| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Laptop Boot Up Problemer
    Få computer problemer er mere frustrerende end en bærbar computer, der nægter at starte , da fejlfinding bliver uendeligt mere svært, når du ikke er i stand til at komme ind i operativsystemet. Ved at forstå de almindeligste årsager til laptop opstart problemer, kan du være i stand til at spare dig selv udgifter til dækning af en elektronik butik ved at løse problemet på egen hånd.
    Laptop computer
    Fejlmeddelelser
    p Hvis en bærbar computer er i stand til at starte op , vil der normalt være en fejlmeddelelse giver dig en idé om problemets årsag. Læs denne fejlmeddelelse for at vide hvor man skal begynde i fejlfinding proces. Nogle almindelige fejlmeddelelser set på bærbare computere under opstart processen omfatte " NTLDR " budskaber , der beskæftiger sig med operativsystemet , og meddelelser vedrørende harddisken og strømforsyningen.
    Identifikation et softwareproblem
    p Hvis en laptop har problemer opstart og viser fejlmeddelelser, som Windows , årsagen er ofte en mislykkedes driverinstallation eller anden ændring , som gjorde computeren ustabil. Denne type problem kan ofte løses ved at starte Windows i fejlsikret tilstand , og derefter ved hjælp af Systemgendannelse til at rulle computeren tilbage til den tidligere konfiguration. Hvis en ekstern perifer nylig er tilføjet til din bærbare computer, såsom et eksternt dvd-drev, prøv at starte den bærbare computer med frakoblet enheden og derefter tilslutte den igen , når Windows er fuldt lastet.
    Identifikation af en hardware problem < br >

    Tilfældige opstart problemer på en laptop - dem, der synes at komme og gå med nogen forklaring - er ofte forårsaget af et problem med hardwaren. Andre symptomer på en mulig hardware problem omfatter et system, der ikke komme forbi POST -skærmen ( den oprindelige monokrom skærm vises, når enheden er tændt ) , eller en fejlmeddelelse , der indeholder ordet SMART ( dette henviser til en intern sundhedsovervågning anvendte system af harddiske ) .
    Identifikation af en Heat Issue

    For alle elektronik, kan varmen være en morder . Heat- relaterede problemer kan være forårsaget af at bruge den bærbare computer i en usikker måde ( f.eks ved at sætte den bærbare computer på en overflade , der blokerer luftindtaget port ), eller ved støv opbygge inde i kølesystemet. Et uacceptabelt niveau af støj fra kølingen kan generelt betyde , at kølesystemet skal rengøres for at forhindre en mere alvorligt problem . Hvis en bærbar computer har en opstart problem, der kun har tendens til at opstå efter at maskinen har været i brug i længere perioder , varme er sandsynligvis årsagen.
    Forebyggelse /Solution
    < p> Må ikke forsømme din bærbare strømforsyning. Laptop strømforsyninger er ofte ganske skrøbelig og er modtagelige for skader fra varme ( forværret af at blive fanget under et skrivebord eller en stol ) samt skade på afskærmningen omkring kablet. Problemer forårsaget af en defekt strømforsyning er ofte ikke øjeblikkelig , og det kan tage tid for en power- relaterede spørgsmål bliver indlysende. For at undgå opstart problemer, der kan være forårsaget af en magt problem , skal du udskifte din laptop magt levering på det første tegn på fysiske skader.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Gratis Laptop Fejlfinding 
    ·Problemer med Toshiba Laptop Audio 
    ·Fejlfinding en Stuck cd i min laptop 
    ·Packard Bell Bærbar Adaptor Fejlfinding 
    ·Trådløse Laptop Fejlfinding 
    ·Laptop Screen Resolution Problemer 
    ·Fejlfinding af en Dell Latitude XPi CD Laptop 
    ·Fejlfinding Tips til en Slow Laptop 
    ·Sådan foretages fejlfinding Fan Problemer på en Dell …
    ·Symptomer på Laptop Keyboard Problemer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan slette harddisken på Windows XP Pro Home Editio…
    ·Sådan gendannes NTFS partition fra Linux 
    ·Sådan Løse Root Hardware Konflikter 
    ·Sådan deaktiveres GS Synth 
    ·Sådan bruges en Ampersand i sidetitler 
    ·Sådan Clean filer fra en harddisk efter fjernelse af e…
    ·Sådan Konverter Real Player lydfiler til MP3 til Mac 
    ·Sådan Søg Dll filer 
    ·Sådan gendannes Bundkort Video Drivers 
    ·Hvordan kan jeg Korrekt ActiveX Controls 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com