| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Fujitsu Laptop Hard Drive Problemer
    Et velfungerende harddisk er afgørende for at gemme og hente vigtige oplysninger . Nogle almindelige harddisk problemer kan løses med vedligeholdelse, mens andre vil kræve bistand af en professionel. Laptops , især mislykkes oftere, fordi de flyttes fra et sted til et andet . De er følsomme over for lejlighedsvise bump og pandehår .
    Funktion

    Harddiske bruges til opbevaring. De holder de nødvendige filer til operativsystemet , programmer , der er installeret , og andre filer gemt af brugeren. En Fujitsu bærbar harddisk fungerer på samme måde som ethvert skrivebord harddisk. Den væsentligste forskel er størrelsen , laptop drev nødt til at være mere kompakt til at passe ind i den bærbare
    History

    første harddisk , skabt i 1979. , var 8 inches lang . Over tid, blev de gjort mindre , hurtigere og mere pålidelige. Den standard størrelse , der anvendes i bærbare computere i dag er 2,5 inches. De første harddiske kunne kun holde et par megabyte data , det er nu almindeligt at finde harddiske med to terabyte lagerkapacitet. Det er omkring en milliard gange større end originalerne . Der er teknikker , for eksempel, sikre RAID-konfigurationer , som kan hjælpe dine oplysninger ved at opretholde en backup af drevet. Disse teknikker kan beskytte dine oplysninger i tilfælde af harddisk fejl .
    Identifikation
    p Der er en række ting , der kan ske , når din Fujitsu harddisk er der problemer. Når den generelle hastighed af systemet virker langsommere , kan harddisken være nødvendigt at defragmenteres . Det organiserer filer på en effektiv måde at sikre, at drevet kan få adgang til dem hurtigt. Når filerne er fragmenteret , vil drevet tage længere tid at finde, hvad det har brug for; meget i vejen , at det er svært at søge en rodet værelse. Hvis den bærbare computer starter, men du ser en af ​​disse meddelelser : " UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME ", " hal.dll mangler eller er beskadiget " eller " WINDOWS \\ SYSTEM32 \\ CONFIG \\ SYSTEM" (eller lignende) mangler eller er beskadiget , kan det være fixable ved blot scanning af drevet for fejl . De mest sigende symptomer er at klikke og /eller slibning lyde
    Forebyggelse /Solution

    Defragmenter drevet mindst en gang om måneden; . Oftere med tunge brug . Dette vil forhindre fragmentering , men hvis drevet er ved at dø , vil symptomerne fortsætter . Hvis du kører " scandisk " ikke lave de fejl , eller du hører klikke , skal du sikkerhedskopiere dine filer med det samme , og udskift drevet.
    Overvejelser

    Fujitsu bærbar harddisk problemer kan være forårsaget af mange ting . Virus og spyware kan skabe ravage på ethvert system. Vær sikker på at køre en scanning eller to til at fjerne eventuelle infektioner. Desuden vil operativsystemer kører langsommere med tiden som filer begynder at opbygge . Hvis dit største problem er afmatning problemer , kan det være tid til en komplet omformatere og geninstallation af operativsystemet . Sikkerhedskopiere dine filer først , da dette vil slette alt på drevet. Den bærbare computer vil dog køre hurtigere end før at tage disse skridt .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Dell Laptop Sound Recorder Problemer 
    ·Sådan foretages fejlfinding LAN Tilslutning til en Tos…
    ·Dell Laptop Keyboard Problemer 
    ·Bad Laptop Video Card Symptomer 
    ·Hvad er tegn og symptomer på en bærbar Video Card Gå…
    ·Laptop Skærmproblemer 
    ·Fejlfinding en bærbar LCD Backlight 
    ·Hvordan jeg fejlfinding en 10 -cifret Aspire 4520 Lapto…
    ·HP Laptop Batteri Fejlfinding 
    ·Fejlfinding en Stuck Laptop Nøgle 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er Quicken Installer Problemer med Windows 7 
    ·Sådan Konverter en MP3 til iMelody 
    ·Sådan formateres en Sony VAIO-computer 
    ·Hvad betyder en Diskdefragmentering Gør 
    ·Sådan deaktiveres Lås port på en bærbar 
    ·Sådan fjernes Megaupload Toolbar 
    ·Fordele ved Computer Vedligeholdelse 
    ·Sådan Slet ubrugte programmer 
    ·Problemer med adgang FTP Sites 
    ·I Simple Terminologi , hvordan kan jeg Clean My Compute…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com