| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
  Fejlfinding en bærbar tastatur
  Din bærbare tastatur er det primære input -enhed på din computer, og det kan være meget følsomme. Normal daglig brug formindsker fabrikken smøring i dit tastatur og gummi stykker nedenunder tasterne. Desuden kan andre almindelige syndere ligesom spildt væske og fremmedlegemer såsom krummer , papirclips, og hår påvirke din kredsløb og forårsage fejlfunktion . De sinke ydeevne og forårsage tasterne til at sidde fast eller knække. Rutinemæssig vedligeholdelse og fejlfinding vil tillade dig at forhindre eller løse de fleste problemer med tastaturet og optimere performance. Rutinemæssig vedligeholdelse

  Køb en dåse komprimeret luft til din månedlige rengøring. Hvis du ønsker at være kreativ , kan du bruge et strå til at rense snavs og støv ude. Tænd din bærbare computer på sin venstre side og bruge forskellige vinkler til at blæse op og ned hver række og langs siderne af tastaturet. Når du har fuldført denne opgave , vend den bærbare computer på hovedet og blidt tryk på bagsiden for at løsne mere snavs. Gør din laptop til sin højre side og gentag rengøring og trykke processen igen . Hvis tastaturet ikke fungerer efter rutinemæssig rengøring , prøve at bruge en støvsuger med et mundstykke eller bare en almindelig gammel pensel til genstridige snavs , olie og klistret ting . Vacuum eller børste frem og tilbage forsigtigt med den bærbare computer på sin side.
  Rengøring Nøgler

  Tastaturer er lavet af forskellige producenter , så tjek din producentens manual for et billede og instruktioner, før du fjerner nogen taster . Generelt kan du pop hætten af en nøgle , der sidder fast med en lille skruetrækker , så våde en Q -tip med isopropylalkohol og rense området . Næste smøre tastaturet ved hjælp af en tør film Teflon -baseret spray. Soak eller tørres under hætter og sørg for de er tørre. Sæt hætten tilbage på plads, og tryk ned for at pop det igen. Endelig Fugt en fnugfri klud med sæbevand lavet af mildt vaskemiddel og tør tastaturet forsigtigt.

  En anden mulighed er at fjerne alle nøgler eller tage tastaturet fra hinanden og følge de generelle anvisninger ovenfor. Ingen grund til at bruge trykluft til dette . Tjek producentens manual eller et websted , hvis der er særlige instruktioner .

  Drivers
  p Hvis du har et vedvarende problem med de tastaturet ikke fungerer korrekt , for eksempel , hvad du skriver er ikke, hvad der vises på skærmen, eller det vil ikke skrive overhovedet, tjek dit tastatur drivere, de kan være korrupt. Gå til " Denne Computer" , "Hardware" , "Device Manager" , og afinstallere tastaturet.

  Genstart din bærbare computer og tastaturet vil automatisk geninstallere med de relevante drivere. Hvis dette ikke løser problemet opdatere dine drivere på producentens websted.
  Keyboard Options

  Dine indstillinger skal også kontrolleres med jævne mellemrum for at sikre, at du får optimal ydeevne fra dit tastatur. For at kontrollere dine indstillinger , skal du klikke på "Start" , "Control Panel " og dobbeltklik på tastaturet ikonet , justere din gentage forsinkelse , gentag sats, og cursor blinke sats
  Erstat Keyboard < br . >

  Hvis alt andet fejler, udskifte tastaturet . Spørg din producenten for dele og instruktioner , ringe til et hjem tekniker eller gå til en computer reparation butik for assistance.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Den bærbare computer vil ikke tænde : Sådan foretage…
  ·Fejlfinding en eMachine Laptop 
  ·Hvordan foretager jeg fejlfinding en Mikomi bærbar Web…
  ·HP Laptop Power Supply Problemer 
  ·HP Pavilion Laptop Problemer 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Hewlett Packard Laptop 
  ·Laptop Mouse Problemer 
  ·Sådan foretages fejlfinding computer boot Alarmer på …
  ·Pegeudstyr på Bærbare 
  ·Tegn og symptomer på en overophedet Laptop 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Gør Plads på Roblox 
  ·Sådan får Norton Antivirus Off en HP bærbar 
  ·Sådan geninstalleres en PC volumenkontrol 
  ·Om Gateway Laptop Overophedning 
  ·Hvad ville medføre en Lugt af overophedning på en com…
  ·Hvordan konverterer jeg en YouTube FLV til MP3 
  ·Sådan Sørg ingen har hacket Into My Laptop 
  ·Hvordan at slippe af Search- Daily.com 
  ·Sådan fjernes Win32 Alureon Fra et Registry 
  ·Mouse Pointer & Virus 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com