| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
  Sådan foretages fejlfinding Laptop Problemer
  Det er ikke svært at begynde fejlfinding laptop problemer og komme med en løsning. Ofte gange, du vil være i stand til at finde ud af kilden til problemet på din egen uden at skulle bringe computeren i en kostbar diagnostisk service. Her er hvordan man løse eventuelle laptop problemer, du kan opleve og finde et svar på dit problem. Instruktioner
  1

  udelukke eventuelle problemer , som kan forårsages af en virus . Når du oplever problemer med udførelsen af ​​din bærbare computer , er det bedst at starte ud ved at køre en scanning med dit anti -virus software til at lede efter virus og spyware, der kunne være årsag eller bidrage til problemet , før udgifter tid til at kigge på andre områder . Hvis du ikke har anti- virus software er der en række steder online, hvor du kan downloade gratis , fuldt funktionel anti -virus programmer , som også vil udføre en indledende virus tjek før installation.
  2 < p > Sørg for, at batteriet er at acceptere en afgift. Nogle strømsvigt problemer med bærbare computere er forårsaget af defekte batterier , der ikke vil holde en ordentlig ladning , ikke ved andre komponenter. Du kan kontrollere dette ved at bytte et andet batteri i din bærbare computer og køre det gennem en magt cyklus.
  3

  Test harddisken med en diagnostisk værktøj . En fejl harddisk kan skabe en række problemer med din bærbare computer , og er ofte synderen , især hvis din bærbare computer er begyndt at få gamle. Der er en række af diagnostiske forsyningsselskaber i Windows og i BIOS , som du kan bruge til at køre specifikke test på din harddisk for at tjekke den funktion . Start med Windows, og hvis alt tjekker ok derefter flytte til BIOS diagnostiske at dobbelttjekke dine resultater.
  4

  Tilslut en ekstern mus og tastatur til at kontrollere for problemer med din trackpad eller laptop keyboard . Når disse komponenter funktionsfejl den eneste måde at teste dem er at tilslutte en ekstern kilde, og hvis de er årsagen til problemet vil det være tydeligt med det samme.
  5.

  Hook op en ekstra skærm til at evaluere funktionaliteten af din bærbare computer skærm. Hvis du har fået problemer med den farve , klarhed, eller opløsningen af din bærbare computer skærm er den bedste måde at fejlfinde det er at tilslutte en ekstern skærm til din bærbare VGA eller HDMI-port . Ser man på det billede , at din bærbare computer lægger ud og sammenligne det til og ekstern skærm vil straks påpege eventuelle problemer med den bærbare computer display.
  6

  Check for problemer med dit operativsystem. Nogle gange er problemet ikke med din bærbare computer i sig selv , men er et problem med dit operativsystem. For at kontrollere dette kan du bruge funktionen Gendan indbygget i Windows og gendanne operativsystemet til et tidligere tidspunkt , der eksisterede før dine problemer begyndte. Dette vil fortryde ændringer i dit system registreringsdatabasen og reparere eventuelle beskadigede filer, der kan bremse din laptop eller skaber problemer.
  7

  Lav en aftale for at få din computer evalueres på et computer værksted . De fleste lokale elektronik butikker indeholder nogle type computer reparation kiosk, hvor de kan køre omfattende diagnostik til at fastslå årsagen til dine problemer. Normalt vil det ikke koste dig mange penge at finde ud af kilden til problemet , og når du ved, hvad der er galt , kan du reparere det selv , eller tillade dem at udføre arbejdet .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·HP 600 Laptop Fejlfinding 
  ·17 Inch Laptop Monitor Problemer 
  ·Sådan foretages fejlfinding Touchpad på en Dell bærb…
  ·Laptop Camera Problemer 
  ·Fejlfinding en CD Burner på en bærbar computer 
  ·Sådan diagnosticere Overophedning Problemer i en bærb…
  ·HP DV4- 1114NR Bærbar klikker Problemer 
  ·Mac G4 Laptop Display Fejlfinding Tips 
  ·Toshiba Laptop DVD Drevproblemer 
  ·Dell Inspiron 5100 Laptop Fejlfinding 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan at slippe af Static på en computer 
  ·Hvilken type af Expansion Slot har jeg 
  ·Min ThinkPad baggrundslys vil ikke Come On 
  ·Sådan Slet SIM-kontakter på en C6 Nokia 
  ·Den bedste måde at sende fotos på internettet 
  ·Sådan omformatere en Windows-computer 
  ·Hvordan kan jeg komme tilbage på ikonet Denne computer…
  ·Sådan Fix Csrss.exe Application Error 
  ·Sådan fjernes en ikke-eksisterende Drive 
  ·Hvordan man gør en systemgenoprettelse på en Windows …
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com