| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
  Almindelige Laptop Problemer
  Bærbare computere er mere tilbøjelige til tekniske problemer end stationære computere. De er heller ikke så let serviceres af brugeren . Hvis du ikke er teknisk erfaring kan fejlfinding selv almindelige problemer forlade dig følelsen frustreret. Selv erfarne brugere kan blive forvirrede, ved bærbare problemer. Endnu i nogle tilfælde kan du være i stand til at løse dine problemer uden at dreje til en professionel. Typer

  En af de mest almindelige problemer laptops lider er overophedet . Også, da bærbare computere er flyttet rundt en hel del , er de mere tilbøjelige til at være fysisk beskadiget end stationære computere. Andre problemer kan omfatte system afmatning og manglende strøm på . Desuden kan evnen af ​​laptop batteri til at holde en afgift nedsættes ved gentagen genopladning.
  Funktion

  Laptop komponenter er mindre i størrelse end desktop komponenter. Mange laptop komponenter , såsom harddisk, vil køre langsommere end desktop -ækvivalenter. Der er også mindre luft plads inde en bærbar computer til afkøling af den centrale behandlingsenhed ( CPU ) . Selv når i bedste tilstand, vil en bærbar computer ikke fungerer så godt som en stationær computer med de samme funktioner. Men hvis din bærbare computer kører meget langsomt, der udsender høje eller mærkelige lyde , ikke at få adgang til drev eller bliver meget varm , kan det ikke korrekt.
  Funktioner
  < p> Bærbare computere har de fleste af deres dele integreret sammen. Den viewscreen og tastatur er en del af computeren. Desuden er vigtige funktioner såsom grafik og lyd chips typisk indbygget i bundkortet i stedet installeret i en ekspansion slot . Mange bærbare computere har interne ventilatorer installeret på CPU for at undgå overophedning . Nogle laptops kan også have en fan installeret over graphics processing unit ( GPU) . Hvis en bærbar komponent fejler , kan hele bundkortet skal udskiftes .
  Overvejelser

  Bærbare computere er sværere og dyrere at reparere og opgradere end stationære computere. For eksempel, hvis du har en flydende spild på tastaturet , vil du ikke være i stand til at bytte tastaturet med et nyt , som du ville med en desktop . I stedet vil den bærbare computer kræve en større reparation . Laptop batterier har typisk en hukommelse , der forårsager dem til ikke at oplade fuldt når de ikke har været helt drænet. Også, når en laptop overophedet , kan det beskadige de interne komponenter , forårsage forbrændinger og skader møbler.
  Forebyggelse /Solution

  Forebyggende vedligeholdelse er den bedste måde at løse laptop problemer . Hvis du kører din computer for mere end en time ad gangen, overveje at få en laptop afkøling pad med fans, som kan hjælpe med at forhindre den bærbare computer fra overophedning. For at forhindre at forkorte laptop batteri evne til at tage et gebyr , dræne det helt før genopladning det igen. Brug altid strømstyring til at sætte din bærbare computer til at sove, når det ikke er i brug i mere end 15 minutter. Også bruge en overspændingsbeskytter så ofte som muligt . Når du er færdig med at arbejde , lukke den bærbare computer ned og afmontere det fra strømforsyningen. Hvis din bærbare computer er at have et mindre problem , kan du køre en fuld-skala diagnose med software til at finde problemet . Men hvis den bærbare computer har lidt fysisk skade eller ikke vil tænde, tage det til en professionel til reparation.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan foretages fejlfinding min laptop ikke anerkender…
  ·Dell Laptop Fejlfindingstip 
  ·Laptop Ur Problemer 
  ·Sådan foretages fejlfinding YouCam for en HP bærbar 
  ·Laptop Screen Resolution Problemer 
  ·Problemer med en Acer 4720Z Laptop 
  ·Sådan diagnosticere lydproblemer på Laptop 
  ·Mac G4 Laptop Display Fejlfinding Tips 
  ·Sådan foretages fejlfinding en MacBook bærbar 
  ·Fejlfinding en bærbar Touchpad 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvad er Bootmgr i XP 
  ·Hvordan at reparere en bærbar mus Moodpad 
  ·Sådan justeres Lip Sync på en Sapphire 4550 
  ·Hvad angreb Computere 
  ·Sådan Konverter en VCS fil 
  ·Sådan Start en Audio Driver 
  ·Sådan foretages fejlfinding af Toner Supply på Ricoh …
  ·Internet Speed ​​til Watching Netflix 
  ·Sådan ændres en lokal harddisk Letter 
  ·Sådan bruges en eMachines T2385 Recovery Disk gendanne…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com