| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    IBM ThinkPad vil ikke gå i BIOS V3.0
    Alle IBM ThinkPad laptops kommer med Basic Input - Output System ( BIOS) programmeret i computeren, som er ansvarlig for at kontrollere hardware på computeren, herunder bundkortet, processoren , USB havne og cd-drev. Selv om mange ThinkPad brugere er i stand til at få adgang til BIOS uden problemer , kan du opleve , at din ThinkPad ikke vil gå ind i BIOS 3.0. Der er fem primære årsager til BIOS problemer på ThinkPad . Ved fejlfinding gennem hver af disse årsager , kan du generelt få din computer til at starte op i BIOS med succes. Hard Drive Issues

    Indimellem kan harddisk spørgsmål, der gør det vanskeligt at få adgang til BIOS. Denne regel sker, når harddisken er blevet alvorligt fragmenteret eller beskadiget på nogen måde . Ikke blot vil du være i stand til at starte computeren i dette tilfælde , kan du også være i stand til at komme ind i BIOS , selvom du trykker på den rigtige knap for at få adgang til det . Du kan være i stand til at fastsætte din harddisk ved hjælp af en diagnose værktøj fra harddisken producenten. Alternativt kan du opleve, at du har brug for at udskifte harddisken for at løse problemet . Kontakt din IBM ThinkPad brugervejledningen i dette tilfælde.
    CMOS Battery

    CMOS-batteriet er placeret på bundkortet på din IBM ThinkPad og er ansvarlig for at holde styr på tiden samt kraftoverførsel BIOS på ThinkPad-computeren . Du kan muligvis ikke at gå ind i BIOS , hvis CMOS batteriet på din ThinkPad svigter eller ikke fungerer overhovedet. Udskiftning af CMOS-batteriet vil generelt løse dette problem og få dig tilbage i BIOS igen. Du kan erstatte CMOS-batteriet ved enten at følge anvisningerne i din ThinkPad brugermanual eller ved at sende computeren til reparation.
    Ødelagt BIOS

    Selvom BIOS anses for at være pålidelige på de fleste computere og sjældent stopper funktion , kan det stoppe med at arbejde i nogle tilfælde. Hvis din BIOS bliver korrupte , kan det gøre at gå ind i BIOS ekstremt vanskelige , hvis ikke umuligt . Du kan være i stand til at fastsætte en korrupt BIOS ved at blinke en ny version af BIOS til din IBM ThinkPad laptop. Besøg supportsiden for netop din ThinkPad for detaljer om hvordan at blinke /opdatere BIOS på maskinen.
    BIOS Version

    Din IBM ThinkPad kan være ude af stand til at gå ind BIOS fordi du bruger en version , der er for nye eller for gammel til kompatibilitet. Dette kan ske, hvis din computer er meget gammel , eller hvis du for nylig har opdateret BIOS til en nyere version . Du kan normalt løse dette problem ved at installere en kompatibel version af BIOS på din ThinkPad gennem støtte og drivere siden. Kontakt din ThinkPad brugervejledningen for instruktioner om , hvordan man sikkert opdatere til en ældre eller en nyere version af BIOS.
    ThinkPad Battery

    IBM ThinkPad kan være ude af stand til at gå ind BIOS fordi ThinkPad batteri er ved at løbe tør . Dette sker almindeligvis , når batteriet procent er på 20 procent eller mindre . Du kan kontrollere batteriets procentvise niveau ved at se på batteriikonet i nederste højre side af skærmen i Windows. Hvis batteriet procent er lav, kan du være i stand til at få adgang BIOS igen ved at opkræve din laptop batteri til mindst 50 procent. Alternativt kan du forsøge at få adgang til BIOS med ThinkPad sluttet til væg oplader .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes SolidWorks registreringsdatabasefilerne 
    ·Hvor Er Cookies Beliggende på Computere 
    ·Sådan fjernes Backdoor Mosuck 
    ·Hvordan til at korrumpere en PST fil 
    ·Hvordan at zoome ud på en Vista bærbar 
    ·Sådan fjernes en NetZero Toolbar 
    ·Sådan gendanne min computer til oprindelige programmer…
    ·Sådan installeres skærmkort driver Opgraderinger 
    ·Hvordan man laver en brugerdefineret Recovery Disk til …
    ·Sådan Placer Ikoner i en Adresselinien 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kontrolleres en DNS Løsning Domain Problem 
    ·Sådan Fix en Broken Laptop Jack 
    ·Sådan fjerne programmer fra start når jeg starter min…
    ·Jeg kan ikke vække en MacBook Pro 
    ·Sådan Løs Fejl på side 
    ·Fejlfinding en Laptop Frysning ved start 
    ·Sådan Fix en Toshiba bærbar 
    ·Sådan opdaterer Filassociationer 
    ·Sådan installeres Windows 98 SE Upgrade 
    ·Hvordan Tør Clean & Reformater en Disk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com