| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Den CD-drev på min Dell Dimension 4300S fungerer ikke
    Dell lancerede Dimension 4300 i 2001 , som en mid -range PC i sin Dimension vifte af stationære computere. Dimension 4300 har to 5,25 -tommer drevpladser , så både CD-RW og DVD-ROM- drev til at læse og skrive cd'er og læse dvd'er. Over tid kan problemerne udvikle sig i de drev på grund af slid og ælde eller alderdom . Udskiftning af en defekt cd-eller dvd -drev kan levere en billig måde at forlænge computerens levetid . Åbning din Dimension 4300

    Før du åbner dækslet af Dimension 4300, lukke computeren , og fjern alt tilsluttede enheder såsom mus, tastaturer og eksterne drev . Træk computerens strømkablet fra stikkontakten, og tryk derefter på power -knappen for at jorde eventuel resterende afgift. Læg computeren om på siden , med pilen i bunden af computeren peger opad. Tryk på de to udløserknapper i hver ende af computeren, og løft låget . Dette udsætter drevbåsene indeholder CD-og DVD -drev og bundkortet . IDE -datakabel er normalt en flad grå kabel , med en 40 -polet stik i hver ende , der kører mellem drevet og bundkortet. Kontroller, at kablet sidder godt fast i begge ender.
    CD Drevproblemer

    Optiske cd-eller dvd -drev kan mislykkes af flere årsager , såsom generel slitage og tåre , mekaniske vibrationer fra motoren eller overdreven varme inde i computeren. I nogle tilfælde kan årsagen være enkle , såsom drevets data eller strømkabel løsnes på grund af den termiske udvidelse og sammentrækning , der opstår som computeren varmer op og derefter køler igen efter brug . Før du køber en udskiftning drev , skal du kontrollere tilslutningerne i hver ende af IDE -datakabel , med den ene ende forbinder til bundkortet , og den anden ende til cd-eller dvd -drevet.
    Vælge en Udskiftning

    Optiske drev er billige dele , og man kan købe disse fra elektronik eller computer butikker, eller fra en online forhandler . Cd-og dvd -drev fås med to typer interface, IDE og den nyere Serial- ATA eller SATA. Den Dimension 4300 understøtter kun IDE-drev, så du skal sørge for det nye drev bruger en IDE-interface. Interne optiske drev er standard størrelse, for at passe de drevpladser i alle tilfælde. Drevet behøver ikke at være ens for udskiftning , så du kan udskifte et cd-drev med en DVD-brænder for eksempel , så du kan læse og skrive både cd'er og dvd'er.
    Udskiftning af drev < br >

    Tag fire- bens-strømtilslutning og 40 -bens IDE-stik på bagsiden af ​​det defekte drev. Tryk på tapperne på de grønne drevskinner på hver side af drevet, og træk derefter drevet ud af drevbåsen. Bemærk placeringen af ​​de grønne drevskinner på den defekte drev, og derefter fortryde skruerne for at fjerne skinnerne. Skru de grønne drevskinner til det nye drev , placere skinnerne på samme sted på hver side af drevet. Skub det nye drev ind i drevbåsen , justere skinnerne med rillerne i bugten og skubbe , indtil skinnerne lås . Sæt IDE-stik i stikket på bagsiden af drevet, og derefter indsætte strømstik. Luk computerens dæksel , og tilslut dine enheder. Windows vil automatisk finde det nye drev , næste gang computeren starter .
    Eksterne Optiske Drev
    p Hvis du er bekymret for at åbne din computer , kan du købe en ekstern optiske drev som en erstatning. Cd-og dvd -versioner er tilgængelige, og bruge en USB-interface til at gøre installationen enkel . Eksterne optiske drev er dyrere , da de kræver en strømforsyning og tilfælde , men du kan let flytte drevet mellem forskellige computere. Installationen omfatter intet mere end at tilslutte drevet til en ledig USB -port på Dimension 4300, og derefter Windows vil automatisk finde og installere drevet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Ryd Internet Midlertidige filer og historie med …
    ·Hvordan Klon en partition til en DVD 
    ·Hvorfor skulle Pictures Kig Blurry på en computerskær…
    ·Hvordan man opbygger databasetabeller 
    ·Hvad er Commit Charge i Windows Task Manager 
    ·Sådan bruges eRecovery for en Acer Aspire One 
    ·Hvordan fjernes Computer Memory 
    ·Sådan kontrolleres status for en bærbar med den servi…
    ·Sådan udskriver Cards i Vista 
    ·Hvordan starter jeg System Recovery Under Opstart på S…
      Anbefalede Artikler
    ·Toshiba A55 S1063 Audio Trouble 
    ·Sådan fjernes en glemt XP adgangskode 
    ·Fejlfinding en Sandisk hukommelseskort 
    ·Toshiba Laptop Batteri Board Reparation 
    ·Sådan Fix Windows XP Registry Pop - Ups 
    ·Sådan Konverter en DAT fil til en MP3 
    ·Problemer med en HP 12- Volt Laptop oplader til en bil 
    ·Sådan password beskytte en Memory Stick 
    ·Sådan Konverter en 24 -bit WAV til MP3 
    ·Hvordan skal tjekkes for fejl på Computer Uden Nedlukn…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com