| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
  Gateway Laptop Varme Problemer
  En overophedning computer er en dårligt fungerende computer . Hvis din computer kører på en højere end ideelle temperatur , vil det ikke være mest effektive. Hvis computeren bliver for varm , vil det enten lukket ned, eller knække. Gateway bærbare computere er ikke mere modtagelige for overophedning end nogen anden computer , men vil sandsynligvis opleve overophedning problemer på et tidspunkt , uanset alder . Undgå Overophedning

  Computeren producerer varme som den fungerer . Selvom Gateway -computere har et sofistikeret og omfattende varme -transfer -system , alle bærbare computere er mindre end perfekt til at fjerne varme. Efter et par timers brug , kan overophedning bliver alvorlig, hvis computeren ikke er godt ventileret .

  Når en computer bliver overophedet , kan det lukke ned. Mange bærbare computere har en varme sensor og software, der vil lukke computeren ned, hvis komponenterne bliver for varmt . Dette kan være problematisk, fordi lukningen ikke er normalt indledes med en advarsel , og det er øjeblikkelig.

  Nogle computere , som regel ældre, måske eller måske ikke er lukket ned . I visse tilfælde kan lodninger på bundkortet varme forbi smeltepunktet af det anvendte loddemetal . Derudover kan bundkortet flex , hvilket komponenter at afbryde. Når bestyrelsen køler og vender tilbage til sin oprindelige form , vil komponenten være afbrudt , og computeren fungerer ikke .
  Symptomer

  Den første og mest synlige symptom på en overophedet computer vil være , at det føles varmere end normalt. Generelt , vil du bemærke varm luft, der kommer fra ventilationsåbninger , og varme via tastaturet .

  Næste fase af overophedning vil være computerens fans kører med en højere hastighed . De fleste computere variere hastigheder på deres fans for at komme varme mest effektivt. En ventilator kører med normal hastighed vil producere en knap hørbar brummen . En ventilator kørende med høj hastighed vil være betydeligt højere. Når din processor arbejder hårdt , kan blæseren sparke til en højere hastighed øjeblik , vedvarende høj hastighed er den fingerpeg om, at computer kan køre varm

  Endelig er den sidste fase af overophedning er lukning. . Computeren vil enten lukke ned , som kræver en afkøling periode , før du starter op , eller eventuelt stoppe med at arbejde helt. Hvis computeren ikke genstartes , kan den kræve tjenesteydelser af en professionel.
  Dust

  En af de mest almindelige årsager til computer overophedning er støv oprustning. Processoren af ​​Gateway-computeren indeholder et køleplade , som vil blive fremstillet af et varmeledende metal. En ventilator koblet til køleplade blæser den opvarmede luft væk fra varmen vasken , så processoren til at fungere på sin ideelle temperature.If støv hober sig op på kølepladen , kan den fungere som en isolator og fælde varmen i køleplade . Ventilatoren vil ikke være i stand til at overføre varmen så effektivt fra køleprofil, og i sidste ende , vil varmen oprustning være for stor for komponenterne . Dette ses ikke ofte på nyere computere

  Støvproblemer kan afhjælpes nemt , . Jævnligt blæse trykluft gennem computerens ventilationsåbninger vil normalt fjerne støv oprustning. Hvis du ikke føler dig tryg servicering computeren , skal du kontakte en professionel tekniker .
  Blokerede Vents

  Bærbare computere er berømte for deres portabilitet og bekvemmelighed. Du kan bruge dem i dit skød , trods alt. Men udtrykket " laptop" blive erstattet af "notebook ", fordi de computere ikke er virkelig beregnet til laptop brug. Varmen ventilationshuller i bunden af ​​computeren er alt for let blokeret, når computeren anvendes i dit skød . Ud over at forårsage at computeren bliver overophedet , er det muligt at opretholde en brænder til dine ben fra computeren.

  En nem løsning på dette problem er at placere computeren på en flad, hård overflade, som et bord . Computeren skal have nok plads til at tillade ordentlig ventilation , hvis de varmeoverførende komponenter fungerer korrekt. Det er også muligt at købe eller lave en bærbar computer pad, der vil tillade ordentlig clearance af computerens varme udsugningsåbningerne .
  Svigtende komponenter

  Din bærbare computer kan være overophedning på grund af ikke - funktionelle fans. Det er usandsynligt, men hvis computeren hele tiden bliver overophedet , føler ventilationskanaler . Hvis du ikke føler luft bevægelse , eller høre fans kører, er det muligt, at blæseren har afslutte arbejdet , eller forkert tilsluttet til strømkilden . Korrigering dette problem kan få brug for en professionel tekniker .
  Ekspert Insight

  For at undgå overophedning , lave en vane med at bruge komprimeret luft til at blæse din computer ud hver par måneder, og købe eller bygge en bærbar computer pad, der giver mindst 3/4 tomme af clearance for optimal køling.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan foretages fejlfinding Dell Bærbare 
  ·Fejlfinding en bærbar tastatur 
  ·Hvordan foretager jeg fejlfinding en trådløs Compaq L…
  ·Sådan foretages fejlfinding Wi- Fi-forbindelser på en…
  ·Almindelige Laptop LCD Problemer 
  ·Problemer med en Frysning Laptop 
  ·Trådløse bærbare internet problemer 
  ·Sådan foretages fejlfinding af WLAN på min bærbare 
  ·Advent Laptop Keyboard Problemer 
  ·HP Laptop LCD Fejlfinding 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan bruges Proxy Blockers 
  ·Sådan gendannes Internet Historie 
  ·Sådan adgang til en computer Registry 
  ·Sådan Fix NTLDR er savnet fejl 
  ·Hvorfor Er en mappe Bliv Read- only 
  ·Sådan ændrer registreringsdatabasen for at Check Disk…
  ·Sådan deaktiveres Startup Programs i XP 
  ·Sådan Scan et Mac For Vira 
  ·Sådan Geninstaller Min Audigy 2 for Ingen lyd for alle…
  ·Sådan Detect Spy software på din pc 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com