| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> passwords >> Content
  Dell Laptop Administrator Password Recovery
  Dell laptop administrator password opsving er nødvendig, når administratoren af ​​Dell laptop mister sit password . Administratoradgangskoder indstillet og bruges til at holde den bærbare eller pc sikker, men kan undertiden vise sig katastrofalt. Ofte et password indstillet til at beskytte en bærbar computer forårsager flere problemer, end det rent faktisk hjælper til at løse. Der er to typer af administrator adgangskoder på enhver laptop eller PC : BIOS password og Windows-adgangskoden . Den nøjagtige opsving anvendte metode og om inddrivelse vil blive en succes , vil afhænge af , hvor password er nødvendig, og hvorfor. Overvejelser
  p Hvis en tidligere foretagne password opsving disk ikke er tilgængelig , eller hvis en generel konto med administratorrettigheder ikke er tilgængelig , Windows password opsving er umuligt. Gem oplysninger, du i øjeblikket har adgang til og omformatere ( geninstallere ) operativsystemet, eller har nogen til at hjælpe dig. Hvis indtastning af standard password ikke virker for Dell BIOS opsving er umuligt. Tag den bærbare computer til en tekniker til at inddrive harddisken og gemme alle nødvendige oplysninger. Ved køb af en ny bærbar computer er nødvendig.
  Windows Recovery

  Klik på spørgsmålstegnet til højre for feltet Adgangskode for at læse tippet . Skriv det korrekte svar , og systemet vil tillade dig at komme ind. Hvis ikke , skal du bruge den tidligere oprettede diskette . Genstart computeren. Når " Windows Logon " skærmen vises , skal du klikke administratorens brugernavn og tryk på "Enter ", mens de forlader password feltet tomt. Der vises en fejlmeddelelse viser mulighed for at bruge password hint eller bruge diskette . Klik på " Brug din diskette til at starte Password Recovery Wizard , klik på" Next " . I dialogboksen Indsæt disk og klikke på" Næste " Indtast en ny adgangskode i" skrive en ny adgangskode "-boksen og derefter skrive det igen. i feltet " Indtast adgangskoden igen for at bekræfte . " Skriv en adgangskode hint ind i feltet mærket " Skriv en ny adgangskode hint . " Klik "Næste" og klik derefter på "Finish ", og forsøg på at logge ind hvis du ikke kan , skal du logge på en generel Windows- konto, der har administratorrettigheder , hvilket betyder , selvom det er ikke den vigtigste administrator konto , kan det gøre alt, hvad en administrator kan gøre. i Windows XP skal du klikke på "Start " og derefter "Run . " Type , "kontrol userpasswords2 , " uden anførselstegn i dialogboksen Kør , og klik derefter på " Enter ". i Windows Vista skal du klikke på" Start "og derefter i søgefeltet , skriv" control userpasswords2 " uden anførselstegn og trykke på" Enter ". både Vista og XP, når "Password for Administrator" vinduet åbnes, skal du klikke på " brugere skal indtaste en adgangskode for at bruge denne computer" -knappen for at aktivere funktionen " Nulstil adgangskode "-knappen. Klik derefter på " Reset password" knappen. Vælg en ny adgangskode. Klik den røde luk knap i stedet for på " OK" knappen , så "Brugerne skal indtaste en adgangskode for at bruge computeren" knap deaktiverer igen. Log på Windows med den nye administrator password .
  Dell Bios Recovery

  Passwords at begrænse adgangen til BIOS eller interne program , på en bærbar eller pc , er nogle gange bare en aktiveret standard password . for en Dell Inspiron , "admin " i password feltet, indtast uden anførselstegn . Tryk på " Enter ", mens de forlader brugernavnet tomt . for en Dell Latitude " 1RRWTTOOI " uden anførselstegn i feltet Password indtaster. Tryk på " Enter" forlader brugernavnet tomt . Hvis disse passwords ikke virker , undertiden Dell PC CMOS standard password vil . Enter " Dell" uden anførselstegn i feltet Adgangskode . Tryk på " Enter ", mens de forlader brugernavnet tomt. Hvis nogen af ​​passwords arbejde mens du har adgang til BIOS , overveje at ændre indstillingerne, så BIOS ikke længere kræver en adgangskode for at komme ind.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan nulstilles en ukendt SQL Express Password 
  ·Sådan får du en WEP adgangskode ved hjælp af Windows…
  ·Sådan oprettes en adgangskode Reset 
  ·Sådan Reset Windows Password Offline 
  ·Sådan nulstilles administratoradgangskoden ved at fjer…
  ·Sådan fjernes en glemt XP adgangskode 
  ·Sådan deaktiveres en adgangskode på en Latitude D630 
  ·Sådan ændres Joomla Admin Password 
  ·Sådan nulstilles hoved kodeord på et 595B Laptop 
  ·Sådan Lås en Apple bærbar Når adgangskoden er Lost 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan at spare på MSN 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Ubehandlet Fejl i en Si…
  ·Problemløsning Sound til en Dell bærbar 
  ·Sådan fjernes Khalmnpr.exe 
  ·Sådan Hold Vista skrivebordsikoner Fra Omorganisering 
  ·Sådan Fix din laptop oplader 
  ·Fejlfinding: Hvorfor vil ikke min Recovery CD'er Work 
  ·Sådan bruges en Web Cam til at overvåge min hus Når …
  ·Ingen strøm i en Dell Latitude 
  ·Sådan gemme filer fra internettet til en oprettet mapp…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com