| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
  Laptop Overophedning Problemer
  Bærbare computere er utrolige stykker af teknologi, så den fulde effekt af computing skal bruges næsten overalt i verden . Med en computer omtrent samme størrelse som din gennemsnitlige ringbind , oplever laptop ejere en frihed aldrig værdsat af enhver stationær bruger. Der er dog nogle mangler . En af de største negative punkter om laptops er deres driftstemperatur , og hvor let de er at overophedes, hvilket kan forårsage skade på flere måder end én. Overophedning Opsummeres

  Når en laptop overophedes indre temperaturer stige over sikre niveauer for standard brug. Det anbefales , at eksterne temperaturer variere mellem 50-95 grader Fahrenheit . Næsten hver computer har et kølesystem indbygget, og de mest almindelige system for bærbare computere medfører en eller flere ventilatorer , der holder kold luft strømmer ind og varm luft strømmer ud . Driften af ​​hverdagen computing bruger en masse energi og sat ud en masse varme , og de gennemsnitlige temperaturer kan nemt nå langt over 100 grader Fahrenheit.
  Symptomer

  med stort set alt , hvis din bærbare computer bliver for varm , kan det begynde at opleve nogle problemer. Mange computere har mekanismer, som vil lukke en computer automatisk, hvis de interne temperaturer er for høje, men i mange tilfælde er dette ikke nok . Hvis indre temperaturer er for høje i længere tid, kan computersoftware ikke korrekt. De interne komponenter såsom bundkort, kan blive beskadiget og ubrugelig . Selve computeren kan blive helt afvisende , hvis skaden bliver for stor.

  Mulige problemer
  p Der er et par mulige problemer, der kan forårsage eller bidrage til overophedning af bærbare computere. Den første og mest almindelige er forebyggelse af ventilation ved obstruktion. Med andre ord , kan noget blokerer luftstrømmen gennem computeren . Dette kunne være placeringen af den bærbare computer , såsom et tæppe eller en anden overflade, der holder den varme luft i , eller en ophobning af støv i ventilationskanaler eller omkring de fans, der forhindrer luftstrømmen .

  Anden , men mindre almindelig problem er den manglende af de fans , hvor enten selve blæseren svigter, eller de interne mekanismer , at magten blæseren undlader at fungere korrekt. Dette vil forhindre kølesystemer fra at arbejde , uanset hvor varmt det bliver.

  Et tredje problem, som kan forårsage dette er svigt af temperaturen målesystemer. De måler indre temperaturer og tænd for blæseren , hvis det bliver for varmt. Hvis de fejler, så vil de ikke registrere indre temperaturer , og fans vil aldrig tænde .
  Retsmidler & Pleje

  En af de mest vigtige ting at huske, når opretholde en bærbar computer er altid at holde det rent og fri for forhindringer. Sørg for at der er plads under og omkring den bærbare computer til ventilation , og sørg for, at ventilationsåbningerne er klare og fri for støv. Mange problemer kan nemt forebygges , før de begynder simpelthen ved at holde en fri strøm af luft omkring den bærbare computer.

  Anden måde at holde din bærbare computer i et godt helbred er at afstå fra at bruge det for længe i høje temperaturer , som f.eks som inde i en varm bil . i lukkede rum , eller udendørs på en varm dag De fans er ikke altid i stand til at holde trit med den eksterne varme . Også holde din bærbare computer uden for direkte sollys , når det er muligt. Det bedste sted at holde din bærbare computer , når i brug er på en flad overflade såsom et bord eller skrivebord .
  Overvejelser

  Fordi en bærbar computer er sådan en lille enhed i forhold til stationære computere, de ikke har tendens til at vare så længe , er dyrere at købe og reparere, og er mere sart. Overophedning er et meget almindeligt problem opleves af mange brugere af bærbare computere , så hvis du beslutter dig for at købe en til rejser , forretning eller endda brug i hjemmet , så husk at grundlæggende pleje og vedligeholdelse fra starten kan gå en lang vej. Husk at læse vejledninger , der indeholder værdifulde oplysninger om pleje og specifikationer om anbefalede driftstemperaturer , længden af ​​brug og andre nyttige tips .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Fejlfinding en Everex bærbar 
  ·Laptop lydproblemer i Ubuntu 
  ·Sådan foretages fejlfinding en HP Pavilion dv9500 bær…
  ·Sådan foretages fejlfinding bærbare højttalere ikke …
  ·Laptop Hængende Problemer 
  ·Laptop CD Drevproblemer 
  ·Dell Laptop Keyboard Problemer 
  ·Laptop Power Adapter problemer 
  ·Hvordan foretager jeg fejlfinding Win98 SE bredbåndsti…
  ·Sådan foretages fejlfinding af skærmen på en HP Pavi…
    Anbefalede Artikler
  ·PC kølemetoder 
  ·Fejlfinding en Access Overtrædelse Problem 
  ·Sådan Gør min computer Læs Pages Hurtigere 
  ·Sådan slettes et program ikke vises i Fjern programmer…
  ·Sådan opgraderes Gateway E- 4200 for Free Online 
  ·Hvordan at slippe af Power- Save Mode i Windows Vista 
  ·Sådan fjernes Disk Cache 
  ·Hvordan at sende en fax online med Windows 7 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Compaq Presario 6000 
  ·Sådan oprettes et gendannelsespunkt disk på en Dell b…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com