| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Laptop trådløse forbindelse
    Opsætning af et trådløst hjemmenetværk for at tilslutte en bærbar computer kan være en udfordrende og stressende oplevelse. Hvis det er umuligt at tilslutte en bærbar computer til et trådløst netværk , kan brugerne sommetider nødt til at køre igennem en langvarig tjekliste over potentielle problemer, før de kan isolere problemet . Der er snesevis af potentielle problemer, der kan forhindre en laptop fra trådløs forbindelse , herunder interferens fra andre enheder eller apparater , placeringen af ​​en trådløs router , og selv den fysiske opførelse af en bygning. Baggrund

    En typisk trådløse hjemmenetværk miljø omfatter en high- speed internet-forbindelse muliggjort af et modem , der er tilsluttet internettet tjenesteyderen og transmitterer data over telefon eller kabel linjer. Forbundet til modem er en trådløs router , som er en kombination af en router , switch og access point , og som gør det muligt for flere enheder at oprette trådløs forbindelse til internettet. Den bærbare computer har brug for en trådløs adapter kort, der bruger den samme teknologi som routeren , såsom 802.11g eller 802.11n .
    Interference

    Det mest almindelige problem at tilslutte en bærbar computer til et trådløst netværk er interferens fra andre enheder i nærheden . Trådløst netværk bruger to frekvensbånd , enten 2,4 GHz båndet eller 5- GHz-båndet. Mange husstand enheder bruge 2,4 GHz-båndet , som mikrobølgeovne , babyalarmer , trådløse telefoner, Bluetooth-enheder og andre genstande. Når mange elektroniske enheder bruger samme bånd , kan konkurrencen forstyrre transmission af data og forårsage en bruger til at miste deres forbindelse. En måde at løse dette er at forsøge at skifte til den 5- GHz-båndet eller standse apparater og enheder , der kan forårsage interferens.
    Bygningskonstruktion

    en anden mulig synder i bærbare trådløse forbindelse er opførelsen af ​​en bygning. Ifølge The Wall Street Journal, hvor mange husejere der bor i ældre huse vægge var lavet af gips anvendt på træ hæftes med hønsenet står trådløse forbindelse . Dette er fordi hønsenet ville fungere som et skjold , blokerer trådløse signaler . Andre bygningsdele såsom ståldragere , klimaanlæg ventilationskanaler, og objekter fyldt med vand, kan også spille kaos med trådløse signaler .
    Router Placement

    Mange trådløse routere har en annonceret maksimal rækkevidde på 150 meter eller længere. Imidlertid er det signal svækket det rejser gennem vægge, gulve og andre objekter . Det betyder, at hvis routeren er placeret på anden sal på nordsiden af et hus, og den bærbare computer er på første sal , sydsiden af huset, kan signalet være svagt . Brugere kan løse dette ved at flytte routeren væk fra gulvet og fra vægge og objekter , såsom metalskabe .
    Configuration

    andet fælles problem, der forhindrer en laptop fra at forbinde trådløst er konfigurationen af routeren. Konfigurationen af ​​både den trådløse router eller access point , og konfigurationen af den bærbare computer trådløse adapter , skal være konsekvente . For eksempel, hvis den bærbare trådløse adapter er sat til radiokanalen 6 og routeren er indstillet til en anden kanal , vil den bærbare computer ikke forbinde .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding bærbare højttalere , der…
    ·Sådan foretages fejlfinding en Dell 9300 Opløftende L…
    ·Dell Inspiron 5100 Laptop Fejlfinding 
    ·Sådan foretages fejlfinding Laptop Wi-Fi 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Compaq bærbar Power Su…
    ·Problemer med Batterier 
    ·Sådan foretages fejlfinding Dell Inspiron 1501 Laptop 
    ·Portreplikator Problemer med Dell D600 Laptop 
    ·Sådan foretages fejlfinding HP Pavilion dv4 Laptop 
    ·Fejlfinding en værdsat kunde skærm på en bærbar 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Slet Netmon.Exe 
    ·Hvordan Computere Store Information 
    ·Sådan foretages fejlfinding en langsom kørende comput…
    ·Hvorfor Printer Vis tom, når du forsøger at udskrive …
    ·Sådan Konverter en Finale fil til en lydfil 
    ·Sådan Reparation Gina.dll 
    ·Sådan Type franske Ord med Accenter på Computer 
    ·Port 80 Fejl på iTunes 
    ·Sådan Opdater OS på en HP bærbar 
    ·Fejlfinding en bærbar , der lukker ned på egen hånd 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com