| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Almindelige Laptop LCD Problemer
    Bærbare computere pakke alle de komponenter i en computer - tastatur , forarbejdningsvirksomheder , diskdrev og overvåge - i en pakke, der er lille nok til at bære med dig . En af de mest kritiske komponenter i bærbare computere er deres skærme , som er flydende krystal displays ( LCD ) . Disse skærme sende hvidt lys gennem lag af krystaller, der omdanner det til farvede pixels. Selv fælles teknologi gør bærbare LCD-skærme har et par almindelige problemer. Dead Pixels

    døde pixels er individuelle pixels på en bærbar skærm , der viser kun én farve (typisk sort eller hvid ), uanset hvad billede er på skærmen. Dette skyldes produktionsfejl eller blæst transistorer, der vender pixel black ved at sende strøm til pixel hele tiden, eller slå den hvide ved aldrig leverer strøm . Det er også muligt for pixel at blive hængende kun at vise én farve rød-grøn -blå mix i hver pixel . Det er ikke muligt at reparere døde pixels , men da produktionsteknologi er blevet bedre , er de blevet mere sjældne. Mange nye bærbare computere kan blive returneret, hvis alt for mange pixels er døde.
    Picture Quality Problemer

    På bestemte skærmopløsninger , kan billederne og ikoner på en bærbar LCD blive forvrænget . Dette sker, fordi LCD-skærme har fysiske pixels , hvilket giver dem en "native opløsning " målt som antallet af pixels langs deres vandrette og lodrette akser; 1024 pixels bred og 768 pixel høj er mest almindelig. Hvis du indstiller skærmens opløsning er lavere end indfødte, vil den bærbare computer anvender to eller flere pixels til at repræsentere hver pixel i lavere opløsning . Hvis denne beslutning ikke er en eksakt brøkdel af native opløsning , men vil skærmen nødt til at bruge én pixel til at vise nogle low- res pixels og to pixels til at vise andre, hvilket fører til forvrængning af billedet. Skifter tilbage til skærmens native opløsning vil løse dette.
    Svært Viser tekst

    Nogle bærbare LCD-skærme, især lavere -end dem , gøre tekst vanskelig at læse . De kan have dårlige kontrast ratio eller dårlig farvegengivelse , som begge Si brugerens øjne . Denne tendens til at være et problem for Windows-computere , som Macs alle er lavet af Apple med høj kvalitet skærme. I Windows er det muligt at gøre tekst nemmere at læse ved at aktivere ClearType , hvilket tilføjer en smule skygge til hvert bogstav . For at gøre dette , skal du højreklikke på et tomt område på skærmen, og vælg " Egenskaber for skærm ". I dialogboksen , klik på " Brug følgende metode til at udjævne kanter på Skærmskrifttyper " og vælg " Slet tekst ".
    Black Skærme
    p Hvis en bærbar skærm viser ikke noget , det kunne være et problem med din dvaletilstand eller skærmkablerne . De fleste bærbare computere vil gå på vågeblus , når låget er lukket , og kan have svært ved at vågne op . Hvis du trykker på tasterne på tastaturet ikke virker , skal du holde den nede for at genstarte computeren eller fjerne batteriet og trække stikket til at tvinge en lukning . Hvis på genstart , skærmen er stadig sort, kan du blive nødt til at tage den bærbare computer i for servicering, da problemet kan være med bundkortet eller kablet forbinder den til skærmen.
    Dirt , støv og ridser

    Laptop skærme er ofte helt tæt på brugeren , der fører dem til at fange nyser , hoste, og spild. De har også samle støv . Alle disse påvirke billedkvaliteten . En tørres af med en blød, fugtig klud vil rense dette fra. Mange mere moderne LCD-skærme er belagt med glas for beskyttelse. Samtidig med at tilføje styrke, kan glasset ridse og knække. Ridser kan undertiden behandles med en tandbørste duppet med lidt tandpasta . Revner er et større problem , normalt kræver udskiftning af skærmen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Laptop Skærmproblemer 
    ·Sådan foretages fejlfinding en HP DV4000 bærbar Når …
    ·Gratis Laptop Fejlfinding 
    ·Sådan foretages fejlfinding LCD TV Tilslutninger til e…
    ·Toshiba Laptop Mouse Problemer 
    ·Sådan fejlfinding af et trådløst kort på din bærba…
    ·Problemløsning Sound til en Dell bærbar 
    ·Problemer med en bærbar computer mus hoppe rundt 
    ·Laptop AC adaptere Problemer 
    ·Fejlfinding en Dark Laptop Screen 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Web Application Toolbar 
    ·Sådan Konverter en RAR fil ved hjælp af Nero 
    ·Sådan fjernes en trojansk virus fra registreringsdatab…
    ·Hvordan skal tjekkes Recent Internet History 
    ·Sådan Clean QuickBooks Ud af Registry 
    ·Sådan Løse Low Virtual Memory Fejl i Microsoft Window…
    ·Sådan fjernes Ads.Clicksor.Com Virus 
    ·Hvordan at slippe af virus på din computer gratis 
    ·Sådan opgraderes Gateway E- 4200 for Free Online 
    ·Hvordan at skjule et IP til Programmer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com