| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Sådan foretages fejlfinding en Lenovo R40 Laptop
    Lenovo R40 laptop blev oprindeligt bygget af IBM mellem 2001 og 2005. IBM solgte sin personlige computer division til Lenovo i 2005, herunder ThinkPad mærke. Som en del af salget , enedes IBM til at yde marketing bistand gennem 2010. Mange Lenovo R40 bærbare leveres til kunder med både IBM og ThinkPad-logoet . Lenovo R40 bruger Intel Pentium chipsættet . Behandling hastigheder spænder mellem 1,3 og 2,4 gigahertz , afhængig af konfigurationen. Random Access Memory ( RAM) i området fra 128 megabyte til 2 gigabyte . Det er et holdbart laptop designet til erhvervsmæssig brug . Alle fejlfinding bør begynde fra en hard reset af systemet. Instruktioner
    Hard Reset
    1

    Fjern alle eksterne enheder fra den bærbare computer , slukke den bærbare computer og fjerne både vekselstrømsadapteren og batteriet.
    2

    Plug AC adapteren direkte til en strømkilde og genstart den bærbare computer uden at installere batteripakken og se, om det løser problemet . Hvis problemet er løst , skal du slukke den bærbare computer , skal du geninstallere batteriet og genstarte.
    3

    Genoplad batteriet efter genstart . I mange tilfælde et lavt batteri vil forårsage den bærbare computer til lavere display belysning, minimere Windows skærme og vise lavt strømforbrug advarselsmeddelelser. Efter at genopfylde den bærbare computer, genstarte og tjekke for fejlmeddelelser. Hvis problemet er løst , kan du besøge Lenovo og Microsoft websites og ved hjælp af deres respektive "Search " felter , find og opdatere bærbare drivere, hjælpeprogrammer og operativsystem .
    Fejlfinding en Blank Screen og Power problemer
    4

    Lyt til lyden af ​​harddisk spinning eller ventilator drift , hvis du genstarter , og din skærm forbliver blank. Ingen lyd indikerer mulige problemer med elsystemet. Høring ventilator og harddisk , mens skærmen forbliver blank betyder mulig video eller skærmproblemer .
    5.

    Undersøg ledningen og strømkilde . Kontroller, at både fungerer korrekt. Den bedste teknik til at teste strømkablet er at tilslutte direkte til en fungerende stikkontakt, og forsøge at genstarte. Du bør også tjekke stikkontakten ved at placere en anden husstand apparat til stikkontakten for at afgøre, om stikkontakten fungerer.
    6

    Undersøg batteripakken. En god teknik , hvis det er muligt, at udskifte batteriet med et andet batteri, som du ved er fungerende og fuldt opladet. Hvis det nye batteri virker, kan Deres oprindelige batteri være defekt og skal udskiftes . Hvis problemet stadig , når du forsøger at starte med det nye batteri , kan du have intern strømforsyning problemer, der skal løses ved en uddannet tekniker .
    7

    Tilslut en ekstern skærm til den bærbare computer og genstart, søger lys , lytte til lyd- og kontrol af Windows-logoet skærmen. Hvis skærmen virker, bruge " Function " og " F5 " og " F6 " tasterne for at skifte til den bærbare computer skærmen og justere skærmens lys ved hjælp af den relevante " Function" og piletasterne.
    Fejlfinding en Blue Screen
    8

    Genstart den bærbare computer. Hvis computeren genstarter ordentligt , fejlfinde det specifikke system eller enhed, der ikke fungerer. Hvis du ser en blå skærm med en fejlmeddelelse , reagere på den specifikke fejlmeddelelse ved at besøge både Lenovo og Microsoft websites. Input den specifikke fejlmeddelelse i deres respektive "Søgning" felter. Udfør den anbefalede fix fra resultaterne af din søgning.
    9

    Fjern eksterne enheder , hvis du har genstartet og den bærbare computer ikke fungerer korrekt , og du har en blå skærm. Det er tegn på enhedskonflikter . En hård nulstilling , som nævnt ovenfor, ofte løser enhedskonflikter .
    10

    Reboot og tryk på "F2 " eller "F8 " nøgler og starte din bærbare computer i " fejlsikret tilstand med Linie Beder . " Hvis din computer hænger før de når Windows-logoet skærmen, vil der være en række enhedens kontrol er synlige på en sort skærm . Skriv ned den sidst kendte handling, der udføres af den bærbare computer. Besøg Lenovo og Microsoft websites og bruge "Søg " for at finde en løsning på skærmen problemer med enheden. Genstart systemet efter at løse problemet som anbefalet af enten Lenovo eller Microsoft.
    11

    Reboot og tryk på "F2 " eller " F8 " nøgler , mens styresystemet indlæser og vælg " Sidste kendte fungerende Configuration "valgmulighed. Dette vil gøre det muligt at systemet at starte fra en konfiguration, der tidligere har arbejdet . Hvis den bærbare computer med succes genstarter , gå til " Start", " Control Panel " og " Tilføj og fjern programmer og Windows-komponenter ", og fjerne alle nyligt installerede programmer . Genstart den bærbare computer efter ansøgninger er blevet fjernet for at afgøre, om problemet er blevet løst.
    Systemgendannelse og Restauration
    12

    Klik på " Start", " Alle programmer, "" Accessories "og" Systemgendannelse ". Følg alle anvisningerne på skærmen for at gendanne systemet til en dato, hvor den bærbare computer var korrekt. Dette er meget lig opstart fra "Sidste kendte fungerende konfiguration . "
    13

    Besøg Windows og Lenovo hjemmesider, downloade og installere alle opdateringer til operativsystemet , hjælpeprogrammer og drivere. Besøg hjemmesiden for dit antivirusprogram udbyder og hente de seneste opdateringer til denne ansøgning. Kør en fuld scanning af den bærbare computer for virus.
    14

    Indsæt din Windows Recovery -cd- dvd i det optiske diskdrev og geninstallere operativsystemet, hjælpeprogrammer og drivere hvis den bærbare computer stadig støder på problemer . Sikkerhedskopiere alle data gemt på din harddisk , før du bruger retableringsmedier , fordi denne operation vil tørre harddisken rent. Følg alle instruktionerne på skærmen for genoprettelsen af systemet. Opdater drivere, hjælpeprogrammer og operativsystem efter endt geninstallation . Opdateringer er fundet ved at besøge både Lenovo og Microsoft websites og navigere gennem deres "Support og downloads" fane på menulinjen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding LAN Tilslutning til en Tos…
    ·Sådan foretages fejlfinding en Gateway Laptop 
    ·Sådan foretages fejlfinding Wi- Fi-forbindelser på en…
    ·Laptop Fejlfinding Når Mouse & Touchpad virker ikke 
    ·Laptop Hinge Problemer 
    ·Laptop AC adaptere Problemer 
    ·Fejlfinding en Blue Screen på en Gateway Laptop 
    ·Fejlfinding en Laptop bundkort & CPU 
    ·Almindelige Laptop Problemer 
    ·Laptop Hard Drive Problemer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Slet Spyware og Vira 
    ·Sådan Find Snmp_Util PM 
    ·Sådan Fix PC hukommelse 
    ·Jeg sidder i eMachines Recovery Management 
    ·Sådan fjerner My Skyscape 
    ·Sådan Konverter RAR filer til PSP 
    ·Sådan Fix en Dll Problem 
    ·Sådan oprettes en digital Desktop ur Icon 
    ·Sådan Find & Fix en trojansk 
    ·System Oprydning Tools 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com