| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Sådan diagnosticere Overophedning Problemer i en bærbar
    Der er flere ting , der kan forårsage en bærbar computer til at overophede . Forkert eller tilstoppede fans eller lufthuller , akkumulerede støv, svigtende hardware komponenter, forkert elektrisk spænding, vedvarende brug af disk eller endda forkerte BIOS temperatur indstillinger kan skabe overdreven varme. Fortsat drift af en bærbar computer , der er overophedning kan give computeren til helt svigte eller endda bryde i brand. Hvis du oplever overophedning symptomer i din bærbare computer ( pludselige nedlukninger , ulige elektriske lugte, hotness at røre ) , bør du prøve at indsnævre din diagnose på problemet sandsynlige årsag , før du forsøger eventuelle rettelser. Hvad du har brug
    Computer værktøjskasse
    Antistatisk armstrop
    Trykluft
    Termisk fedt
    Temperatur - overvågning nytte
    Laptop hardware service manual
    Laptop brugervejledning
    Vis Flere Instruktioner
    Environmental Diagnose
    1

    Kontroller at intet blokerer ventilationshullerne. Forskellige konfigurationer findes for forskellige bærbare mærker og modeller , så tjek siderne , bagsiden og i bunden af kabinettet for at være sikker på, at luften kan cirkulere frit , og at støv eller fremmedlegemer ikke har tilstoppet hullerne .
    2 < p > Look at se, om den bærbare computer bunden er i direkte kontakt med en varme -styrke overflade ( for eksempel tøj, spånplader, krydsfiner eller plastik) . Hvis det er , prop bagkanten af den bærbare computer op, så huset ikke længere er i kontakt med overfladen .
    3

    Se den bærbare brugervejledning for at bekræfte, at den omgivende temperatur og fugtighed er inden for normalområdet for den bærbare drift. Det er muligt for overdreven varme eller fugt i området øjeblikkelig at forårsage en bærbar computer til at overophede . Du kan downloade brugervejledningen direkte fra producentens hjemmeside eller kontakte deres tekniske support afdeling for at have en sendt til dig.
    Power Issue Diagnose
    4

    Kontroller strømforsyningen og stikkontakt for forkerte spænding eller magt udsving , mens den bærbare computer er tændt. Inkonsekvente eller forkert effektniveauer leveres til den bærbare computer kan forårsage overophedning . Test igen ved hjælp af en overspændingsbeskytter eller vælg en anden stikkontakt.
    5.

    Tjek den bærbare computer sagen nær stikket for overdreven varme , mens den bærbare computer er tændt. Udskift eventuelle flossede , revnede kabler eller tilhugget , brudte magt mursten og test igen.
    6

    Tænd den bærbare computer ved hjælp af kun batteriet. Tryk batteriet , mens den bærbare computer kører , for at teste for overdreven varme , især ved placering af batteriet kontaktfladerne . Hvis batteriet føles varmt , skal det udskiftes med et andet batteri og test igen .
    Hardware Issue Diagnose
    7

    Frakobl batteriet og magt , og følg instruktionerne i din bærbare computer hardware service manual for at åbne kabinettet . Hvis du ikke har manualen , kan du hente en kopi af det direkte fra producentens websted eller ringe til teknisk support nummer og bede dem om at sende manualen til dig.
    8.

    Kontroller , at den installerede RAM er ikke varm at røre ved. Hvis det er, kan du erstatte RAM chips for at undgå overophedning .
    9

    Undersøg den interne ventilator vinger til akkumuleret støv og snavs , og rengør dem med trykluft. Sigt beholderen , således at eventuelle belægninger blæser mod de bærbare ventilationskanaler .
    10

    Undersøg kølepastaen mellem køleplade og CPU. Hvis det er tørret , skrab den med din finger og anvende en ny tyndt lag af termisk fedt .
    11

    Check for usædvanlige elektriske lugte og prøve at lokalisere, hvor de kommer fra. Hvis du ser tydelige tegn på brændende eller flosser , bør du tage den bærbare computer til en autoriseret forhandler for service.
    12

    Følg service manual vejledningen at samle den bærbare computer kabinet.

    Firmware Issue Diagnose
    13

    Tænd for strømmen , skal du følge producentens anvisninger for at indtaste BIOS set- up program (på de fleste bærbare computere , vil du finde den "F1 ", " Esc "eller" Del " -tasten efter den første bip ) og bemærk BIOS firmware version, når den vises.
    14

    Naviger til" Power " indstillinger skærmen og vælge den hardware monitor element. Indstillingerne for den bærbare computer temperatur vil blive vist i Fahrenheit og celsius. Følg producentens anbefalinger på service manual for korrekt temperatur indstillinger .
    15

    Følg menubeskeder at gemme eventuelle ændringer eller afslutte uden at gemme og genstarte den bærbare computer.
    16

    Spørg producenten for at bekræfte, at BIOS firmware versionen installeret på din laptop er den mest aktuelle , der er til rådighed. Opgraderinger til firmware kan løse problemet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Fejlfinding en Laptop Bundkort 
    ·Portreplikator Problemer med Dell D600 Laptop 
    ·Sådan foretages fejlfinding Toshiba Laptop Boot Proble…
    ·Gateway Laptop Varme Problemer 
    ·Laptop Hard Drive Problemer 
    ·Laptop Power Fejlfinding 
    ·Fejlfinding en bærbar Shutdown når du lukker låget p…
    ·Sådan foretages fejlfinding Laptop Projektor Problemer…
    ·Almindelige Laptop Skærmproblemer 
    ·Laptop Fan Fejlfinding 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix ActiveX Hvis du ikke får den gule Bar Under…
    ·Sådan Konverter Windows Media Player til DSS Player 
    ·Hvordan man gør en fuld Reboot på Windows Professiona…
    ·Sådan Transfer en PST fil 
    ·Min Laptop Holder Beder at erhverve en adresse Når Til…
    ·Sådan Konverter Windows WMA til PCM & WAV 
    ·Hvordan til at sende en besked i en flaske 
    ·Sådan justeres Browser Settings & registreringsfejl 
    ·Sådan Fix Computer Fejl 
    ·Problemer med en VLC & MP4A Codec 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com