| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
  Toshiba Laptop Mouse Problemer
  Nogle symptomer , der opstår med Toshiba laptop mus inkluderer spring og forsvindende pointere. Disse situationer er opstået efter softwareopgraderinger er blevet foretaget. Problemerne kan ofte løses ved at følge grundlæggende mus fejlfinding metoder. Samlet Toshiba laptop mus indeholder de grundlæggende funktioner karakteristiske for USB sort. Funktion

  Musen enheden bruges til at flytte, åbne , slette og på anden måde forbinde med elementer tilgængelige på og gennem computerskærmen. I Toshiba laptops og mange andre , erstatter musemåtten det punkt, og klik på USB-mus -enhed. Dette gør det muligt mobile computer laptop til at være mere kompakt, bærbart og klar til brug .
  Funktioner

  musemåtte på en Toshiba bærbar er placeret i midten, direkte under tastaturet . De knapper, både primære og sekundære ligger under den. Den primære nøgle, til venstre , repræsenterer den venstre-klik knap på en USB-mus -enhed. Den sekundære knappen til højre repræsenterer den højre-klik knap på en USB-mus . Denne knap bruges til at trække op menuen kort på en vare , efter at vælge det .

  Opdatering tastaturdriver

  Mange Toshiba mus problemer kan løses ved at opdatere føreren . Driveren giver musen til at fungere korrekt . Opdater tastaturdriver først for at øge mus og tastatur -enhed kompatibilitet. For at fuldføre denne opgave , klik på " Administrative Tools ", tilgængelig fra Start-menuen. Næste , klik på " Computer Management " og derefter vælge "Device Manager". Klik på " Keyboards " ekspansion node for at få en liste over installeret hardware, og derefter højreklikke på tastaturet, der er i brug. Hvis " Opdater Driver " valgmulighed er tilgængelig , skal du klikke på det. Ellers skal du vælge "Egenskaber " go "Driver "-fanen og trykke på " Opdater driver ". Device Manager er et nyttigt værktøj til at opdatere, rollback eller afinstallere inkompatible drivere .
  Opdater Mouse Driver

  Opdater musen driver ved at følge de fleste af anvisningerne i ovennævnte afsnit, " Opdatering Keyboard driver". Men efter at have valgt "Enhedshåndtering ", klik på ekspansion node ved siden af ​​" Mus og andre pegeenheder . " Vælg den aktuelle muse-enheden i brug, og højreklik på den. Hvis " Opdater Driver " valgmulighed er tilgængelig , skal du klikke på det. Ellers skal du vælge "Egenskaber" , og gå til fanen Driver, og tryk på " Opdater driver ".
  Check BIOS Løser

  Visse ældre Toshiba bærbar modeller kræver BIOS ( Basic Input /Output System) fixes . De fleste af de downloads er tilgængelige fra deres hjemmeside. Da BIOS chippen er bindeled mellem hardware og software , skal eventuelle emner behandles omgående. Symptomer, såsom uregelmæssig mus adfærd eller markøren forsvinder , er tegn på et behov for en BIOS fix eller driveropdatering .
  Kompatibilitet

  Toshiba og de ​​fleste Microsoft Windows-produkter er kompatible . Dette er afgørende, når det kommer til at opdatere de nødvendige drivere er nødvendige for løbende operativsystem funktion. Den service packs , de billiger er noteret på deres hjemmeside.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Problemer med en bærbar computer mus hoppe rundt 
  ·Problemer overophedning af Gennemsnit 6100 Bærbar 
  ·DIY Dell Laptop Fejlfinding 
  ·Sådan foretages fejlfinding af computeren Fan på en D…
  ·Sådan foretages fejlfinding LAN Tilslutning til en Tos…
  ·Dell Vostro Laptop Skærmproblemer 
  ·Hvordan foretager jeg fejlfinding en trådløs Compaq L…
  ·Problemer networking en HP D110a printer med en bærbar…
  ·Toshiba Laptop Batteri Problemer 
  ·Hvordan jeg fejlfinding en HP bærbar CD /DVD driver 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan fjernes en Dell baggrundsskærm Fra et Terminal …
  ·Hjælp , min Google Links omdirigerer Me 
  ·Hvad er Timer Tick Manglende på en Dell bærbar 
  ·Min eMachines ikke starte med CPU blæseren på højest…
  ·Sådan Fix Wuauclt.Exe 
  ·Hvordan til at overføre billeder fra en pc til Apple 
  ·Min Monitor kan ikke støtte Skærmopløsning og vil ik…
  ·Mine Synaptics Touchpad fungerer ikke & I allerede prø…
  ·Sådan Slet Google Search Engine Historie 
  ·Hvordan jeg Shut Off Forstørrelse på min skærm 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com