| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Laptop Bundkort Problemer
    Hvis en processor er computerens hjerne, så bundkortet er dens nervesystem. Hver bit i input og output er ført gennem din bærbare bundkort. Hvis et bundkort standser arbejdet , computeren er dybest set død i vandet . Bundkort er generelt ikke repareres , men udskiftes. Denne artikel bør give nogle diagnose tips samt forebyggende vedligeholdelse af ideer. Chauffører

    Den nemmeste bundkort problem at reparere på bærbare vil være de drivere , software, der styrer , hvordan computerens hardware virker. Driver problemer kan opstå af en række forskellige årsager, herunder virus aktivitet og software konflikter . Adgang computerens Device Manager for at se, om en driver problem er angivet. Du kan som regel løse det ved at gå til computerens producentens hjemmeside og downloade den driver , der svarer til den hardware volder dig problemer. Hvis du ikke føler dig tryg at installere software , skal du kontakte din computer tekniker .
    Power

    Mest magt input på bærbare computere tilsluttes direkte til bundkortet. Når computeren stopper kraftoverførsel eller modtager magt mellemrum , chancerne er gode bundkortet forbindelsen er brudt, hvilket kan være forårsaget ved hårdhændet håndtering og opvarmning issues.If strømforsyningen fungerer korrekt, men computeren stadig ikke modtager strøm , så spørg en tekniker til at kontrollere at magten input ikke fungerer . Generelt, hvis effekt er brudt , vil computeren nødt sin bundkort udskiftes.

    Keyboard

    Laptop tastaturer forbindelser, foretaget via tynde, pladsbesparende kabler , kan være meget sart . Disse forbindelser er usandsynligt at mislykkes på egen hånd, men ufaglærte teknikere kan nemt skade dem, hvis man ikke passer på . Når disse forbindelser pause, kan tastaturet ophøre med at arbejde , eller arbejder kun intermittently.First kontrollere, at tastaturdriver stadig fungerer korrekt ved at kontrollere det i din computers Enhedshåndtering. Hvis der ikke er noget problem med driveren , tage computeren til en tekniker .
    Opvarmning

    processorer og RAM producerer varme , som kan bygge op, hvis den bærbare computer er ikke ordentligt ventileret , blødgøring bestyrelsens loddede forbindelser. Hvis computeren oplever et chok, eller bøjer på grund varmeudvidelse kan de allerede bløde lodninger fail.Dust oprustning i computeren kan forhindre korrekt ventilation, selv hvis du tager skridt til at holde de nederste ventilationsåbninger af den bærbare computer åben . Afstøvning månedligt med en dåse komprimeret luft forhindrer, at støv opbygge på ventilator og køleplade til et niveau , der ville bringe din computer.
    Video

    Nogle bærbare computere integrere grafikkort i bundkortet . Det er svært at pin ned en video problem på en bærbar computer, fordi symptomerne kan være fælles for både den bærbare computer skærmen og computerens skærmkort. Hvis computeren ikke viser på alle, eller displayet er forvrænget, skal computeren være taget til en tekniker til at evaluere de problem.Computers der ikke har integrerede grafikkort kan ikke kræve et bundkort udskiftning , og disse computere har modulære grafikkort der kan udskiftes mere nemt og billigt end bærbare computere med integreret video .
    ekspert Insight
    p Hvis din computer er under garanti, vil kontakte producenten sandsynligvis spare dig penge hvis reparationen er dækket af garantien agreement.If du ikke har en omfattende reparation erfaring , du ikke forsøge at erstatte eller reparere din bærbare computer bundkort på din egen. Muligheden for uopretteligt beskadige din computer er så stor, det er ikke værd at penge, som du save.Motherboards måske og arbejdsmarkedet til at erstatte dem kan være meget dyrt --- i nogle tilfælde mere end prisen for en udskiftning computer. Overveje prisen på reparationen omhyggeligt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding IBM Bærbare 
    ·Almindelige Laptop Skærmproblemer 
    ·Laptop CD-ROM Problemer 
    ·Sådan foretages fejlfinding Når et trådløst kort Co…
    ·Sådan foretages fejlfinding en Sony Laptop model PCG- …
    ·Problemer med en HP 12- Volt Laptop oplader til en bil 
    ·Mouse & Touchpad problemer på en laptop 
    ·Fejlfinding Tips til en Slow Laptop 
    ·Laptop Speaker Fejlfinding 
    ·Dell Laptop Sound Recorder Problemer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan modtage mail på 2 computere 
    ·DCOM Process Server Launcher afsluttede uventet 
    ·Sådan Geninstaller Wireless Card Drivers på en Latitu…
    ·Sådan fjernes en Lightning Storm Screensaver 
    ·Malware FAQs 
    ·Sådan Konverter Wave lydfiler 
    ·Sådan Completley Nulstil en Dell Inspiron 8100 
    ·Sådan Break en låsekode på en Gateway Laptop 
    ·Sådan fjernes en Kaiser Baas enhedsdriver 
    ·Sådan Fix forkerte Keyboard Tegn på en bærbar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com