| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Laptop Video Problemer
    De faktorer , der gør laptops så praktisk - lethed og portabilitet - også påvirke deres præstationer. Video behandlingen er meget ressourcekrævende , der kræver en hurtig processor (CPU) og højt strømforbrug . De fleste bærbare computere vil blive udformet kun for simple video opgaver, såsom at spille web videoer og dvd'er , og ikke spiller grafik -baserede 3D ​​games.Laptop video problemer kan opstå pludseligt eller gradvist , og når de tager fat , de kan gøre computeren ubrugelig , så anbefales det , at hvis du opdager et problem , bør du få det repareret hellere før end senere. Diagnosticering Video Problemer

    Kilden af din video problem kan være i et af to steder : på skærmen eller video chip på dit bundkort. Du kan teste , om et problem er med skærmen eller videoen chip ved at tilslutte en ekstern skærm til din bærbare computer, og se, om problemet kopierer sig selv på den eksterne skærm .

    LCD-skærme er skrøbelige og kan blive beskadiget ved tryk, skarpe slag eller væsker . En beskadiget LCD -skærmen kan vise manglende pixels eller linjer på skærmen , eller mærkelige skæve farver. Skærmen kan flimre eller ikke tænde på alle, hvilket indikerer at der er et problem med forbindelsen mellem skærmen og videoen chip. Beskadigede bærbare skærme kan repareres af en tekniker .

    Video chip på dit bundkort er en speciel processor, der håndterer alle skærmstyreenheder opgaver til din laptop. Hvis din bærbare fungerer normalt til dokumenter og Internet-browsing, men har problemer , når du udfører komplicerede opgaver, såsom at spille spil eller se dvd'er , så er det sandsynligt , at den video chip er ikke stærk nok , eller kræver en driveropdatering .
    < br >
    opdatering Video Drivers
    p Hvis din video er stammen, eller ude af stand til at opretholde en jævn frame rate , mens du spiller en video , kan du prøve at opdatere video drivere til din bærbare computer.

    Drivere er stykker software skrevet af computer beslutningstagere til at fortælle computeren, hvordan man bruger den installerede hardware. Computer beslutningstagere ofte opdatere denne software flere gange i løbet af levetiden af en computer, så opdatere driverne vil ofte forbedre ydelsen på hele din computer.
    P Du kan opdatere dine video-drivere ved at besøge hjemmesiden for computerproducenten , og søge efter drivere , der matcher den model og operativsystem på din computer.

    kun hente drivere fra den officielle producentens websted eller fra virksomheder som Microsoft eller Apple ( afhængigt gør af din bærbare computer) . Ondsindet program forfattere sætter falske video-drivere på internettet og forsøger at lokke folk til at hente dem , lovende ekstra video ydeevne . Disse falske programmer kan dårligt skrevet eller indeholder virus , som vil skade din computer.
    Forbedring spilpræstation
    p Hvis din video er fint for normale computing opgaver , men har problemer , når man spiller computerspil, er din laptop sandsynligvis begrænset af mængden af ​​video hukommelse og hastighed onboard video chip. Husk, bærbare computere generelt ikke designet til at være i stand til at spille de nyeste grafiktunge spil.

    Fleste spil har indstillinger til video, hvor man kan sænke videokvaliteten til gengæld for jævnere video. Mindre skærmopløsninger er nemmere for din video chip til at behandle og vise på skærmen.

    Nye spil også ansætte specielle effekter, såsom anti- aliaising ( line- smoothing ) og komplekse skygger for realisme. Du kan slå disse effekter fra i spillet , som vil forbedre ydeevnen.
    Warning

    modsætning til desktop computere , laptops samles på en sådan måde, at mange af de dele er utilgængelige eller vanskelige at erstatte eller reparere for den gennemsnitlige person. Hvis der er en hardware problem med din bærbare computer, skal du ikke forsøge at ordne det selv . Det er bedre at sende det tilbage til producenten eller forhandleren, hvor du har købt den til reparation skal udføres af en tekniker , snarere end at risikere yderligere skade på din computer.
    Undgå Video Problemer
    < br > Hold din laptop fri for forhindringer , der kan få det til at overophede

    bærbare computere er stramt konstrueret for at gøre dem små og bærbare , og videoen chippen er ofte indarbejdet på bundkortet , snarere end som en separat enhed , hvilket øger den interne temperatur af computeren.

    Du bør gøre en ekstra indsats for at holde din bærbare computer cool, og sikre, at den har ordentlig luftstrøm omkring alle åbninger, især når du udfører video intensive opgaver såsom spil eller se DVD'er . Beskyt din skærm ved at holde væsker væk fra computeren , og luk låget på din bærbare computer , når den ikke er i brug .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan foretager jeg fejlfinding My Toshiba Laptop Det…
    ·Toshiba P35 Laptop LCD Problemer 
    ·Sådan foretages fejlfinding min laptop Ikke Tilslutnin…
    ·Laptop Speaker Problemer 
    ·HP Laptop Keyboard Problemer 
    ·Fejlfinding en bærbar batteri, der er ved 0 % og ikke …
    ·Den bærbare computer vil ikke tænde : Sådan foretage…
    ·Fejlfinding en bærbar Fingerpad det ikke virker 
    ·Gateway Laptop Varme Problemer 
    ·Hvordan foretager jeg fejlfinding en Mikomi bærbar Web…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at omarrangere proceslinjen 
    ·Sådan Fremskynde USB Dataoverførselshastighed 
    ·Sådan Tænd et Sony PCG- 4Q3L 
    ·Min Netbook tastatur viser tal & ikke tegn 
    ·McAfee Hent Problemer 
    ·Sådan fjernes JV Exploit Virus 
    ·Sådan at starte fra cd på IBM 
    ·Sådan Deaktiver Windows Validation Tool 
    ·Netflix Instant Historie Indstillinger 
    ·Sådan fjernes Appsvc32 EXE 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com