| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
  Trådløse Laptop Fejlfinding
  Trådløse bærbare computere kan kræve netværk fejlfinding for at nå eller reparere en trådløs netværksforbindelse. Når en trådløs netværksforbindelse vises inoperable , ofte gange det problem kræver kun en enkel trin til at løse. Man kan ofte reparere et problem, eller i hvert fald nul ind på, hvad problemet er ved systematisk diskontering mulige årsager. Kontroller status for Den Laptop Trådløse netværk udstyr

  Når den bærbare computer vil ikke forbinde til det trådløse adgangspunkt , flere problemer er fælles begivenheder i de fleste situationer . Først skal du kontrollere, at den kontakt eller knap den bærbare computer, der forvandler trådløs tilslutning til og fra, er sat til ON. Placeringen og driften af ​​denne kontakt eller knap varierer efter laptop model , men mange af dem har sådan en switch eller trykknap på siderne eller toppen af den bærbare computer kroppen. Denne kontakt bruges til helt deaktivere den trådløse kapacitet, skal så være på ON eller aktiverede position. Konsulter producentens betjeningsvejledning for detaljer . Til tider kan den bærbare computer skal bare være slukket , og derefter startet op igen, for at nulstille det trådløse netværksudstyr inde i laptop . For at udføre denne reset , udføre en fuld Shutdown (ikke en Hibernate eller dvale) , og slukke den bærbare computer i et par sekunder eller mere. Når du tænder igen, og opstart af systemet, kan det trådløse vel fungere og forbinde ordentligt.
  Kontroller Access Point status

  Når du tilslutter en bærbar computer trådløst, den modtagende bit af trådløse signal, kaldes et adgangspunkt ( AP) . Dette adgangspunkt tillader flere trådløse klienter (dvs. laptops og iPhones ) til at tilslutte til et netværk og i sidste ende , internettet. Til tider kan et adgangspunkt bliver ubrugeligt i varierende grad . Nogle gange en AP kan tillade trådløse klienter at oprette forbindelse , men ikke tillader dem at "tale" til netværket , og nogle gange funktionssvigtet AP vil ikke tillade de trådløse klienter at oprette forbindelse på alle. For at bestemme status for AP, enten netværksadministratoren kontrollere det, eller slukke /på AP , og dermed nulstille hardware. Kan andre enheder tilsluttes ? Hvis ja, er problemet i det trådløse bærbare computer, ikke AP .
  Kontrollér for korrekt Wireless Security Passwords

  Mange trådløse netværk kræver en adgangskode for at tilslutte trådløst. Der er mange former for sikkerhedsforanstaltninger & krypteringsmetoder , der kan gennemføres , og nogle af disse metoder vil gøre det muligt for trådløse forbindelse til at ske selv med den forkerte indtastede password , men vil ikke tillade data at flyde , der optræder som et teknisk problem snarere end en forkert adgangskode . Kontroller, at du indtaster den korrekte adgangskode til det trådløse netværk, du er tilsluttet . På de fleste bærbare computere , når et trådløst netværk password indtastes vil computeren huske det. Hvis dette er tilfældet på din bærbare computer , og du ønsker at genindtaste adgangskoden , bare være sikker på det er indtastet korrekt , og derefter slette netværket fra listen over kendte /husket netværk. Tilslut derefter camcorderen igen frisk og blive bedt om at indtaste adgangskoden igen. Dette vil sikre , at du har den rigtige trådløse sikkerhed adgangskode til at netværkets AP .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Fejlfinding en Broken Laptop oplader 
  ·Sådan diagnosticere en Bluetooth Laptop 
  ·Laptop Fejlfinding Metoder 
  ·Sådan foretages fejlfinding en MacBook bærbar 
  ·Sådan foretages fejlfinding Laptop Wi-Fi 
  ·Vise Problemer på en HP bærbar DV2000 
  ·Hvordan foretager jeg fejlfinding en Toshiba Satellite …
  ·Hvad er de vigtigste Sony laptop hardwareproblemer 
  ·Sådan foretages fejlfinding af skærmen på en HP Pavi…
  ·Sådan Find Laptop Temperatur 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan at slippe af Adware Alert 
  ·Sådan Konverter AMR til WAV i MIKSOFT 
  ·Sådan foretages fejlfinding Aureate Group Mail 
  ·Hvordan kan jeg komme ud af Windows Vista Når Skærmen…
  ·Hvordan at tilføje Fax Services til Windows XP uden CD…
  ·Sådan Slet fra DataGrid 
  ·Sådan Set Up en AS -400 Printer Session på en HP Desk…
  ·Sådan kører 32- bit software på 64- bit OS i Vista 
  ·Hvordan får jeg en DivX Codec for Toast 
  ·Sådan gendannes Vista Premium 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com