| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Fejlfinding en IBM T41 Laptop
    Selvom Lenovo købte ThinkPad mærke fra IBM i 2005 , de bærbare computere stadig bærer IBM navn. Den T41 er en af ​​de snesevis af modeller i ThinkPad produktlinje. Mobile brugere elsker det for sin brede 14,1 -tommer eller 15,1 -tommer skærm , kan udvides hukommelse og integreret trådløs teknologi. Du kan støde på en bred vifte af problemer, mens du bruger din T41 laptop. Fejlfinding til at løse dine problemer , så du kan komme tilbage til at nyde det fulde potentiale af den bærbare mobile magt. Instruktioner
    1

    Kontroller at T41 laptop er tændt , hvis den bærbare skærmen er mørk , og tastaturet er afvisende. Tryk på afbryderknappen , som ligger på den øverste kant af dens tastatur .
    2

    Kontroller, at T41 laptop har dens batteri installeret, hvis den bærbare computer ikke tændes . Flip den bærbare computer over og skub åbne batterirummet , som er placeret på bagkanten af ​​den bærbare bund panel. Hvis der er et batteri inde, fjerne batteriet og sørg for at det er indsat korrekt med sine metal tips rører metal pads i batterirummet.
    3

    Tilslut T41 bærbare computer til en strømkilde , hvis batteriet er installeret korrekt og den bærbare computer stadig ikke vil tænde , kan batteriet skal oplades eller er død. Sæt kablet i den medfølgende AC-adapteren i strømstikket på bagsiden af ​​ThinkPad laptop. Sæt strenget ende i en stikkontakt.
    4

    Scan din T41 laptop for hardware og software problemer ved hjælp af den indbyggede PC-Doctor program , som findes på alle T40 - serien ThinkPad maskiner. Klik på " Start"-menuen i nederste venstre hjørne af skærmen . Bevæg musen over "Alle programmer" eller " Programmer ", afhængigt af hvilken version af Windows du kører , og klik på "PC -Doctor ". Følg anvisningerne på skærmen for at scanne din computer. Hvis den finder et problem, vil programmet lede dig på den rigtige tilgang til at løse det.
    5

    Decode fejlmeddelelser, der kan vises , mens du bruger T41 . Når der vises en fejlmeddelelse , skal du trykke på " Access IBM "-knappen på den øverste venstre kant af T41 tastatur. Indtast fejlkoden for at se flere oplysninger om kilden til problemet .
    6

    Gendan T41 til dens oprindelige fabriksindstillinger. Dette bør være en sidste udvej, da det sletter alle indholdet af computeren , men kan løse software -relaterede fryser og glitches relateret til system fil korruption. Lukke computeren , og tænd den igen. Tryk på " Access IBM "-knappen på tastaturet med det samme. Startprocessen vil pause og en særlig genopretning vises. Klik på "Protect & Recover " og vælg " Fortsæt ". Følg anvisningerne på skærmen for at begynde at genoprette den bærbare computer.
    7

    Kontakt Lenovos tekniske support linje på 800-426-7378 , hvis du stadig ikke kan løse dine problemer. Nogle spørgsmål kan være hardware -relateret og er ikke løses af private brugere . Kundeservice tekniker kan henvise dig til en registreret udbyder i dit område , eller du kan finde en sådan udbyder på din egen gennem Lenovos online database (se Resources).

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Fejlfinding en Laptop bundkort & CPU 
    ·Laptop trådløse forbindelse 
    ·HP DV4000 Laptop Fejlfinding 
    ·Fejlfinding en bærbar cd-rom 
    ·Laptop CPU Problemer 
    ·Problemer med en bærbar computer dvale 
    ·Sådan foretages fejlfinding af computeren Fan på en D…
    ·Symptomerne på overophedning Batterier 
    ·Fejlfinding en bærbar computer med blank skærm på Bo…
    ·HP Laptop Power Supply Problemer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes en Bad Hard Disk 
    ·Hvordan man kan reducere Lag i Fraps 
    ·Sådan oprettes en engel Graphic Brug Keyboard Bogstave…
    ·Sådan Set Up Administratorkonti i Windows Vista Home P…
    ·Problemer med Toshiba Laptop Audio 
    ·Hvad er Trojan Horse Downloader.Generic8.BCQ 
    ·Sådan Fix PaperPort 11 DLL Crashes 
    ·Sådan Konverter en M4A til en MP3 på RealPlayer 
    ·Sådan indstilles Task Manager vises, når Ctrl -Alt-De…
    ·Sådan Fix en uregelmæssig Laptop Mouse , Kører til h…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com