| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
  Sådan foretages fejlfinding min laptop ikke anerkender Memory
  Ved fejlfinding muligheden for dårlig hukommelse (RAM) , det første spørgsmål, der skal stilles, er , om problemet ligger i hardware eller software. Hvis problemet er hardware , så højst sandsynligt hukommelseschip selv er dårligt , men hvis problemet er software, så det er et spørgsmål om , hvorfor operativsystemet genkender ikke hukommelsen . I begge tilfælde er der en god chance for, at et par enkle fejlfinding teknikker kan finde svaret på dine problemer med hukommelsen . Instruktioner
  Hardware test
  1

  Luk computeren . Lad computeren sidde i 2 til 3 minutter for at aflade kondensatorerne på bundkortet . Så længe kondensatorerne er opladet , så RAM er ikke tilladt at fuldt dumpe hele sin hukommelse . Du vil gerne starte din fejlfinding proces med tømt RAM.
  2

  Tænd computeren . Når du tænder for computeren , vil du se , hvad der kaldes indlæg power- on self test. I løbet af denne tid vil computeren vise brugeren , hvor meget RAM er installeret på computeren . Dette er afgørende for fejlfinding proces. Hvis denne skærm ikke viser den korrekte mængde hukommelse, som computeren har , så din fejlfinding er færdig. Du ved nu, at problemet er en hardware problem. Indlæg opstår, før nogen software er indlæst på computeren, så det kan ikke være en software problem.
  3

  Kontroller hukommelsen er god. Du bliver nødt til at åbne din computer og sørg for, at hukommelsen sidder korrekt i stikket . Hvis det er for nylig blevet installeret så kan det være skyld hvem installeret hukommelse, men hvis hukommelsen er gammel , så kunne det have lige blevet løsnet i soklen. Følg computerproducenten dokumentation om , hvordan du åbner din computer og kontrollere hukommelsen. Hvis du for nylig har købt hukommelse , skal du kontrollere med din producentens dokumentation , du har købt den rigtige hukommelse til din computermodel .

  Det er muligt, at den nye hukommelse, du har købt var slemt ud af pakken . Hvis dette er tilfældet, så returnere den til nye hukommelse.
  4

  Efter at have kontrolleret , at hukommelsen er på plads korrekt, lukkes computeren, og tænd for strømmen igen . Se stillingen skærmen igen . Hvis din hukommelse er stadig ikke viser op , så bliver du nødt til at købe nye hukommelse. Hvis du køber nye hukommelse , og det ikke løser problemet, så tag hukommelsen tilbage og få et andet sæt . Hvis det andet sæt af hukommelse hverken forekommer , så er der en meget god chance for, at problemet er med dit bundkort.
  Software Testing
  5

  Klik på "Start" knappen og derefter på "Control Panel" valgmulighed.
  6

  Vælg " System og vedligeholdelse " valgmulighed.
  7.

  Klik på linket " View mængden af ​​RAM og processor hastighed " under System kategori. Under System vil du se Hukommelse (RAM) linje, der kontrollerer mængden af ​​RAM din computer indeholder . Hvis dette tal er forkert, skal du følge trinene ovenfor for at kontrollere, om hukommelsen sidder korrekt i sin sokkel. Hukommelsen kan sidde godt nok for den hardware at lægge mærke til det, men ikke godt nok for softwaren at se det.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Mac G4 Laptop Display Fejlfinding Tips 
  ·HP DV4000 Laptop Fejlfinding 
  ·Problemer networking en HP D110a printer med en bærbar…
  ·Laptop Bundkort Problemer 
  ·Sådan foretages fejlfinding computer boot Alarmer på …
  ·Sådan foretages fejlfinding af computeren Fan på en D…
  ·Laptop Standby Problemer 
  ·Fejlfinding en Toshiba M15 bærbar Sound System 
  ·Sådan foretages fejlfinding Toshiba Laptop Graphics 
  ·Sådan diagnosticere Overophedning Problemer i en bærb…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fix en Google Forbidden 403 Fejl 
  ·Computer Virus Protection Information 
  ·Sådan installeres Windows Professional Over Windows XP…
  ·Sådan Gør gendannelsesmedier på en Dell-computer 
  ·Sådan Fix en Keyboard Fejl 
  ·Sådan konverteres fra Ardour til MP3 
  ·Hvordan at slippe af Beviser Eliminator 
  ·Sådan opgraderer din BlackBerry Pearl 8100 OS Software…
  ·Sådan Hold den bærbare computer fra Dæmpning efter e…
  ·Sådan fjernes Fake Antivirus 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com