| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Fejlfinding en bærbar Uden en Operating System
    Hvis du forsøger at fejlfinde en bærbar computer uden et styresystem , uanset beskadiget eller afinstalleret , er der to måder at nærme problemet. Den første og mest fordelagtige er gennem Basic Input Output System (BIOS) firmware. Den anden er gennem laptop onboard USB-port. I begge tilfælde nogle grundlæggende foranstaltninger der at diagnosticere eventuelle problemer . Det er bedst at prøve dette kun hvis du er sikker på hvad du laver, at du ikke ender med en dyr doorstop . Hvis du ikke er vidende , gå til en professionel, der er. Ting du skal
    BIOS fejlfinding software ( ekstraudstyr)
    Second (arbejds) computer
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Boot enheden og opdrage BIOS siden af en af ​​flere forskellige metoder , og disse varierer fra den ene producent til den anden og til tider blandt enheder af samme mærke. Forespørgsler på producentens hjemmeside ( på en anden computer ) er den bedste løsning.
    2

    Udforsk BIOS for åbenlyse fejl , som ofte fremhævet. BIOS sider vil præsentere systematiske lister over central processing unit s ( CPU ) funktionalitet. Kig efter uregelmæssigheder i CPU setup og " Master /Slave " drev startrækkefølgen. Startrækkefølgen skal gå fra BIOS direkte til main (normalt "C") drev, interrupt anmodninger ( IRQ'er ) bør ikke have nogen konflikter. Hvis nogen findes, vises de fremhæves og kan ændres eller elimineres ved at omdirigere dem til at åbne IRQ portaler eller slette dem, hvis ikke afgørende for enhedens funktion. Kig efter eventuelle markerede områder i RAM -konfigurationen.
    3

    Check " Power Management Setup" i BIOS for at forsikre din laptop strømforsyning fungerer korrekt. Strømforsyning funktionsfejl er et typisk problem i laptop problemer .
    4

    Åbn " PC Health Status" i BIOS og kigge efter abnormiteter. Denne side generelt giver dig oplysninger om hardwareproblemer , tilslutningsmuligheder og IRQ overbelastning . Problemer viser generelt op fremhævet.
    5

    Kontroller at se, om periferiudstyr er i orden. Sørg for der ikke er nogen " ikke-fungerende " eller "Advarsel" tags vises ved siden af ​​dem. Hvis du finder nogen correctable problemer , skal du fortsætte til trin 6. .
    6

    Sluk din bærbare computer og fjerne batteriet. Åbn RAM rummet og tjek placeringen af ​​memory boards , og sørg for at de er tætte og lun .
    7

    Flash, også kaldet opgradering, BIOS , hvis du finder nogen correctable anomalier. Bemærk BIOS nummer ved at pause skærmen på opstart af maskinen. Med nummer for din laptop BIOS , til producentens hjemmeside gå , indtast nummer , hent de opdaterede BIOS og installere det via en DVD eller tommelfinger drev. Den downloadede eksekverbare opgraderingsprogram fjerner gamle BIOS firmware og installerer opgraderingen i en operation kaldet blinkende BIOS ..
    8

    Tilslut til den bærbare computer via en USB-port eller en seriel port, hvis du er i stand til åbne BIOS. Hvis du ikke er i stand til at forbinde til BIOS ved at bruge et program som BIOS Agent , skal du udskifte BIOS chip og starte igen fra trin 1 .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Acer 5920 Laptop Recovery Fejlfinding 
    ·Fejlfinding en bærbar LCD Backlight 
    ·Laptop AC adaptere Problemer 
    ·Fejlfinding en bærbar musemåtte , der ikke virker 
    ·Sådan foretages fejlfinding Dell Bærbare 
    ·Sådan diagnosticere med Laptop Fejl Verifikation 
    ·Sådan foretages fejlfinding Når et trådløst kort Co…
    ·Problemer med at bruge en Pen tablet med en bærbar 
    ·Sådan foretages fejlfinding Afspilning af dvd'er på e…
    ·Fejlfinding en bærbar til en RCA TV 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes en tabt Brugerprofil på Windows XP Ho…
    ·Sådan Slut en ISO Brug VMware 
    ·Sådan Clear Out Afbrændt Songs på CD 
    ·Sådan fjernes en Webfetti Toolbar 
    ·Toshiba Hard Drive Diagnostic Tools 
    ·Laptop Skærmproblemer 
    ·Sådan Fix et pludseligt fald i RAM 
    ·Hvordan du manuelt afinstallere Internet Antivirus Pro 
    ·Sådan Konverter film til en MP3 format 
    ·Sådan Reset Firmware i Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com