| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Dell Laptop Modem Fejlfinding
    Dell laptops findes i millioner af hjem over hele verden. De har de hurtigste processorer og nyeste teknologi til en overkommelig pris . Hjælp af de forudinstallerede modem med din Dell laptop er som regel en nem og problemfri oplevelse , men tingene kan gå galt. Følg disse tips for at sikre et problem -frit internet oplevelse med din bærbare computer modem. Tjek dine drivere

    Drivers er specialiseret software skrevet til at kommunikere med hardware - hvis de er installeret forkert , eller hvis de er den forkerte version , kan dit modem ikke fungerer korrekt. Hvis du har et internt modem på din bærbar Dell-computer , skal du kontrollere , om driverne er installeret . For at gøre dette , skal du indtaste Device Manager ved at højreklikke på "Denne Computer " og derefter " Egenskaber ", " Hardware " og derefter " Enhedshåndtering". Kig under " Netværkskort " og dobbeltklik på dit modem driver til at kontrollere dens status. Det bør sige " denne enhed fungerer korrekt " eller noget lignende. Hvis der ikke er installeret modem, skal du installere de rigtige drivere via installations -cd'en eller downloade de rigtige drivere fra Dells websted . Hvis dit modem er installeret, men ikke fungerer korrekt , skal du geninstallere driveren ved at klikke på "Driver" -fanen og vælg "Opdater driver ". Når du bliver bedt , skal du indtaste placeringen af ​​driveren på installations-cd'en eller fra , hvor du gemte det på din computer .
    Brug Modemfejlfinding

    fleste Dell- laptops kommer med Windows installeret. Windows leveres med et praktisk værktøj, der kan foretage fejlfinding grundlæggende modemproblemer . For at få adgang Modemfejlfinding , klik på "Start" menuen , vælg derefter "Hjælp og support ". I venstre rude , klik på " Fastsættelse af en Problem " og derefter vælge " netværksproblemer. " Klik på " Modemfejlfinding ", og besvare de enkle spørgsmål for at hjælpe dig med at løse dit problem. Fejlfinding vil undersøge dine netværksindstillinger , vise mulige årsager til dit problem, og guide dig trin-for- trin , hvordan man løser dem .
    Geninstaller modem
    < p> Nogle gange kan et internt modem forårsage konflikter med andre enheder på computeren . Hvis du føler dig tryg åbne din computer , kan du installere det på en anden PCI slot til at udelukke visse systemindstillinger konflikter. Der henvises til dit modem manual , hvis du er usikker på , hvordan du gør dette.

    Ofte kan et modem fastsættes ved at installere en opdateret driver eller geninstallation den helt. Indtast Enhedshåndtering som beskrevet i trin 1 . Vælg dit modem under " Netværksenheder " og dobbeltklik på den. Under fanen "Driver" , er der et par muligheder for at geninstallere dit modem . Du kan afinstallere det , opdatere det eller rulle det tilbage til en tidligere version . Den bedste måde at undgå konflikter er at gøre en komplet afinstallere og derefter genstarte computeren. Ved at indtaste Windows igen , skal din computer registrerer modem og bede dig om at geninstallere driveren . Husk at holde placeringen af ​​den korrekte driver praktisk, når Windows beder dig om det.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Fejlfinding en bærbar LCD Backlight 
    ·Sådan foretages fejlfinding Ingen lyd på min bærbare…
    ·Fejlfinding Laptop Speakers 
    ·Laptop AC adaptere Problemer 
    ·Almindelige Laptop Skærmproblemer 
    ·Fejlfinding Firewall & WiFi adapter i en bærbar 
    ·Sådan foretages fejlfinding bærbare højttalere ikke …
    ·DIY Dell Laptop Fejlfinding 
    ·Problemer med at bruge en Pen tablet med en bærbar 
    ·Fejlfinding en Everex bærbar 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Stop System32 Fejlmeddelelser 
    ·Inspiron 9100 baggrundsbelysning Problemer 
    ·Sådan fjernes Windows Genuine Advantage Start Up 
    ·Sådan Tillad Remote Access til My Computer 
    ·Sådan sparer Windows Søgeresultater 
    ·Sådan Bloker pornografiske websteder 
    ·Sådan Stop Registry Cleanup snyd 
    ·Sådan forbedres Computer Bufferlagring 
    ·Hvordan at tilslutte en bærbar computer til kun WiFi 
    ·Sådan Find My Video Driver Producent 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com