| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
  G4 Laptop Fejlfinding
  Apples G4 linje af bærbare computere , som er fremstillet mellem 2001 og 2005 blev oprindeligt udstyret med mulighed for enten en 400 eller 500 MHz processor til huse i en titanium tilfældet med en 12,6 tommer skærm. Linjen kumuleres med Aluminum 1,67 GHz G4 , fås med en 15 tommer eller 17 tommer skærm. Apple laptops har den klare ulempe, at modtagelige for begge problemer , som deres desktop modstykker kan have, samt på spørgsmålet om at have en skærm, tastatur og mus enhed bygget i. isolere problemet

  Attempt at lokalisere fra hvor spørgsmålet stammer . Det kan være en fejl i OS , fysisk skade eller en hardware problem. Et spørgsmålstegn ved opstart angiver enten en korrupt OS eller en harddisk problem. Frysning under brug kan være en dårlig komponent indeni, en korrupt OS eller defekt software .
  Look For Obvious .

  Check for eventuelle fysiske skader. Dropper , skurrende eller spildte væsker er helt sikkert faktorer, der kan forårsage problemer. Disse spørgsmål nævnes forstyrrelse visse funktioner (input , display eller drevet adgang), samt andre subtile emner såsom knækkede batteri stik, stak nøgler eller endda bøjede ben på strømkablet.
  Start simple

  genstart computeren for at se, om en genstart løser problemet. Hvis det ikke sker , skal du starte fra den oprindelige OS dvd, der fulgte med computeren ved at genstarte ved at holde "C" -tasten nede , og derefter køre " Disk Utilities " under " Utilities " menuen for at se, om der er et problem med din harddisk. Hvis en cd eller dvd sidder fast i drevet , genstart derefter holde museknappen nede for at skubbe mediet på genstart.
  Tilbehør

  Vedhæft andre enheder til den bærbare computer at se om de hjælpe med at isolere problemet. En USB-mus , tastatur eller en ekstern skærm (så længe du har den skærmkort , der oprindeligt fulgte med computeren) kan knyttes til en G4 laptop. Det giver en hurtig diagnose for nogen fysiske problemer som et dødt eller beskadiget skærm, tastatur eller mus fiasko.
  Andre rettelser

  Genstart den bærbare computer og " zap PRAM " ved at holde " P "," R "," Command (Apple -nøgle) "og" Option "nøgler ned . Hvis dette trin mislykkes , prøv at starte den bærbare computer holder "T" -tasten nede for at starte Mac i FireWire -tilstand. Derefter kan du vedhæfte et FireWire-kabel til den bærbare computer , og til en anden Mac for at se, hvis filerne på den bærbare computer er reddes .
  External Solutions

  Boot laptop benytter tredje -parts software som TechTool Pro , DataRescue eller DiskWarrior at se, om nogen harddisk spørgsmål kan repareres. Kør en scanning af maskinen ved hjælp af en af disse pakker for at bekræfte processor, RAM og andre indre funktioner fungerer korrekt. I det usandsynlige tilfælde af et defekt hukommelseschip , kan du være i stand til at isolere hvilken chip er dårlig, og prøve at fjerne det .
  Genius Bar

  Apple har en lang række af detailbutikker , der omfatter en " Genius Bar ", som er en walk-in klinik for Macs , iPods og iPhones . Diagnosen er gratis, men chancerne er, at ingen af ​​de problemer der er dækket af garantien , medmindre en udvidet AppleCare planen blev købt på forhånd. Før forpligte nogen penge til at reparere din bærbare computer, vejer så imod prisen på en ny computer, og glem ikke at faktor i eventuelle besparelser, du kan drage fordel af , herunder fradrag af den nye Mac fra din skat som en forretning regning eller endda sælge den knækkede Mac ( eller dele ) på eBay.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Fejlfinding en Overophedning Advent Laptop 
  ·Sådan foretages fejlfinding Laptop oplader Snore 
  ·Pegeudstyr på Bærbare 
  ·Laptop Touchpad Problemer 
  ·Almindelige Laptop Problemer 
  ·HP Laptop Power Supply Problemer 
  ·G4 Laptop Fejlfinding 
  ·Fejlfinding en bærbar Ikke Tilslutning til et hjemmene…
  ·HP Laptop DVD Fejlfinding 
  ·Acer 5920 Laptop Recovery Fejlfinding 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan bruges Shuffle på Windows Media Player 
  ·Sådan slettes en masse programmer på en gang 
  ·Sådan Fuldt Gendan en computer Tilbage til fabriksinds…
  ·Sådan deaktiveres Startup Programs i Windows 2000 
  ·Sådan fjernes Sysfader.EXE 
  ·Sådan foretages fejlfinding High hukommelsesanvendelse…
  ·Sådan Fix en virus på en bærbar 
  ·Sådan fjernes Acrobat fra meddelelsesområdet 
  ·Sådan Fix CLFS.SYS i Software 
  ·Hvordan finder man en Missing ASUS ACPI driver 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com