| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Hvordan at reparere en bærbar Power Jack
  Laptops køre på et genopladeligt batteri , men når det batteriet løber tør , vil din computer ikke fungerer . Laptops kommer med en adapter, der stik i og binder sig til en lille metal el dirigent inde i computeren. Disse små el -stik kan nemt komme fortrudt, efterlader din computer til at køre tør for batteri . At have dette repareret af en professionel, kan det koste dig opad på hundrede dollars bare for at få dem til at se på det. Derefter vil de tilføje et ekstra gebyr til rent faktisk at lave den ting . Må ikke betaler for meget , når du kan gøre det selv. Ting du skal
  Laptop
  Phillips skruetrækker
  pincet
  Super lim (ekstraudstyr)
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Flip din bærbare computer over og fjerne alle skruerne. Vær sikker på at skrue dem holder skærmen på plads. Nogle skruer er forskellige størrelser , så hold dem sorteret i rækkefølge efter , hvor de blev fjernet.
  2

  Afdække harddisken boliger placeret nederst foran på din bærbare computer. Harddisken vil blive skruet i , så du er nødt til at fjerne de skruer , før du kan tage ud på harddisken.
  3

  Træk batteriet fra den bærbare computer. Der er normalt en fane , der skal afholdes i at give dig mulighed for at frigøre batteriet. Det er placeret i bunden af den bærbare computer ved siden af ​​batteriet port.
  4

  Frigør de to tapper , der holder skærmen på plads , er du nødt til at trække op på fanerne for at gøre dem komme løs . Brug pincet til at kile mellem dem og trække op , hvis du har problemer .
  5.

  Træk forsigtigt op , men med nok kraft til at adskille skærmen fra den bærbare computer kroppen. Skærmen vil stadig være forbundet med kroppen ved ledninger så ikke adskille det hele vejen . Bare træk de to sølv pinde ud af hullerne , at de hviler på , og forlader skærmen til side.
  6

  Træk forsigtigt fra hinanden kroppen af ​​den bærbare computer og skru metalskinne over tastaturet. Hvis du ikke kan trække det fra hinanden , det betyder, at der sandsynligvis er en skrue, som du gik glip af .
  7

  Fjern tastaturet , men bare trække det fremad og lade det knyttet til bundkortet. Der vil være et rektangulært objekt, der ligner et stykke film , der holder det på plads, . Ikke fjerne denne
  8

  Find strømstikket ved at følge hullet i bagsiden af ​​computeren , hvor adapter går. Den lille metal stykke kan have været raslende rundt gratis, så du måske nødt til at finde det først.
  9

  Find hvor stikket passer ind i bundkortet ved at finde den cirkulære stykke plastik i nærheden af ​​hullet til DC adapter . Der vil være en lille åbning i bundkortet , hvor strømstikket brik passer i bunden af ​​denne plast stykke .
  10

  Hold strømstikket forsigtigt med en pincet , og skub det på plads igen. Disse stykker er lille, så prøv ikke at blive frustreret, hvis du ikke får det højre væk. Chancerne er det vil tage dig et par forsøger at passe det på plads igen.
  11

  Lim den brik, der glider ind i DC adapter tilbage til bunden af ​​stikket , at du sættes tilbage i bundkortet . Kun gøre dette, hvis de to stykker er blevet løst . Hvis du gør, så sørg stykker touch, så de er stadig i stand til adfærd el frit.
  12

  Saml computeren ved at sætte alt tilbage i den stilling, du skrues det fra. Hvis der efter computeren er sammen igen , er computeren ikke starter , har du sikkert sætte harddisken i baglæns.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan kan jeg Fix en bærbar kablet til et tastatur 
  ·Sådan Reparation strømkilde for at en bærbar bundkor…
  ·Hvordan at reparere en LAN-forbindelse til en bærbar 
  ·Sådan Fix en HP bærbar Brev 
  ·Hvordan at reparere en Hinge på en Compaq Armada 1750 …
  ·Sådan Fix kontrasten på en Dell bærbar 
  ·Sådan Fix en bærbar skærm 
  ·Sådan Fix musemåtten Clicker på en Gateway Laptop 
  ·Sådan Fix en Toshiba bærbar der fryser ved opstart 
  ·Sådan Fix en intermitterende HP Laptop Display 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Secure en fil Email 
  ·Sådan Arranger Excel Books i alfabetisk rækkefølge 
  ·Sådan fjernes Index.dat 
  ·Sådan åbner Jobliste Manuel 
  ·Sådan Genstart fra dvaletilstand 
  ·Spørgsmål og svar relateret til Desktop Security 
  ·Problemer ved brug af vCards i Outlook 
  ·Hvordan at reparere en Dell Laptop Det bliver overophed…
  ·Sådan kører en Disk Defragmenter på computeren 
  ·AVG har meget langsom Download & Installer 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com