| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Blinkende BIOS for begyndere
    En computers Basic Input Output System , eller BIOS , er firmware gemt i en flash -hukommelse chip på computerens bundkort . BIOS er ansvarlig for at opdage og initialisering af hardware inde i computeren under boot op, og derefter passerer kontrollen til den udpegede boot-drev til at indlæse operativsystemet. Flashing af BIOS tillader dig at overskrive firmwaren lagret i BIOS-chip med opdateret firmware fra bundkortet producenten . Hvorfor opdatere BIOS ?

    Som med enhver software , kan firmwaren er lagret i BIOS indeholder bugs, undertiden fundet af brugere, når bundkortet er til salg . I dette tilfælde frigiver producenten af ​​bundkortet en BIOS firmware opdatering for at løse problemerne . Hvis din computer lider stabilitetsproblemer og blå skærm krak kan en BIOS-opdatering løser problemet. Producenter også frigive BIOS-opdateringer til at tilføje nye funktioner til deres bundkort, såsom bedre strømbesparende eller støtte til en ny model af CPU.
    Finde BIOS opdateringer
    p første finder den aktuelle BIOS-version der anvendes af dit bundkort ved at skrive " msinfo32 " i søgefeltet i menuen Start i Windows . Dette lancerer Microsoft system information værktøj , omfatter med XP, Vista og Windows 7 . Værktøjet viser BIOS-versionen på den oprindelige "System Summary" side , sammen med " System Producent ", som viser bundkortet sælgeren. Du kan derefter søge online for sælgerens hjemmeside , skal du indtaste den tekniske support -området og søge efter firmwareopdateringer til dit bundkort model. Sælgere normalt få opdateringer med et versionsnummer , udstedelsesdato , og en liste over de ændringer, der er foretaget i firmware. Du behøver ikke at installere hver opdatering , kun den seneste, som indeholder alle de tidligere opdateringer .

    Advarsler

    Flashing din BIOS kan være en risikabel procedure , som BIOS kører på det laveste niveau på din computer. Hvis BIOS blinkende procedure svigter det kan efterlade din computer ikke starte op, og det stopper dig fra at køre noget software til at løse problemet. Nogle højere ende bundkort har løsninger bygget på , såsom en backup BIOS-chip , eller en måde at nulstille BIOS , men mange bundkort forblive permanent unbootable . Der er specialist hardware til rådighed til at flashe BIOS på døde bundkort , men det er dyrt og kræver teknisk ekspertise. Bundkort fabrikanterne normalt tyder på, at du ikke opdaterer din BIOS , medmindre det er at løse et eksisterende problem, eller installere en funktion, du specifikt har brug for.
    Minimere risikoen

    Strømafbrydelse er antallet en årsag til BIOS blinkende problemer , så du skal sikre at du ikke slukke for computeren under blinkende procedure. Hvis du opdaterer en bærbar BIOS , sørg den bærbare computer kører off den eksterne strømforsyning , snarere end det interne batteri for at minimere risikoen . Nogle flash software giver dig mulighed for at tage en sikkerhedskopi af dine aktuelle BIOS , før du opgraderer til den nyeste version. Hvis du har nogen problemer med den nye BIOS-version , kan du derefter flashe BIOS igen med tidligere version .
    Flashing din BIOS

    Før blinkende din BIOS , skal du læs sælgeren forudsat readme filen for at sikre opdateringen gælder for dit bundkort , og for vejledning, der viser hvordan du installerer opdateringen. Producenten af ​​bundkortet vil give software til at udføre den blinkende proces, som du kan downloade fra deres hjemmeside. Ældre maskiner kan være nødvendigt at starte fra en diskette , CD eller USB-flashdrev til at udføre BIOS-opdatering , men du kan opdatere nyere bundkort via software, der kører i Microsoft Windows. Det blinkende proces er normalt så simpelt som lanceringen af ​​softwaren , og fuldfører i et par minutter . Computeren vil genstarte ved afslutningen af proceduren , så den nye BIOS til at lancere .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres WordPress i sin egen Directory i Wor…
    ·Sådan fjernes motiveSB.EXE 
    ·Hvordan at reparere en genvej til en Hard Disk 
    ·Sådan Find & bruger en browser 
    ·Sådan slettes en bruger fra XP Embedded System 
    ·Sådan Gå tilbage til en tidligere Time & Fix din PC 
    ·Sådan Slut en WiFi antenne til en pc 
    ·Sådan Format med Disk Utility 
    ·Hvordan deaktiverer jeg Forældrekontrol 
    ·Sådan slette historikken Folder i WinXP 
      Anbefalede Artikler
    ·Grundlæggende om Computer Input 
    ·Hvad er en kørselsfejl 
    ·Hvordan at vide, din computer har en virus 
    ·Sådan Beskyt Email Transmission & Web-servere 
    ·Dell Vista Recovery 
    ·Sådan Fix en Toshiba bærbar 
    ·Sådan Clear Windows Media Player-biblioteket 
    ·Fjernelse af Trojan Horse Falske alarmer 
    ·Sådan Slet Zedo 
    ·Hvordan man laver en computer Upload Faster 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com