| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Laptop Hard Drive Problemer
    konventionelle laptop harddiske er stort set de samme som desktop-harddiske , bare mindre . Men fordi en bærbar harddisk skal installeres i en meget stram plads, kan et unikt sæt af mulige problemer blive præsenteret som skal behandles på måder, der ikke gælder for stationære computere. At lære at håndtere disse spørgsmål kan gøre at eje en bærbar computer en langt mere behagelig oplevelse. Drev ikke passer ind i Bay
    p Hvis du forsøger at opgradere harddisken i din bærbare computer og det nye drev ikke passer , skal du ikke forsøge at tvinge det. Standard laptop harddiske er 9,5 mm i højden, og langt de fleste af bærbare drev, som du kan købe i dag, er i denne form faktor. Dog kan nogle ældre drev være for høj til at passe ind i din bærbare drev . Hvis dette er tilfældet, vil du ikke være i stand til at bruge det.
    Drive indsætter ikke helt
    p Hvis din nye harddisk ikke passer helt ind i din bærbare drev , er det den forkerte type drev . Laptop harddiske kan enten ATA eller SATA, to forskellige teknologier , der bruger inkompatible stik. Hvis drevet ikke passer , skal du ikke forsøge at tvinge det , som du vil bryde stikket. Bytte den til det andet drev type. For at undgå dette scenario undersøge brugsanvisningen til din bærbare computer at afgøre, om den bruger ATA eller SATA- harddiske , før du køber en ny harddisk .
    Drive producerer for meget varme
    < br >

    fleste bærbare harddiske produceres i dag centrifugering ved enten 5.400 eller 7.200 RPM. Fordelen ved en harddisk, der roterer hurtigere er , at det er i stand til at læse og skrive data hurtigere, men 7.200 RPM drev kan også producere mere varme og støj end deres 5.400 RPM kolleger. Hvis du er bekymret for varme eller støj genereret af din bærbare computer , kigge efter en 5.400 RPM harddisk.
    Drive Sænker batterilevetid for hurtigt

    Harddiske er mekaniske komponenter og deres konstant spinning motorer kan skabe ravage på en bærbar batteri. Hvis den maksimale batterilevetid er en prioritet for dig, opgradere din mekaniske harddisk til en solid state disk (SSD ), der bruger flash-hukommelse i stedet for magnetiske plader , og har ingen bevægelige dele. Nogle SSD'er forbruge så lidt som 0,1 Watt , mens i en inaktiv tilstand , og ofte overføre data hurtigere end konventionelle harddiske , så godt. Desværre SSD'er er stadig meget dyre; udgifter over $ 400 for en høj kvalitet SSD i 2009 vil netto du bare 32 GB lagerplads
    Drive Capacity Forkert

    . Hvis kapaciteten af din harddisk er rapporteret af Windows som værende meget lavere end drevets faktiske størrelse , kan du blive forsøger at formatere en meget høj kapacitet drev ved hjælp af FAT32-filsystemet i Windows XP. Selvom Windows XP kan bruge en høj kapacitet drev, der allerede er formateret med FAT32 , vil du ikke være i stand til at omformatere drevet ved hjælp at filsystemet , på grund af en begrænsning i operativsystemet. Windows XP kan kun formatere et drev på op til 32 GB i størrelse. For at løse dette problem , formatere drevet ved hjælp af NTFS-filsystemet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Acer Aspire 3000 laptop strømforsyning Problemer 
    ·Laptop Skærmproblemer 
    ·Laptop Hard Drive Problemer 
    ·Fejlfinding en Stuck Laptop Nøgle 
    ·Udvidet skrivebord Problemer Når Docking en bærbar 
    ·Problemer med Laptop DC Jacks 
    ·Sådan foretages fejlfinding Toshiba Bærbare 
    ·Den bærbare computer vil ikke tænde : Sådan foretage…
    ·Sådan foretages fejlfinding HP Pavilion dv4 Laptop 
    ·Sådan foretages fejlfinding & Recover en HP bærbar 
      Anbefalede Artikler
    ·Sikkerhed Procedure for Computer Troubleshooting 
    ·Sådan Auto Restore XP fra spøgelsesbillede 
    ·Sådan unhide en filtype på skrivebordet i Vista 
    ·Sådan at stille ned en computer 
    ·Sådan gendannes et drev, der ikke er tilgængelig 
    ·Sådan Reimage en bærbar 
    ·Fejlfinding en Digital Signatur 
    ·Sådan ændre en Windows Vista-computer On & Off Fjernt…
    ·Sådan Konverter en MP3 til en MMR 
    ·Hvordan at slippe af hardware Diagnostics Menu på min …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com