| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Fejlfinding en bærbar LCD Backlight
    En bærbar computer skærm forsamling består af LCD-panelet , en baggrundsbelysning lampe, en inverter bord, " låget tæt " switch og tilslutningskabler. Baggrundslampen i en bærbar LCD-skærm er dens belysning kilde . Lyset fra lampen er jævnt fordelt over LCD-panelet gennem flere tynde lag af film til at vise billeder på skærmen. Når baggrundslyset lampe funktionsfejl , den bærbare computer display kvalitet lider. Typiske symptomer på en funktionsfejl baggrundsbelysning er ekstreme halvmørke , flimrende og en lav summende støj. I nogle tilfælde , kan skærmen ikke lyse op på alle. Fejlfinding en bærbar Baggrundslampen indebærer kontrol for og løse de mest almindelige problemer , og derefter erstatte enheden, hvis det er nødvendigt. Instruktioner
    1

    diagnosticere problemet korrekt . Hook op den bærbare computer med en ekstern skærm ved at tilslutte VGA-kabel til den bærbare VGA -port. Hvis den eksterne skærm fungerer fint , problemet ligger med den bærbare computer display samling og ikke dens grafikkort . Hvis den eksterne skærm ikke vises billeder, kan du nødt til at udskifte skærmkortet .
    2

    Check " låget tæt " switch . Dette er en lille kontakt, der aktiveres, når den bærbare låget åbnes , hvilket resulterer i baggrundslampen belysning op og vise billeder på skærmen. Når låget er lukket, kontakten bærer information til bundkortet, og skærmen lukker ned. Kontroller, om kontakten sidder fast på " låget lukket " position . Der henvises til dit produkt dokumentation for placering af kontakten i skærmmodulet.
    3

    Kontrollér omformeren bord, en lille firkantet komponent knyttet til bunden af ​​LCD-panelet , ansvarlig for at levere strøm til baggrundsbelysningen lampen. Frigør skærmkant ved at løsne skruer for at få adgang til omformeren. Tag frekvensomformerens kablet fra Baggrundslampen og fjern den fra skærmmodulet . Slut baggrundslyset til en fungerende inverter og kontrollere skærmen. Hvis skærmen ikke lyser selv med en fungerende inverter , bliver du nødt til at erstatte Baggrundslampen.
    4

    Placer en udskiftning lampe på tastaturet. Hook op lampen ved at tilslutte den til kablet fra frekvensomformeren bord. Fjern ikke lampen allerede er installeret. Udskiftningen bør lyse op, når sluttet til frekvensomformeren bord. På dette tidspunkt du har kontrolleret og løst eventuelle problemer med kontakten og inverter, hvilket betyder, at displayet problemet skyldes en dårligt fungerende Baggrundslampen
    5

    Fjern funktionsfejl Baggrundslampen installeret i skærmmodulet. ; denne proces vil være forskelligt for hver laptop model. Der henvises til dit produkt dokumentation for arkitektur skærmmodulet og placering og orientering af lampen. Afmonter lampen fra LCD -panelet , skal du fjerne gummipakninger fra begge ender og tag sine kabler.
    6

    Installer den nye lampe. Montere den på panelet og saml skærmmodulet. Sæt inverter board til bunden af ​​skærmen, og sætte ringen på igen. Aktiver eventuelle låsemekanismer , såsom kroge eller klip , du måske har fortrudt at tage ud skærmmodulet. Sæt alle skruer igen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding Ingen lyd på min bærbare…
    ·Fejlfinding en Gateway Laptop Audio Card 
    ·Fejlfinding en Laptop Frysning ved start 
    ·HP Laptop Power Cord Fejlfinding 
    ·Portreplikator Problemer med Dell D600 Laptop 
    ·Toshiba Laptop Memory Problemer 
    ·Sådan foretages fejlfinding Browser Problemer på en W…
    ·Trådløse bærbare internet problemer 
    ·Sådan foretages fejlfinding Afspilning af en DVD på e…
    ·Fejlfinding en bærbar der holder nedfrysning 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Start Windows i MS-DOS -tilstand 
    ·Sådan Indtast fejlsikret tilstand på de fleste comput…
    ·Sådan afinstallere programmer i Vista fejlsikret tilst…
    ·Sådan får Malware Removal Software til at starte, nå…
    ·Sådan Find Recovery Manager i Windows XP 
    ·Kan jeg bruge EyeToy Som en PC Webcam 
    ·Sådan Scan Dell PC 
    ·Sådan fjernes den trojanske Alemod 
    ·Hvordan kan jeg lave en Dell Inspiron Start Hurtigere 
    ·Sådan Konverter en AIF fil til en MP3-fil 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com