| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Sådan Fix en Dell bærbar
  fejlfinding og fastsættelse af dit Dell-system ikke er ligetil opgaver , da der er en række spørgsmål for at slås med. Indsnævre mulighederne for din Dell fejl er vigtig for fastsættelse af maskinen , uanset om det er en harddisk fejl , video problem eller noget helt andet. Ting du skal
  Skruetrækker
  ekstern skærm
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Check strømforsyningen. Dette bør altid være dit første skridt i at diagnosticere et problem for en Dell bærbar . Er computeren strømindikatoren lyser ? Kontroller strømkilden ( magt mursten ), og se, om det er sat rigtigt ind i væggen . Hvis det er, og der er ingen strøm går til Dell, afmontere strømforsyningen og tilslut en anden elektrisk enhed til den samme stik. Hvis dette elektrisk anordning er heller ikke drevet , problemet er med soklen.
  2

  Kontroller batteriets indikator på din bærbare computer. Det bør være på undersiden eller på siden af pc'en . Det kan være, at dit batteri skal byttes . Dell-batterier typisk er gode for 1000 delvis /fuld afgifter. Efter dette punkt, og fører op til det , begynder de at holde deres gebyr for mindre og mindre tid .
  3

  Tjek den bærbare computer skærmen . Er LCD display revnet på nogen måde? Hvis ja, passe det så hurtigt som muligt . Hvis skærmen flimrer , er det sandsynligt en mislykket eller undlade baggrundsbelysningen. Det anbefales ikke, at du forsøger at erstatte en skærm på din egen. Tag det ind i din lokale computer butik eller sende enheden til Dell.
  4

  Kig over din computer og yderligere kontrollere strømmen status. Det kan være muligt at fastslå , om der er en video fiasko . Lyt nøje til din computer. Hører du Dell computer ventilator kører ? Hvis du ikke længere kan høre blæseren kører, problemet ikke ligger hos video, men med de vigtigste bord eller elsystemet. For at se om det er faktisk en video problem ved at bruge et VGA-kabel til at tilslutte en anden , uden skærm til din Dell . Hvis monitoren ikke mindst lys op, når du tænder dit system , kan du regne at dette ikke er en fan -relateret problem, men en video manglende samme grad. Søge professionel hjælp til din Dell.
  5 p Hvis adgang til filer synes at være et problem, og du har elimineret de ovennævnte muligheder , er det sandsynligt en harddisk problem. Heldigvis , i modsætning til de andre problemer , er udskiftning eller fastsættelse af en harddisk på en Dell en forholdsvis enkel opgave . En ny harddisk kan fås fra en række forskellige leverandører. Seagate er et selskab med en track record for pålidelige harddiske ( se Resources nedenfor). Uanset virksomhedens dog en harddisk der kører med 7200RPM snarere end 5400RPM er ønskelig , men ikke en nødvendig opgradering. Hvis du er en superbruger , en harddisk på 500 GB til over 1 TB ( 1000 GB ) kan være meget ønskeligt. Nogle så store harddiske kan findes for en god handel , og så lavt som 100 dollars. For at installere din nye harddisk , flip over de vigtigste computer enhed efter du har sørget for at skære al strøm til systemet. Find de to skruer, der er over harddisken kabinet. For reference , med de fleste Dell laptops , såsom Inspiron 5100 vil der være to 2,5 x 5 millimeter skruer til at skrue med en lille skruetrækker. Fjern derefter dækslet til harddisken og forsigtigt glide ud på harddisken, og sørg for ikke at støde den. Skub det nye drev i og erstatte skruerne. Geninstallere operativsystemet .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix muserulning Problemer på min bærbare 
  ·Sådan Fix en uregelmæssig Laptop Mouse , Kører til h…
  ·Sådan Fix Netgear trådløst kort med Limited Connecti…
  ·Sådan reparere en IBM bærbar Twinhead SuperNote -SX 
  ·IBM ThinkPad bærbar Reparationsanvisninger 
  ·Hvordan at reparere en bærbar Alienware DC Jack 
  ·Sådan Fix kontrasten på en Dell bærbar 
  ·Hvordan at reparere en Dell Inspiron 1200 Laptop 
  ·Sådan Fix Skærmindstillinger på en HP bærbar 
  ·Sådan Fix en bippende på min HP DV4000 bærbar 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan fjerner jeg XP Anti Spyware fra min pc 
  ·Sådan Konverter MP3 Cover Art til en JPG eller PNG 
  ·Sådan Acquire Korrekt Codecs 
  ·Hvordan at slippe af Qiwisearch 
  ·Sådan Stop CPU'en 100 procent 
  ·Sådan ændres Vista Folder Icon Size 
  ·Sådan Fix Wlanapi.dll 
  ·Sådan Slut et HDMI -kabel fra en bærbar til en Sony T…
  ·Computer Frysning : Skridt til at ordne det 
  ·Sådan helt slette Computer Memory 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com