| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
  Laptop strømforsyning Problemer
  Bærbare computere bliver brugt af flere og flere mennesker som deres primære computerenhed end desktop-systemer . Som sådan er pålideligheden nu et stort problem for mange mennesker, og har den bærbare strømforsyning mislykkes vil reducere deres system til ubrugeligt i løbet af få timer . Typisk strømforsyninger er den underliggende årsag til mange af de problemer , som folk står , når du bruger en bærbar computer. Mest bærbare strømforsyninger er proprietære, hvilket gør udskiftning af enheden dyrt hvis det er nødvendigt hurtigt . Mens universelle strømforsyninger er tilgængelige , er det tilrådeligt kun at bruge en producents udskiftning strømforsyning. Kortslutninger

  En kortslutning i en ekstern strømforsyning kan let forekomme som fysisk skade på laptops er mere sandsynligt på grund af deres overførselsret. Som den bærbare strømforsyning regelmæssigt rulles og derefter rulles under transporten bøjning af ledningerne selv kan føre til stress træthed . Desuden er bærbare strømforsyninger ofte udsat for hårdhændet behandling i forbindelse daglige rejse ..
  Væsker

  spildt væske på den bærbare tastatur kan oprette en række problemer , herunder en laptop strømforsyning svigter. Mens små mængder af spildte væsker kan tolereres større mængder kan forårsage en række strømforsyning problemer såsom : en kortslutning på grund af selve væsken , en kortslutning skabt af ethvert tørt Restproduktet og et strømsvigt direkte på grund af tæring . På at fastlægge omfanget af et udslip fjerne de forskellige hardware-komponenter , der nemt kan tilgås af slutbrugeren. Konkret fjerne batteriet , DVD-drev , de forskellige pc eller Express-kort eller endda harddisken, så en synlig inspektion kan foretages. Hvis væske er fundet, forsigtigt duppes op som bedst muligt, og den bærbare computer skal have lov til tørre , før det er tændt op .
  Warning

  Brug en bærbar computer eller endda ved hjælp af strømforsyningen til at oplade en bærbar computer med en kortslutning kan være meget farligt . Hvis du har mistanke om, at en kortslutning kan have forekommet , har den bærbare computer grundigt tjekket ud af en kvalificeret servicetekniker .
  Battery

  hjertet af en bærbar computer er den batteri, der fungerer som strømkilde , når den bærbare computer ikke er sluttet til en stikkontakt. En opladning kredsløb tager strøm fra AC -adapter og oplader batteriet . Skulle batteriet blive fysisk beskadiget, kan det føre til forskellige utæthed , som kan være katastrofalt for den bærbare computer selv eller den eksterne strømforsyning . Det er altid tilrådeligt at få batteriet repareret eller udskiftet, hvis et synligt inspektion af batteriet viser tegn på lækage.
  Inverters

  magt bruges til LCD-displayet kræver en meget høj spænding til drift . Denne effekt er skabt af hvad der er kendt som en inverter , som bruges til at øge spændingen , der er nødvendig for at delsystemet i den bærbare computer . Et svigtende inverter kan skabe en situation, hvor strømforsyningen er sat i en tilstand , hvor det bliver bedt om at levere mere strøm , end det var designet til at håndtere. Selvom denne situation ikke er typisk , det hjælper til at illustrere , hvordan de interne komponenter, der udgør en laptop kan skabe scenarier , der vil forårsage den eksterne strømforsyning til at mislykkes.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Vise Problemer på en HP bærbar DV2000 
  ·Mac G4 Laptop Display Fejlfinding Tips 
  ·Portreplikator Problemer med Dell D600 Laptop 
  ·Laptop Skærmproblemer med linjer 
  ·Sony Vaio Laptop Skærmproblemer 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Dell Laptop Batteri 
  ·Sådan foretages fejlfinding Laptop Vira 
  ·Fujitsu Laptop Problemer 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Hewlett Packard Laptop 
  ·Sådan foretages fejlfinding eksterne skærm på en XP …
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Optag & Send lydklip via e-mail 
  ·Sådan gendannes Incredimail Folders 
  ·Hvad er årsagen en Forsinkelse i en Keyboard Buffer 
  ·Sådan Get My Task Bar til Stop gå væk 
  ·Sådan Stop Pop Up annoncer i Vista 
  ·Sådan oprettes en Recovery disk til en XP Acer Compute…
  ·Sådan bruges Print Screen på en pc 
  ·Sådan oprettes en Login Password på Windows XP 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Compaq Presario SR1220N…
  ·Sådan ændrer skærmstørrelse på en Mac 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com