| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Sådan foretages fejlfinding Dell Inspiron 1501 Laptop
    Dell Inspiron 1501 laptop er en underholdnings bærbar computer, der kommer med Windows XP. Almindelige problemer med Inspiron 1501 kan nævnes: problemer med at skrive indhold til diske med det optiske drev , harddisken ikke er helt tilsluttet den bærbare computer, hvilket resulterer i en fejl, og den bærbare computer bliver ustabil , når du installerer et nyt program . Hvis du føler dig komfortabel at arbejde med computere , kan disse fælles problemer løses uden at tage computeren til et værksted . Ting du skal
    stjerneskruetrækker
    Vis flere Instruktioner digitale numre skrive til en CD /DVD -RW drev
    1

    hold " Ctrl ", " alt " og" Slet "nøgler på samme tid for at åbne Windows Task manager. Vælg " Programmer " fanen. Vælg eventuelle programmer ikke er tilknyttet det program, du bruger til at skrive indhold til en skrivbar disk og klik derefter på " Afslut job ". Prøv at skrive til disken igen .
    2

    Klik på "Start " og derefter klikke på " Control Panel". Klik på " Ydelse og vedligeholdelse " og derefter klikke på " Strømstyring ". Vælg " Power Schemes " fanen. Rul ned til bunden af ​​vinduet , og klik på dropdown pilen til højre for "System Standby" og vælg " Never ". Klik på dropdown pilen til højre for "System Dvale " og vælg " Never ". Klik på "Anvend " og derefter klikke på "OK ". Prøv at skrive til disken igen .
    3

    Åbn den software, du bruger til at skrive indholdet til disken. Begynd at gå gennem de trin for at oprette disken. Når du kommer på tværs af " Skriv Speed ​​" valgmulighed , skal du vælge en langsommere skrivehastighed .
    " Drive Ikke Ready" Fejl
    4

    Luk den bærbare computer , skal du afmontere alle kabler tilsluttet den bærbare computer, og tænd den bærbare computer på hovedet med bagsiden af ​​den bærbare computer ved siden af ​​dig . Batteriet er placeret i nederste venstre hjørne af den bærbare computer . Skub batteriet - frigøre låsen , som ligger over den højre side af batteriet , for at frigøre batteriet fra den bærbare computer. Fjern batteriet .
    5.

    Fjern de to skruer over harddisken , placeret langs den nederste venstre kant af den bærbare computer , ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Træk forsigtigt harddisken ud af harddiskpladsen .
    6

    Skub harddisken tilbage i harddiskpladsen , og skub det på plads , og sørg for det er ikke løst . Sæt de to skruer , der forbinder harddisken til den bærbare computer skub derefter batteriet i den bærbare computer .
    7

    Tryk på afbryderknappen for at tænde den bærbare computer. Hvis du stadig modtager fejlen , skal du udskifte harddisken.
    Laptop er Ustabil efter installation af ny Program
    8

    Klik på " Start", " Programmer ", " Tilbehør "," Systemværktøjer "og derefter" Systemgendannelse ". Systemgendannelse åbnes på din skærm.
    9

    Vælg " Gendan min computer til et tidligere tidspunkt " og derefter klikke på " Næste".
    10

    Vælg en af ​​de dristige datoer på kalenderen , der vises på skærmen for at gendanne computeren til dens indstillinger som fra denne dato og klik derefter på "Næste". Klik på "Næste " igen for at bekræfte, at du ønsker at fortsætte med restaurering .
    11

    Klik på "OK ", når der vises en dialogboks fortæller dig restaureringen er færdig for at genstarte computeren , færdiggør restaureringen . Når computeren genstartes , du bliver nødt til at geninstallere alle programmer , der ikke er installeret på den dato , du rullet dine indstillinger tilbage til.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Laptop CD-ROM Problemer 
    ·Sådan foretages fejlfinding en HP bærbar 
    ·Trådløse Laptop Fejlfinding 
    ·Problemløsning Sound til en Dell bærbar 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Dell 9300 Opløftende L…
    ·Problemer med en Velocity Micro L80X Ultra Laptop 
    ·Problemer med en bærbar computer mus hoppe rundt 
    ·Toshiba Laptop DVD Drevproblemer 
    ·Sådan foretages fejlfinding Strømproblemer Med Vaio L…
    ·Sådan foretages fejlfinding en Compaq Laptop 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Deaktiver DeviantART 
    ·XP Faxproblemer 
    ·Sådan Konverter CDA til MP3 Med Winamp 
    ·Hvordan at slippe af virus Manuallly 
    ·Sådan foretages fejlfinding InstallShield Wizard 
    ·Sådan Clean Laser Printer Print Heads 
    ·Sådan foretages fejlfinding Toshiba Laptop PSAA5C - TA…
    ·Sådan Fix en uregelmæssig Laptop Mouse , Kører til h…
    ·Windows XP Tips til at spare hukommelse 
    ·Sådan fjernes Rundll 32 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com