| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
  Laptop Hinge Problemer
  bekvemmeligheden af ​​en bærbar computer kan ofte afhjælpes ved sin delikatesse. Hvis en computer overlever forbi slutningen af ​​sin garanti uden harddisk, tastatur eller en skærm kræver udskiftning , vil det næste sandsynlige problem være sammen med sine hængsler . Hængslerne se mere slid end næsten nogen anden del af computeren, og kan begynde at forårsage problemer som computeren aldre. Byggeri

  Laptop hængsler er generelt lavet af billige metallegeringer eller "pot metal. " Pot metal er ikke særlig holdbar , og i løbet af en bærbar livscyklus , åbning og lukning af computerens låg kan forårsage slid , der forhindrer låget fra opholder sig i en åben stilling gentages. Hængsler kan også bære til det punkt, at de bryder på det punkt for arrest, enten på låget eller computerens krop.
  Vedligeholdelse

  Hængsler er som regel knyttet til computerens rammen via maskinskruer . For at få mest ud af computerens hængsler , er det ikke en dårlig idé at udføre en årlig inspektion. Tag hængseldækslerne og kontrollere, at maskinen skruer, der holder hængslerne spændes helt. Hvis skruerne mangler , skal du kontakte computerproducenten for at bestille skruer , hængsler mangler skruer udsættes for yderligere stress og kan slides hurtigere , hvis ikke der tages for at erstatte screw.Lubrication af hængslet er muligt, men ikke anbefales , og hvis forkert type smøremiddel anvendes, kan det beskadige computerens sagen eller siver ind i de elektriske komponenter og yderligere skade computeren. Kontakt en professionel tekniker , hvis du føler , at dine hængsler kræver smøring.
  Andre problemer

  Hængsler kan også blive beskadiget , når computeren er samlet op af låget faldt fra forskellige højder eller åbnes over den vinkel, hvor den skal stoppe . I disse situationer kan skade hængslerne være sekundær bekymring, da komponent skader og tab af data kunne have fundet sted . Afhængig af mængden af ​​skader og garanti status , kan computeren kræver fuldstændig erstatning.
  Kosmetiske problemer

  Laptop hængsler er ikke uovervindelig , men deres belægninger og trim kan udvise slid længe før hængslerne er faktisk i nogen fare for fiasko. De fleste bærbare computere på markedet omfatter plastik hængseldækslerne . Hængseldækslerne kan udvikle stress frakturer fra gentagen slid , det meste af tiden , det er ikke udtryk for et hængsel problem.Some laptop hængsler er anbragt i ringen , eller trimme af computerens skærm eller krop. Også dette er generelt lavet af plastik , og kan udvikle stress revner efter et par års brug. Hængseldækslerne og bezels er normalt modulopbygget, og udskiftninger er generelt nemme at finde ved lav til moderat omkostninger.
  Reparation

  Hinge problemer kan afbødes med justeringer af hængslet s spænding eller ekstra hardware installation af brugeren . Parentes kan installeres på yderside for at tillade hængsel -lignende ydelse , eller skærmen kan monteres i en fast stilling. Hvis skærmen efterlades permanent åben , bør der udvises forsigtighed for at undgå skader på skærmen og for at forhindre ophobning af støv i keyboard.The låg og sigtekonstruktion kan også udskiftes , hvis de korrekte dele kan findes . Udskiftning af låget og skærmen kan være omkostningseffektive uoverkommelige, med reservedele og arbejdskraft til tider overstiger udgifterne til computeren.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Advent Laptop Keyboard Problemer 
  ·Problemer med en Velocity Micro L80X Ultra Laptop 
  ·Sådan diagnosticere Overophedning Problemer i en bærb…
  ·Laptop Mouse Problemer 
  ·Sådan foretages fejlfinding af skærmen på en HP Pavi…
  ·Problemer med Toshiba Laptop Audio 
  ·XP Laptop ekstern skærm Fejlfinding 
  ·Sådan foretages fejlfinding Laptop CD Skuffer 
  ·Sådan Find Laptop Temperatur 
  ·Sådan foretages fejlfinding bærbare højttalere , der…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Konverter MSWMM til en MP3-fil 
  ·Hvordan kan jeg forbedre 1,60 Ghz Speed ​​på en Dell I…
  ·Hvordan til at udsende en Powershell til en tekstfil 
  ·Hvordan man åbner en Latitude D600 
  ·Sådan foretages fejlfinding en computer Fejl 
  ·Sådan fjernes Alcxmntr.exe 
  ·Sådan fjernes Nero fra registreringsdatabasen 
  ·Sådan Tilslut en JTAG til en Ariza 
  ·Sådan Burn krypterede film 
  ·Sådan downloader fra internettet 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com