Udskiftning nogle dele såsom batteri eller cd-rom kan gøres bare ved at trykke dem ud af computeren med en knap .
  5.

  Udskift din hardware. Der er nogle laptop dele , der kan udskiftes nemmere end du tror , og hvis du absolut have en dårlig stykke hardware , kan du bestille en ny fra HP , computerproducenten , der købt ud Compaq flere år siden. De ting, du kan erstatte nemt er hukommelse, cd-rom'er, tastaturer , skærme , batterier og harddiske . Nogle er lettere at udskifte end andre, men HP kan sende instrukser sende med den del , eller måske har en webside for den del . De fleste dele kun kræve, at du skrue et par skruer , fjerne noget, der er i vejen og omhyggeligt frakoble eventuelle kabler til hardware. Hvis du ikke er meget mekanisk tilbøjelige end du får brug for specifikke instrukser fra Compaq (nu HP ) .
  6

  Send det til en ekspert. Integrerede dele kan skal sendes væk efter softwarefejlfinding har bestemt, at hardwaren er dårlig. Dette skyldes, integrerede dele, såsom lyd eller video- kort, der er indbygget i bundkortet og erstatte bundkortet på en bærbar computer er en masse arbejde . Reparation selve bundkortet kan være muligt , men kun af eksperter. Tilsvarende, hvis der er et problem med central processing unit (CPU) , der erstatter CPU'en kan være svært.
  Recovery Manager
  7

  Brug Recovery Manager til at gendanne din computer. Nogle nyere Compaqs kommer med et drev, der er partitioneret bare for at genoprette din computer. Gå til programmer, og klik derefter på Recovery Manager . Pick Avancerede indstillinger , Systemgenoprettelse , og derefter på Næste eller bare systemgendannelse , hvis Avancerede indstillinger er deaktiveret. Når computeren genstarter vælge System nyttiggørelse og derefter Næste. Hvis du bliver bedt om at bruge Microsoft restore vælge Nej Du vil blive bedt om at sikkerhedskopiere dine filer først, og du bør gøre dette . Klik derefter på Next , og processen vil begynde . Denne proces vil formatere og geninstallere Windows og andre programmer , og de ​​indstillinger, du havde skabt , vil blive tabt.
  8

  Brug F11-tasten . Hvis computeren ikke kan få adgang til Windows , ramte F11 under BIOS opstart og dette vil tage dig til gendannelsen programmet.
  9

  Run tests. Du kan bruge Recovery Manager til at tjekke dit system . Åbn Recovery Manager program, og klik derefter på " Avancerede indstillinger " og næste "Computer helbredsundersøgelse " og " Næste". Herfra kan du køre en memory test , Kontroller disk på systemet partition eller gendannelsespartitionen og åbne en kommandoprompt.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan at reparere et batteri i en Dell 8100 Laptop 
  ·Sådan Fix en Pink skærm på Dell bærbare 
  ·Sådan Fix en bærbar computer, vil ikke læse cd'er 
  ·Sådan Reparation Partition F11 på en Dell Inspiron La…
  ·Hvordan at reparere en strømforsyning i en Dell bærba…
  ·Sådan Fix en Hinge på en HP bærbar 
  ·DIY Laptop Reparation 
  ·Sådan Fix Øresund på min Toshiba Laptop 
  ·Sådan Fix en Toshiba bærbar skærm, der ikke vil komm…
  ·Sådan Reparation DC Jack in My Acer Laptop 
    Anbefalede Artikler
  ·Tips til at forbedre hastigheden på en bærbar 
  ·Sådan Put RAR filer på dvd'er 
  ·Sådan Konverter en Dolby Digital Audio 
  ·Sådan Genstart en VNC -server i Linux 
  ·Sony Vaio System Recovery Instructions 
  ·Fejlfinding Brænde cd'er med Windows Media Player 
  ·Sådan Find hvad der virkelig kører på din computer 
  ·Sådan Switch Sprog på dit tastatur 
  ·Sådan fjernes Window Login Screen i Windows XP 
  ·Sådan Fix en Wet Laptop 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com